Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hátsó sárvédőt lámpával, féklámpával lehetőleg ledset, és átlátszó búrkolatút keresek drz 400 e -hez!Ha vki tud segíteni azt megköszönném!Motormann, parilla, universalmotor, nagyvas, rmc-motor ezek kilőve nincs semmi pofás lámpa!
menyi lehet drznek a gyorsulása 0ról 100ra? vkinek van vmi adat róla? először is E típusé érdekelene... gondolom enduro szettel jobb,sm szettel vmivel rosszabb a gyorsulása...
vki tud vmit is?
Köszönöm a választ.

Mire egyébre kell odafigyelni, mit kell esetleg alaposabban megnézni egy DRZ-n vásárláskor?
Egyáltalán milyen hangja kell legyen a blokknak? Sajnos (még) nem ismerem a típust, de már nagyon szeretném .

Üdv,
2N
Hali 2N! Nem ismerem a motort, de ami feltünt azon kívül, h nagyon olcsó : a telószár védők miért feketék? Bár az aljánál látszik vmi sárga. A tükrök, alső sárvédő sem gyári. Jó, ezeket a legröbben lecseréleik És ennél az évjáratnál már átlátszó búrás lenne az index, nem sárga.
Nem akartam belekötni, csak leírtam,h mit vettem észre.
a 250-esemhez most akkor nyissak új témakört, vagy jó leszek nektek itt is?
szia,vigyázz azért ne add el sz.é,h-é!
Ok. Leszervezem,ha össze jön akkor hívlak! Csak ne legyen ilyen rohadt meleg.
...
Nem is lehúzásnak vettem...csak gondoltam hozzászólok...
Nem titok semmi....akit komolyan érdekel...1.1éert odaadom....
Szia!

Megértem én, nemrég adtam el a motorom. Ha az ember nem akarja sokáig árulni, engedni kell az első komoly(!) vevőnek (az ésszerűség határain belül persze). Ekkor nem kell hetekig, hónapokig hírdetned, e-mailezni, telefonálni, mutogatni. Mindenki maga dönti el meddig akarja árulni.
Bár nem rád céloztam, a hírdetésedet természetesen ismerem, képen nagyon szép a moci, tényleg nem lehet belekötni semmibe. (Nem is célom.)
Most viszont találtam egy jóval olcsóbbat, hasonló futásteljesítménnyel. Nem olyan szép mint a tided, persze, de nem vagy alig kell kölcsönt felvennem hozzá, ami nem mindegy sajnos.

Ha magánban megírod mennyi az az összeg amiért még éppen megválnál a gépedtől, akkor meggondolom a dolgot. Nem lehúzni akarom a mocit, sajnos igencsak kötött a keret. Hiába szép a mocid, ha nem tudom megfizetni.

Ellenben ha ismeritek EZT a gépet írhatnátok róla valamit. (A motor a telefonszám alapján Kiskunfélyegyházán van.)

Üdv,
2N
Hali.
A jövő hétvége szerintem nekem is jó.
Addigra rendbe jön a bokám is.
A Süveggel én is jártam motorozni nem tudom mesélt e.
Ott hagytak a mecsek közepén mert ő úgy gondolta nem jön utánam.
Úgyhogy én is otthagytam.
Állandóan megáll nem tud 10km nél többet lecsapatni.
A Rogács jó fej birom az öreget úgyhogy tervezz valmi faszát nekünk.
üdv.Dávid.
Hi!

Pl....én 1.2 ér hirdetem a mocit...de nem azért mert túláraztam hanem mert alkuképes...és ebből tudok engedni...ha 1.1ér tettem volna ki abból is mindenki alkudni akarna...ahogy teszik is....
Szóval a mocim...ha érdekel hívj fel és mesélek róla...bár nagyon nincs mit mert soha semmi nem volt vele...nem költöttem rá semmit csak benzinre meg olajcserékre...szervízekre(kötelezőkre)...fél évig még teljeskörű garancia van rá ami kiterjeszthető további 1 évre...
Tökéletes állapotban...nincs mibe belekötni...ez a reklám helye:
http://kepesmotor.hu/suzuki/i?...

