Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

HY.

Én már próbálkoztam ilyen mágneses kütyüvel.3 darab már elfogyott.
egy motorozás egy darab ugy hogy nem ajánlom az olcsó digites órákat.inkább vegyél egy drágább jobbat.
Persze,jöhet úgy nyugodtan.Bocs hogy nem válaszoltam,nem voltam gépközelben.
Ja igen a legfontosabb... :-D 85 kg vagyok. Tesco/melóba járós setup érdekelne.
a döntögetős verzió engem is érdekelne
Énis írtam csak nem válaszoltál :)
Ha nagyon tele vagy zsével...

http://www.kepesmotor.hu/elekt...

Ha nem, tégy úgy, mint én és a legtöbb kollega: bicikli km óra! Kutya nem kérdezi miért van neked olyanod! Műszakin is el lehet intézni.
attól is függ hány kiló vagy, meg hogy mit szeretnél vele csinálni, túrázni vagy lábtartóig dönteni
Mi köze a rendőrnek a Km órához? Vagy műszakin mi közük van hozzá? Nekem egy 2000 Ft-os kerékpár Km óra van fent és kész. Jó utat kívánnak és megyek tovább. A tükröt szokták kérdezni, hogy hova lett, de szépen elmondom nekik, hogy terepen nagyon veszélyes ezért nem használom.
Sziasztok!

Futómű beállításra van valami tuti recept?
Főleg aszfalton használom ja és S-es. Első / hátsó csillapítás és rugó előfeszítés beállítása érdekelne.
Asszem a gyárilag SM Dörziken van ilyen. De nem tuti
Milyen láncvezetőd van?
Én nemrég vettem a DRZ- m és az előző tulaj nagyon laza lánccal járt és már kicsit megrágta a gumit.
Akkor nincs gond! Gondolom azért az sem mindegy,hogy milyen láncvezető van fenn
És műszakin, vagy egy kedves rendőr elvtárs mit szól hozzá?
Köszi
Ezt olvastam már,csak az a bajom hogy nincs fordszám mérőm.Alapjáraton meg sehol sem írják hogy mennyinek kell lennie.Amint feltölti az aksit próbálgatom.
üdv
Semmivel nem szélesebb először a lánc ér bele az meg mindkettőnek ugyan ott van
160-as gumi elfér
14189 HSZ hátha segít
Az SM Dörzi lengővillája mennyivel szélesebb,mint az E-s?
Valaki tett már E-be 160-as gummát? 150-nél 1 centi van a láncig,elvileg el kellene férnie. Tapasztalat? Vélemény?
Egy pár éve itt a fórumon valaki leírta a generátor kimérésének pontos menetét talán LEVI 71
Aham köszi
Ellenállást mértem a 3 sárgánál mindnél 1 ohm volt,ami ha jól olvasom rendben van,most töltöm az aksit,ha feltölti mérek egy feszültséget is.
köszi
3 sárgán jön a töltés
Sziasztok!

Van egy elado Albert Racing tuningdobom eladoba. Ha erdekel vkit kerem irjon.

Koszonom!
Hy
Rosszul láttam,a kék,és zöld megy külön a fekete fehér a tekercshez megy,még mindig az a kérdés hogy azoknak ott valahol össze kell érnie?
üdv
esetleg bicikli km óra?
5 ezer felé már elég jó kivitelek vannak
ha meg világítás kell 1-2 ledet bele kell fúrni
Hy
Nincs töltésem:
Kiszedtem a tekercset,méregettem ,nézegettem nem láttam semmi elváltozást.DE a 4 vezeték ami megy tovább fel (zöld ,fehér,fekete,kék)
Széthúzva a csatit,a csatiba mérve a fekete és a fehér között kapcsolat van folyamatosan sípol a multi,a többinél nem,ez így normális?A tekercsnél nem tudom megnézni hogy melyik vez hova megy mer ott már nem látszanak a színek,feketét meg a zöldet ha jól vettem ki megy külön ahoz a kis bizbaszhoz.Tehát lehet azért nincs töltésem mert a fekete fehér vez valahol összeér?
üdv
Hogy is van ez? A DRZ- be nem kell váltóolaj?