Én már próbálkoztam ilyen mágneses kütyüvel.3 darab már elfogyott.
egy motorozás egy darab ugy hogy nem ajánlom az olcsó digites órákat.inkább vegyél egy drágább jobbat.
Mi köze a rendőrnek a Km órához? Vagy műszakin mi közük van hozzá? Nekem egy 2000 Ft-os kerékpár Km óra van fent és kész. Jó utat kívánnak és megyek tovább. A tükröt szokták kérdezni, hogy hova lett, de szépen elmondom nekik, hogy terepen nagyon veszélyes ezért nem használom.
Köszi
Ezt olvastam már,csak az a bajom hogy nincs fordszám mérőm.Alapjáraton meg sehol sem írják hogy mennyinek kell lennie.Amint feltölti az aksit próbálgatom.
üdv
Az SM Dörzi lengővillája mennyivel szélesebb,mint az E-s?
Valaki tett már E-be 160-as gummát? 150-nél 1 centi van a láncig,elvileg el kellene férnie. Tapasztalat? Vélemény?
Aham köszi
Ellenállást mértem a 3 sárgánál mindnél 1 ohm volt,ami ha jól olvasom rendben van,most töltöm az aksit,ha feltölti mérek egy feszültséget is.
köszi
Hy
Nincs töltésem:
Kiszedtem a tekercset,méregettem ,nézegettem nem láttam semmi elváltozást.DE a 4 vezeték ami megy tovább fel (zöld ,fehér,fekete,kék)
Széthúzva a csatit,a csatiba mérve a fekete és a fehér között kapcsolat van folyamatosan sípol a multi,a többinél nem,ez így normális?A tekercsnél nem tudom megnézni hogy melyik vez hova megy mer ott már nem látszanak a színek,feketét meg a zöldet ha jól vettem ki megy külön ahoz a kis bizbaszhoz.Tehát lehet azért nincs töltésem mert a fekete fehér vez valahol összeér?
üdv
Én már próbálkoztam ilyen mágneses kütyüvel.3 darab már elfogyott.
egy motorozás egy darab ugy hogy nem ajánlom az olcsó digites órákat.inkább vegyél egy drágább jobbat.