Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok!
DRZ-t szeretnék venni mostanában és érdekelne mennyi a fenntartási költsége? alkatrészek milyen árban vannak ha vmi elromlik? meg vannak e kifejezett tipushibái?
köszi a választ előre is!
Hali mindenkinek , van egy unoka tesom aki nagyon ért a motorokhoz és naggyon jól motorozik:d és ma van a születésnapja:D köszöntsük fel !
addíg jó amíg nem durrog.
sziasztok
annyira jo hallani azt amikor egy supermotos visszaengedi a gázt,visszapakol és durrog a kipufogó....... mitől van ez emberek?
az enyém nem durran kcisit sem ha visszaengedem!
akkor kezd durrogni,ha kevés naftát kap!elzárom a csapot és fiogyóban van neki,visszaengedem a gázt,ako durrog kcisit........ segítség! jo lenne ha durrogna
szia,azt nemtudom mert nekem E-m van motositva
a gyári is biztos fasza de 10 lóval kevesebb.én inkább a az E-t ajánlanám enduro és sm szettel.olyan mintha két motorod lenne
Hello! Mennyért adod a tura tankot?
Szia, aha mondjuk .
Vagy bontó esetleg?
Sziasztok, most vettem egy 250-es dr-t, néhány apróság kéne rá.
(index búra, sebességmérő bowden, meg egy kis átnézés a biztonság kedvéért)
tudtok szervizt lehetőleg bp-n, lehetőleg minél közelebb a belvároshoz? (IX. v. XI. ker környéke)
James Bond?
Ja pont ez van ráírva! Te vagy az James?
kis szöveg:ugratás
Hee az jó nekem arra is jó lenne:Dhee
endurozni,krosszozni és munkába járni is lehet vele
nekem volt dr-em nem sűrün látott szerelőt
Nagyon ott van a dr a szeren. Megbízható az biztos
Azt nem tudom,hogy gyári-e,de jó rá az biztos.Van másik láncom is hozzá. 1 évben kb 1-szer át szoktam szerelni.
Hali én most akarok venni egy Dr 350 est miket mondtok róla? érdemees?:D
nem alvós hanem HALOTT
szia,gyárira gondolsz?
Maradt még alkatrész,ami nem ment rá a dr-re. Idő közben kiderült,hogy a diló szerelő 41-es drz hátsó fogaskereket rendelt dr helyett!De megtartom,mert enduro gumival az pont jó.
+két tükör,de az is jó a drz-re ráadásul sokkal dizájnosabb mint a gyári kocka alakú.
vmi más alkatrészed nem maradt esetleg még hozzá?
Hello! Valaki leírná nekem hogy általánosságba mi a tapasztalat a DR-Z400 S(uper)M(oto)-val?