Sziasztok
Valaki tudna segíteni abban hogy a DR hátsó villájába elfér-e a 120/100 as gumi? Jelenleg 110/100 van de tudnék szerezni baráti áron 120-as gumit ezért kérdezném. Köszönöm szépen a segítséget.
Szia
Nézőpont kérdése,nekem a Koso jobban bejön,többet is tud,csak azt nem tudom hogy kell -e hozzá kiegészítő vagy minden benne van a csomagban!Ha megtudom leírom ha érdekel.
+Nekem egy olyan km óra lenne a legjobb amiben a kerék átmérőt vagy könnyen átlehet írni vagy meglehet adni 2 méretet és gombnyomással váltani,mivel használom az sm szettet is meg az endurót is.
üdv
Létezhet, de szerintem más is van a dologban. Szelepszár szimering, gyűrűk, vagy túl kopott a motor. Sok kicsi sokra megy. Még egyébként azon gondolkoztam, hogy az a 600 km tényleg annyi, mert szerintem ha S-es motorod van SM kerékkel, ott azért van jó néhány % eltérés a számlált kilométerben, kevesebbet mér (tényleg, nem tudja egyébként valaki, mennyivel?). Persze nem riogatni akarlak
Helló ! elméletileg az én dobom is valami kamu akrapovic , létezhet ,hogy az miatt ? mondjuk azért kicserélem a sz.sz.szimeringet meg állíttatok egy hézagot , hátha segít. köszi a segítséget.
Köszönöm