Amiért eladnám:az utóbbi időben sokat túráztunk....voltunk pl Pozsonyban és egy nagy karikában haza....napi 600km menni vele nem élmény...és túramotort szeretnék...ennyi...különben ha tehetném megtartanám és mellé vennék egyet....dehát nem amerikai burzsuj vagyok...
Üdv mindenkinek
Egy hasonló vétel az én ügyemet is eldöntené, mert sajnos minden 100e számít, ugyanis hitelt kell rá felvennem.
Ebben:
(Azt hittem olyat írtok majd, hogy azért tartja így az árát, mert soha sincs semmi baja, míg a husky többet van szervizben mint úton...)
azért van valami.Az hogy soha az túlzás,de azért nem úgy kell felújítgatni mint más "erőműveket"
Jó cimborám most vett DRZ-sm-et 2005-ös extrákkal(kormány, bukógombák,raptor kipu,jó fejidom/indexek/tükrök,deklivédő,szal minden ami kell vagy 150e értékben) valami 7000 km-mel 950-ért.Na én erre gondoltam pl.
Szia!

1,5 vagy 1,4 M egy új DRZ, 1,1 M körül van a 2005-2006-os használt. Ennyiért egy hasonló évjáratú Z750-t is kapni ami pár kategóriával komolyabb gép (sor4, 100+ LE...). (Csakhogy én városi közlekedésre akarok motort amit akár télen is elő lehet venni.)Erre írtam, hogy túlárazott. Van aki 1,2 M-ért hírdeti a pár éves DRZ-jét, amikor még kapni újat 1,4-ért. Nem bántásból írtam.
(Nem a DRZ a legjobbam túlárazott motor, számomra a Yamaha WR250X a csúcs 1,6 M-ért )
Egy Husqvanra SM610 újonann 1,9 - 2 M, és 1,1-ért, 1,2-ért kapni olyan évjáratút mint DRZ-t.
Megnyugodhatsz, szerintem igenis jól tartja az árát a DRZ.
(Azt hittem olyat írtok majd, hogy azért tartja így az árát, mert soha sincs semmi baja, míg a husky többet van szervizben mint úton...)

Üdv,
2N
nekem e típus van... 160-170km után tartalék,és még elmegy úgy 40-50 kmt de lehet h többet a 3 literrel... nem mertem azt még megpróbálni :D
Szívem szerint leírnám mi neked a túlárazott!
Úgy esik az áruk,hogy az nem méltó semmihez.
Sziasztok megin, ha itten derogál a uccai stílus egy 250-es S-sel, akkor indítok egy új fórumot jól.
Sziasztok!

Utcai supermoto vásárlásán gondolkozok. Most két típus között gondolkodom: DRZ400SM és SM610.
A husky egyértelműen vagányabb, komolyabb motor, de azt gondolom, hogy a gyengébb japán esetleg kevésbé szervízigényes, tartósabb.

A másik dilemma az ár. Az SM610 sokkal kevésbé tartja az árát, de érzésem szerint a DRZ kicsit talán túlárazott használtan. (Sajnos csak használt jöhet szóba.)

Vélemény pro, kontra?

Üdv,
2N
Hali! Valóban nem jó a szám! Én sem tudtam elérni rajta. +4915772179761 ezt most szereztem elvileg jó.
A motorozást illetőleg meg jövő hét szombat,vagy vasárnap összehozhatnánk egy derbit. Szólok a rogácsnak is.
3-asban nem lenne rossz!Süvi keze eltörött így ő kimarad a szórásból az idei szezonra.
szeretném ha valaki tudna segiteni. mikor lesz imolában az alkatrész börze.megy e közületek valaki .
Hali.
Szólj bátran általába egyedül endurózok.
Csak általába Baja környékén.
Motor szállító futó van úgyhogy dunántúl vagy más is megoldható.
Amúgy nem jó a Ludvig száma.
Vagy én írtam el.
A számom 06-20-5-636-213
Jóva negond...csak egy ötlet volt...hátha
Orimotoval elbiznicelem....jólesz az a havernak...
Mocit meg brummogtasd rendszeresen
Hello Ferkepappa! Bocs, h eddig nem válaszoltam, de nem olvastam mostanában a fórumot. A telefont, meg itthon felejtettem és azért nem vettem fel. Elég későn értem haza és akkor már nem akartalak zavarni. A kipuff tökéletesen működik, köszi szépen! Eddig semmi gond vele! Szomszédokat leszámítva! A légszűrőt nem adnám el, mert lehet, h még kelleni fog nekem is! Remélem találsz majd rá! Egyébként az én számom igen!