Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki meg tudná nekem mondani legyen szíves, hogy az S Drz kuplung oldali dekniének a fedele passzol az E verzióséval?
Ismerem a srácot! Nincs érzékem hozzá!
Azért mert nincs érzéked hozzá vagy még nem próbáltad attól még nem faszság had döntse már el ő hogy mit szeretne
Minek arra sm szett? Csak a terep Misi! Faszság ez az sm-ezés!
Még valaki sm szett ajánlat ?
Mert eddig egyik se nyerő !
Az egyik barátom eladná , ha valakit esetleg érdekel, egy igazán megkímélt darab...
Persze én is gondoltam rá de sajnos gyögyház kék idomot még nem láttam sajna. ana majd kiderül mi is lesz
a teljes motorra az összes idom kijön 30ezer forintból, a festés is lenne ennyibe ha ugy döntesz átfested, akkor inkább vegyél olyan színű idomot mint a motorod.
OKé! rendben van köszi szépen! Akkor minden féle képpen felejtsem el a festését?
Igen?
De.
Tuti.
Én.
Ja.
Asszem.
Vagy nem.
Lehet.
Ki tudja.
Hirdeti magát a kerekeknél.
2db om van asszem.
üdv.
Bartha Sanyi Hajdúszoboszló?
Hello,
Adsz el akkor nekem levegőszűrőfedél csatot?
Hali.
Hátsó kerekem van!
Vagy keresel hozzá 1 elsőt (Barta Sándor Hódmezővásárhej)
Vagy 1 kerék mindenhol.
üdv.
Valaki nem tudd sm szett-et jót és elfogadható áron ?
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Nem robban fel, csak óvatosan szabad nyitni, majd amikor kell, mert kifröcsköl! Mi is ilyen 60L-es hordókban tároltuk a benzint amikor mentünk versenyre vagy tesztnapra.
Sziasztok érdekelne drz 400 e feszabályzo,mi lenne az ára?
Köszi, kezdésnek jó lesz.
Nem hinném, hogy szétrobban Ha nem zárolod le rendesen, akkor párolog... Benzines kanna se robban fel
Hello,
ha érdekel valakit van egy eladó Suzuki DR 800 S BIG (SR 43b), 1995, baráti áron, itt lehet megtekinteni:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Üdv,
neggga
nem írt még az ember de csak hétvégén van otthon, addig remélem helyrejön a csuklóm, meg a cuccot is összeszedi
Hali ini, megint itt vagyok, voltam arra csengőd felé, sünivel is találkoztam a rozoga wartburgjával Na én majd most a héten ráérek, de írtad, hogy a kezedet lenulláztad Mikor megyünk fel miklósra? Bár most SM kerekek vannak rajta, kedden megyek át csajomhoz fehérvárra vele. Remélem hazahoz a gép megint
üdv emberek. ma volt szerencsém venni 50 liter benzint olyan kérdésem lenne hogy szerintetek amibe bele tettem 60 literes kis hordóba annak a kupakját szorosan le kell zárni? csak mert olyanokat mondtak nekem hogy majd szétrobban a hordó...esetleg valakinek tapasztalata benzin tárolásról?