Valakinek nincsen véletlenül eladó km órája a Yamahámra ?
nem kell hogy tudjon 100 féle dolgot csak mérje mennyivel megyek meg legyen háttér világítása. Valami univerzális mágneses kütyüre gondoltam
Az enyém 2001-es és csak berúgós, ami még 6-7 kilóval könnyebb az E-stől! Ja és a sárvédőnél fogva szoktam emelni, lekötni szállításkor és meg se hajlik.
Próbálok én is venni egy ilyen fejidomot, csak az a baj h fehérbe nem láttam eladót. A gyári lámpám repedt, és izzócsere után is nagyon nokedlin világít.
Hali
Srácok olyan gondom van hogy,pár napja megcsináltam a gyújtás rögzítő csavarok beragasztását.Összeraktam jó volt,utána nézegettem ezt azt méregettem tehát motor járás nélkül áramot fogyasztatam,gondoltam sebaj,majd megyek vele feltölti aksit,3 napot állt inditottam,alig indult,hideg volt még lefulladt, még egy indítózás és semmi,kocsiról bebikáztam,rámértem és 12.5 volt van alapjáraton,mivel hideg volt a motor nem húztam neki,de ha minden igaz alapjáraton is kell lenie töltésnek,nemde?
A szétszedésnél valamit rosszul rakhattam vissza,vezetéket elcsíphettem vagy mi?,vagy annak van egyáltalán köze a töltéshez?
üdv
köszi a válaszokat, van-e valakinek könnyitett drz -400 S je, amiről leszedte a felesleges cuccokat, kivéve a fém tank, mennyi kilótól lehet igy megszabadulni? a segédváz is levehető vagy az hegesztésel a váz része? köszi
Az E betűsnek nincs segédváza, meg hátsó lábtartója, meg hatalmas hátsó rendszámtartója, tükre, kilóméteróra egysége és műanyag a tankja, nem fém. kb ezekből jön össze a súlykülönbség.
Valakinek nincsen véletlenül eladó km órája a Yamahámra ?
nem kell hogy tudjon 100 féle dolgot csak mérje mennyivel megyek meg legyen háttér világítása. Valami univerzális mágneses kütyüre gondoltam
ha lenne valakinek kérem jelezze ! köszönöm !
A vágó görbét nem tudnád elküldeni? Azt nagyon megköszönném.
Üdv, Zsolt
Igen az,én már így vettem csak át" raggatam" egy kicsit..
http://racing-bazar.hu/motorke...
http://www.kepesmotor.hu/fel
ni...
Csak az a baj,hogy amit találtál meg én is h egyik se ("külős") pedig az szebben mutatna !
Srácok olyan gondom van hogy,pár napja megcsináltam a gyújtás rögzítő csavarok beragasztását.Összeraktam jó volt,utána nézegettem ezt azt méregettem tehát motor járás nélkül áramot fogyasztatam,gondoltam sebaj,majd megyek vele feltölti aksit,3 napot állt inditottam,alig indult,hideg volt még lefulladt, még egy indítózás és semmi,kocsiról bebikáztam,rámértem és 12.5 volt van alapjáraton,mivel hideg volt a motor nem húztam neki,de ha minden igaz alapjáraton is kell lenie töltésnek,nemde?
A szétszedésnél valamit rosszul rakhattam vissza,vezetéket elcsíphettem vagy mi?,vagy annak van egyáltalán köze a töltéshez?
üdv
súlyban nem sokat nyom pluszba
egy időben nézegettem a drz-ket és volt elvétve rajtuk
Az E betűsnek nincs segédváza, meg hátsó lábtartója, meg hatalmas hátsó rendszámtartója, tükre, kilóméteróra egysége és műanyag a tankja, nem fém. kb ezekből jön össze a súlykülönbség.