Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8-900e ft, nézegesd a netes hirdetéseket
Egir04 és Jafi8
Nem eladó !
310-es SM tárcsa eladó!http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Ha úgy beindult akkor tényleg nem az lehet a baja. Valószínű aksi probléma lesz. Tedd rá töltőre és nézd meg, hogy úgy indít -e!
Hali
Innen rendelem majd:link

A dörzin nincs egyáltalán index tehát teljesen kikel építenem a rendszert!
üdv
Sziasztok!

Mennyi lehet a piaci ára egy 2007-es jó, teljesen gyári állapotú dr-z 400 s-nek?
honnan rendelsz ilyen órát?
lehet érdekelne engem is egy az xr4-re

ledes indexnél meg csak annyi a buktató hogy nem mindegy melyik szál a pozitív
szóval ha rákötöd és nem villog meg kell fordítani
és a gyári villogtatót ki kell cserélni elektronikusra ami nem terhelésfüggően villogtat
De tolásra meg indult, akkor a tekeccsel nincs gond.
Hello!
Nekem igen, most a hétvégén. Az lett a vége hogy ledarálta a tekercset...
Anyóséknál ebédet! A család kocsival megy én meg külön motorral, hogy bármikor megpattanhassak! Van egy-két ötletem!
Kellemeset mindenkinek,napszakhoz illően.Van egy kis érdekesség a szarkupacommal.Kitakarítottam fényesre a karbimat,fel is raktam.Indítás előt mondom kihúzom a szivatót.De nem jött ám.Nagyon nem.Mintha valaki húzná belülről,h törne el a keze.Fujkáltam egy kis szilikonsprrétot de azzal se nagyon mocorog.Nem akarom levenni a karbit megint,valami helyszíni gyógyítás kéne.Csak én szopok mindíg ilyenekkel vagy ez a kinlódás jellemző a DRZ-kre?
Helo.
Ma motoroztam vagy fél órát, leállítottam, és kb 2 perc múlva már nem akart indulni a drz-m. Csinált már valakinek ilyet? Az akksi lehet a gondja, vagy mi lehet? Kb most 2 éves az akksi.
Áhh! Nincs még kész, szóval nem tudom! Remélem hétvégére azért kész lesz...Szombaton itthon dolgozok, de vasárnapra nem tervezel valamit véletlen?
Hali
Két kérdéssel fordulnék hozzátok:
1.
Ledes indexet telepítenék a gépre (DRZ-E). Tudtok kapcsolási rajzot adni hogyan is kössem be a dolgot,nagyából összeállt a fejemben,de azért leellenőrizném.

2.
Rendelnék a géphez egy Vapor órát.
Ha minden igaz ez kell nekem? link A víz hőmérője miatt kérdem,ezt betudom építeni ugyebár? A másik lehetőség ilyen becsavarós,de annak nemtaláltam helyet.
köszi
üdv
Erről lekéstél! Én már Kígyoson lefoglaltam!
Kész van a motorod? Mennyi volt a vezérmű lánc?
Misi! Ha már nem kell majd az endúrószett én megveszem tőled! Stipi-stopi!
D.I.D. ATV lánc JT lánckerék Pink Motors 31 postával
Eladó az egyik legmegbízhatóbb Husaberg FC450, 2004-es.
...mert endurora ülnék vissza.
További infók itt
Ha nem veszem fel, küldj egy sms-t!
Nekem erősített, O gyűrűs, "arany" bevonatú D.I.D. láncom van JT lánckerekekkel. A gyárit nekem elég sűrűn kellett állítgatni mert mindig nyúlt. Ezt meg amióta rajta van kb 5E km azóta csak 1 szer kellett állítanom. A bevonat rajta meg azért jó mert nem fogja meg a rozsda :)
d.i.d lánc JT lánckerékkel!
nagyvas.hu
én mindig náluk rendelem.
Azt írtam én is csak pontos j-vel.
Hódmezővásárhely!***
ti milyen láncot használtok?cserére érett a lánc és a fogaskerék és nézegetem őket mit is lenne érdemes 18-20 ezer ft környékén már tudnék válogatni de vmi olcsóbbra gondoltam:)esetleg vkinek vmi ötlet ami azért bírja a kiképzést?
Jaffi 88