ezeket az idomokat nem szabad fújni, anyagában szinezettek, nem véletlen, mert ha elesel hajlik az idom, dobja le a festéket, karcolás alatt meg kivirit az eredeti szín!
Full idomszett kijön 30eből, én is most vettem az enyémre
hali! Nem rég vettem én is egy Suziki Drz 400 S-t. kék fehér színű azonban a kék szín csak fel van rá ragasztva! Nem tudná nekem valaki meg mondani azt, hogy mennyi festék lenne rá elég az egész motorra ugyan úgy akarom lefújni mint van csak gyönház kékkel ! Ha ez is meglenne akkor gyári suzuki matricákat mien árba vesztegetik mostanság. Választ előre is köszönöm!
Sziasztok!
Úgy tűnik meghalt az indító relé a motoromban(2004 S), tudna valaki segíteni, hol tudnék beszerezni egy újat? Csak márkakereskedés jöhet szóba? (neten nem igazán találtam)
Illetve még egy kérdés, szerintetek csak simán elfáradt és elég kicserélni vagy más gond is lehet, amit orvosolni kellene, hogy ne nyírjam ki majd az új relét?
Előre is köszi,
Attila
Sajnos azt nem tudom a dr-z hogy van de amiket eddig láttam motorokon, azok az önindítók nem olyan rendszerű mint ami az autón van!Nem "húz be" mindig kapcsolódik a két fogaskerék egymáshoz!De a dr-z sincs behúzótekercs, így szerintem ezen is így van!
szia!
végülis nem tapasztaltam semmi hibát csak feltűnt a szabálytalan nyílás a légszűrőházon. a kipufogom sem gyári, nyitott dob és a könyök is vastagabb csőből van meg az íve is más. hidegen nehezebben indul, lehet elkellene vinnem szerelőhöz és átnézetni. köszi!
Hali! sziasztok...egy kérdésem lenne..?ma beindítottam a gépet és..vmi csúnya hangokat hallottam az önindító és környékéről..leállítottam..utána még beindítottam.. játszottam vele..a hang megmaradt,.. utána már be sem akart röffeni..mih lehet a probléma.. (beragad az önindító az kerepelhet így..?.bekellene tolni h akkor mitcsinál?.talán..) szerintetek?...a válaszokat előre is kössz..
Nincsen valakinek eladó "E" drzhez való gyújtás állórész?
Full idomszett kijön 30eből, én is most vettem az enyémre
egri04----Jafi88..........
ma valamerre
06-20-5-636-213
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.
kepesmotor.hu/motor...
Úgy tűnik meghalt az indító relé a motoromban(2004 S), tudna valaki segíteni, hol tudnék beszerezni egy újat? Csak márkakereskedés jöhet szóba? (neten nem igazán találtam)
Illetve még egy kérdés, szerintetek csak simán elfáradt és elég kicserélni vagy más gond is lehet, amit orvosolni kellene, hogy ne nyírjam ki majd az új relét?
Előre is köszi,
Attila
Basszus 2005 óta csak most sikerült lelazulnia.Akkor jó lesz,ha én is ránézek ezekre a csavarokra.
Újdonsült DRZ tulajdonos vagyok, és keresnék magyar nyelvű szervizkönyvet. Angolt már találtam, de az nem az igazi.
Egy kolléga meg 20.000km-es túrára megy vele.
Úgyhogy a válasz: Miért ne?
Érdekelne drz- fekete idom szett!Ha van valakinek ne kíméljen.
üdv
DRZ-vel bevállalnátok egy horvátországi rövid túrát?
Lehet kapni Drz-E-hez olyan tanksapkát ami zárható?
köszi
végülis nem tapasztaltam semmi hibát csak feltűnt a szabálytalan nyílás a légszűrőházon. a kipufogom sem gyári, nyitott dob és a könyök is vastagabb csőből van meg az íve is más. hidegen nehezebben indul, lehet elkellene vinnem szerelőhöz és átnézetni. köszi!