Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma délelőtt megjött a cucc.Sértetlen,zsír.
Köszönöm
Szegedi reptéren! Galériagyanús lesz!
Nagyon szépen köszönöm!
univerzális elekronikus indexrelé, én is ebben a cipőben járok, habár nekem most nicsn is fent a led index, télen enduroztam és még nem került vissza
köszi, haver vagy

mert ha rövidebb mint ami most van fenn nekem akkor lehet beruházok 1re. az enyém nem gyári, az előző tulaj vágott le az elejéből
Kösz és jó motorozást mindenkinek a hétvégére!
a gyári méret 130/80, ugyhogy simán elfér
Lecseréltem az indexet ledesre é az a probléma hogy gyorsan villog!
Van esetleg megoldás?
kb 5 centivel rövidebb a gyári smnél, majd holnap megmérem
köszi.

még annyival had fárasszalak, hogy megmérnéd hány cm hosszú?

az elejétől a csavarfelfogatásig.
nekem volt 120/100-as deestone gumim, meg 120/90 mitas c02 is, tehát elfér
Sziasztok
Valaki tudna segíteni abban hogy a DR hátsó villájába elfér-e a 120/100 as gumi? Jelenleg 110/100 van de tudnék szerezni baráti áron 120-as gumit ezért kérdezném. Köszönöm szépen a segítséget.
Sziasztok!

2005-ös DRZ E-hez keresek fékpedált, van valakinek esetleg? ha van mennyiért adná ide nekem? :)
link
Amúgy 5990 ft
Ez egy polisport Sm sárvédő, az RMC motorból vettem!
Sziasztok !

Van pár alkatrészem dr 600 hoz ha( szinte minden) valakit érdekel jelezze.

lucky.exp.peter@gmail.com
06706005816
nem tudom, csak úgy találtam. de szerintem egyébként benne van minden, főleg ennyiért
az első sárvédőd honnan van?
Szia
Nézőpont kérdése,nekem a Koso jobban bejön,többet is tud,csak azt nem tudom hogy kell -e hozzá kiegészítő vagy minden benne van a csomagban!Ha megtudom leírom ha érdekel.
+Nekem egy olyan km óra lenne a legjobb amiben a kerék átmérőt vagy könnyen átlehet írni vagy meglehet adni 2 méretet és gombnyomással váltani,mivel használom az sm szettet is meg az endurót is.
üdv
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN! http://www.kepesmotor.hu/motor...
INFO:06-20-5-636-213

nagy.david@kalocsakom.hu
itthon is van vapor
kicsit húzós de legalább nem olyan gagyi kinézet mint a koso
ezek a kék ledes cuccok 10 éve voltak nagyon menők
Létezhet, de szerintem más is van a dologban. Szelepszár szimering, gyűrűk, vagy túl kopott a motor. Sok kicsi sokra megy. Még egyébként azon gondolkoztam, hogy az a 600 km tényleg annyi, mert szerintem ha S-es motorod van SM kerékkel, ott azért van jó néhány % eltérés a számlált kilométerben, kevesebbet mér (tényleg, nem tudja egyébként valaki, mennyivel?). Persze nem riogatni akarlak
Hy
Köszi
Ez bejön: link

De azt véletlen nem tudod hogy a kiegészítők benne vannak a csomagban?Víz hőfok,fordulatszám mérő....
üdv
Helló ! elméletileg az én dobom is valami kamu akrapovic , létezhet ,hogy az miatt ? mondjuk azért kicserélem a sz.sz.szimeringet meg állíttatok egy hézagot , hátha segít. köszi a segítséget.
itt magyarországon csak gyári suzukis van, aminek kb 14 rugó az ára! ebayröl érdemes rendelni, csak mikor még cseréltem akkor nem ebayeztem...