sziasztok!
DRZ-t szeretnék venni mostanában és érdekelne mennyi a fenntartási költsége? alkatrészek milyen árban vannak ha vmi elromlik? meg vannak e kifejezett tipushibái?
köszi a választ előre is!
sziasztok
annyira jo hallani azt amikor egy supermotos visszaengedi a gázt,visszapakol és durrog a kipufogó....... mitől van ez emberek?
az enyém nem durran kcisit sem ha visszaengedem!
akkor kezd durrogni,ha kevés naftát kap!elzárom a csapot és fiogyóban van neki,visszaengedem a gázt,ako durrog kcisit........ segítség! jo lenne ha durrogna
szia,azt nemtudom mert nekem E-m van motositva
a gyári is biztos fasza de 10 lóval kevesebb.én inkább a az E-t ajánlanám enduro és sm szettel.olyan mintha két motorod lenne
Sziasztok, most vettem egy 250-es dr-t, néhány apróság kéne rá.
(index búra, sebességmérő bowden, meg egy kis átnézés a biztonság kedvéért)
tudtok szervizt lehetőleg bp-n, lehetőleg minél közelebb a belvároshoz? (IX. v. XI. ker környéke)
Maradt még alkatrész,ami nem ment rá a dr-re. Idő közben kiderült,hogy a diló szerelő 41-es drz hátsó fogaskereket rendelt dr helyett!De megtartom,mert enduro gumival az pont jó.
+két tükör,de az is jó a drz-re ráadásul sokkal dizájnosabb mint a gyári kocka alakú.
DRZ-t szeretnék venni mostanában és érdekelne mennyi a fenntartási költsége? alkatrészek milyen árban vannak ha vmi elromlik? meg vannak e kifejezett tipushibái?
köszi a választ előre is!