Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a helyedben nagyon óvatos lennék, az aceton sok műanyagot old. Gyerekkoromban (van pár éve) modellező szakkörön műanyagot oldottunk benne, abból csináltunk ragasztót. Jól használható pillanatragasztó feloldására stb.. Gondolom nem véletlenül van fémdobozban sem....
Spórolsz pár forintot esetleg, de lehet, hogy bukod a légszűrőt. Vagy a motorod épségét...
Szerintem a fűnyíró is tartalmaz műanyag alkatrészeket a benzintanktól a motorig... Lehet a karbiban is van olyan anyag amit felold.
oke 5 fele erek haza aztan teszek fel
Jöhet róla kép,érdekel h hogy néz ki
Igen, 5 literes fémkannás, LOCTITE EXTRA -SP5 feliratú és marhabüdös, csumira be is szédültem tőle. Majd szombaton kipróbálom megy-e vele a fűnyíróm Dörzikébe nem merem beleönteni, de karbit pucolni szerintem tökéletes
Na zizzenek zuhanyozni, mert reggel meló
fém 5 literes flakonban van? jó szúrós szagú? vasutas?
valami ipari zsíroldó?(nézd meg mi van ráírva)
ha az akkor tök fasza légszűrőt mosni

nekem is hozhatsz pár kannával kapsz érte mézet
de ha tényleg körömlakk lemosó akkor nem kell
Aceton? Hát az ilyen körömlakklemosó szagú átlátszó marhabüdi lötty 33/1294 a RID kódja, és marhára ég! Még lehet, hozok bentről, hátha megy vele a fűnyíróm
nem írt még a bitang vissza, abban maradtunk hogy ír ha összeszedi a cuccot, nem tudom mit tököl ennyit
utána kellene csak menni
aceton? azt meg mire használják? tedd bele a mosogatószivacsot aztán meglátod..... ha nem bántja akkor a légszűrőt sem fogja
Ini-ini Csuklód hogy áll? Mikor tudunk már menni végre gurulni? Kunszentmiklósra is mikor megyünk fel? Innen tőlünk tudok földutakat Meg olyan lenne, hogy bentről szerváltam 2 liter acetont, abban kimoshatom szerinted a légszűrőmet? Nem fogja feloldani a szivacsot?
jolvan legyen odaadom dobjak rola kepet?
Sajnos ennél nagyobb értékű motor érdekel. Köszi.
5000 ?
nemtudom mennyibe mennek mit adsz erte?
Hali! Engem érdekelne a burkolat.Menyit kérsz érte?
Valaki meg tudná nekem mondani legyen szíves, hogy az S Drz kuplung oldali dekniének a fedele passzol az E verzióséval?
Szia.
Engem is érdekelne a karburátor beállítás. Az úszószintet honnan mérjük?
Üdv! Magára az endúróra szánnál +pénzt vagy 1 az 1-ben gondolnád a cserét?
Szívesen!
Köszi
eddig 2t gépeim voltak ott ilyen nemvolt......
Vagy elfekteted a motort a jobb oldalára,vagy leereszted a motorolajat,és akkor nem fog folyni. Tehát a kérdésedre a válasz,a bal oldali deknin van a tekercs,és a motorolaj veszi körül mint minden motornál.
Olvasgattam itt ott de nem jöttem rá hogy mi van,van ott külön trafó olaj ,vagy mi a fene van?
Hali
Lehet én vok a béna,de a drz-n hol van a gyújtás?xD
leakartam szedni a váltó felőli deklit,tetején van egy imbusz csavar ott már olajt láttam,meglazítottam a csavarokat és szivárgott az oil,a másik oldalon ahol a fék van ha jól tudom ott a kuplung tehát ott nem lehet a gyújtás....
HOL VAN?
Srácok megmaradt a dörzimről egy első lánckerékvédő burkolat ha érdekel vkit csak szóljon képet dobok majd fel nálam csak porosodik.
Köszi Imi! Felgumizva mindennel együtt? Nem volt sok! Jól jártál vele!
Sziasztok! Ha enduro szettet akartok ajánlom figyelmetekbe: Bartha Sándor Hajduszoboszló (06/30 4323543) hirdet a felni rovatban. Korrekt nagyon. Gyári drz szettet vettem tőle tárcsákkal jó gumikal 80e ft ért!
Kösz Misi! Láttam már olcsóbbat is ami azt illeti! Egri04 Ma elhoztam a szerelőtől a motort. 25ezer volt az anyag, vezérműlánc és tömítés! Kicsit felmentek az árak,de erre számolni lehetett ez van pajtik!