Semmi különös...régen motoroztam
Voltunk nyaralni...két hét horvát...fasza volt nagyon...
Motort árulgatom...hirdetgetem....hívtak már páran de a többség cserélni akar....szóval egyenlőre semmi...
Havernak légszűrők keresek...műanyag keretestül...szóval ha van szólj
Lábadnak jobbulást...amúgy minden ok?
Mizu Haver.
Voltunk kedden Kakucson veretni 1 et.
Jó nagyot takartam.
Itthon fekszem.
Bokám kicsavarodott de nem történt semmi gáz.
A célegyenesbe fordultam kicsit faszul azt kiment a segge.
Majdnem a közepéig csúsztam.
Akkorát fejeltem az aszfaltra hogy csillagokat láttam.
Motornak semmi baja.
Bukógomba megvédte.
Vasárnap nem hiszem hogy megyek Kakucsra.
Veled mizu.
Motor?
hörmi, a DR-en lehet, hogy elrakták 1 foggal a vezérlést? amúgy csavaros a hézag, nem lapkás és asszem 0.15. tekerd jelre a főtengelyt, szelepfedél le és ellenőrizd a vezérlést meg a hézagot első körbe
Sajna nem!Azt sem tudom csavaros-e vagy lapkás.
Viszont DRZ-nek ha jól tudom(ha nem sürgősen javítsatok ki!) 0.05-0.15 a szívó és 0.15-0.25 a kipuff hézag. Vagy 0.1-től kezdődne
Na mostmár írja le valaki,mert elbizonytalanodtam
Hali!
Eladó a képen látható drz 400 e hátsó UFO sárhányó (nem csak rárakott matrica miatt hanem alul belevan nyomva az UFO logó a müanyagba) !Haveré volt de eladta a mociját és megmaradt!Kb 2 hetet ha használta, egy db karc sincs rajta se belül se kívül!Ára 6500(új ára 8800 volt)!
Ha vkit érdekel itt írhat v izirajder2005@freemail.hu!
skacok a drz e-nek és s-nek mekkora az üzemanyagtankja. most voltam megnézni egy 2004-es s drz-t kegyetlen jó, azt hiszem el kell adnom a dt-t. és 120 km nél rakja át tartalékra és utána még 20 km. az úgy reális?
Szia !
Szétszedéás után lett ilyen,a, váltóban volt csere most hozta vissza a pali,Ha tudnál segiteni a beállitásban kérlek írj az e -mail cimemre !mecky40@freemail.hu
Sziasztok!
Kis segítség kellene! Visszaraknám a gyári fejidomot a DRZ-E-re. Valaki szerint: "Kapcsoló nélkül mindkét izzószálnak együtt a gyujtásadásra világítania kell."
Ez igaz lehet? Mert nem nyírnám ki a gyári izzót ha lehet.
Köszönöm előre is!
Voltunk nyaralni...két hét horvát...fasza volt nagyon...
Motort árulgatom...hirdetgetem....hívtak már páran de a többség cserélni akar....szóval egyenlőre semmi...
Havernak légszűrők keresek...műanyag keretestül...szóval ha van szólj
Lábadnak jobbulást...amúgy minden ok?
Holnap hívlak és egyeztetünk!
Üdv:
Ferkepappa
Voltunk kedden Kakucson veretni 1 et.
Jó nagyot takartam.
Itthon fekszem.
Bokám kicsavarodott de nem történt semmi gáz.
A célegyenesbe fordultam kicsit faszul azt kiment a segge.
Majdnem a közepéig csúsztam.
Akkorát fejeltem az aszfaltra hogy csillagokat láttam.
Motornak semmi baja.
Bukógomba megvédte.
Vasárnap nem hiszem hogy megyek Kakucsra.
Veled mizu.
Motor?
DRZn 0.1-0.2 a szívó és 0.2-0.3 kipuffogó.
hörmi, a DR-en lehet, hogy elrakták 1 foggal a vezérlést? amúgy csavaros a hézag, nem lapkás és asszem 0.15. tekerd jelre a főtengelyt, szelepfedél le és ellenőrizd a vezérlést meg a hézagot első körbe
Hívtalak is...de nem vetted fel....a te számod egyáltalán?
30/8510014
Nem gondolkodtál a légszűrőről?
Megnézheted még a universalmotor.hu -n is.
Valakinek más ötlet?
Nekem ez van, elég erős a fénye. Asszem olyan 7e körül volt az aunerben.
Viszont DRZ-nek ha jól tudom(ha nem sürgősen javítsatok ki!) 0.05-0.15 a szívó és 0.15-0.25 a kipuff hézag. Vagy 0.1-től kezdődne
Na mostmár írja le valaki,mert elbizonytalanodtam
Eladó a képen látható drz 400 e hátsó UFO sárhányó (nem csak rárakott matrica miatt hanem alul belevan nyomva az UFO logó a müanyagba) !Haveré volt de eladta a mociját és megmaradt!Kb 2 hetet ha használta, egy db karc sincs rajta se belül se kívül!Ára 6500(új ára 8800 volt)!
Ha vkit érdekel itt írhat v izirajder2005@freemail.hu!
Szétszedéás után lett ilyen,a, váltóban volt csere most hozta vissza a pali,Ha tudnál segiteni a beállitásban kérlek írj az e -mail cimemre !mecky40@freemail.hu
Kapcsoló nélkül elég lenne csak a helyzetjelzőnek világítani,az még nem öli meg az indítást
Kis segítség kellene! Visszaraknám a gyári fejidomot a DRZ-E-re. Valaki szerint: "Kapcsoló nélkül mindkét izzószálnak együtt a gyujtásadásra világítania kell."
Ez igaz lehet? Mert nem nyírnám ki a gyári izzót ha lehet.
Köszönöm előre is!