Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jafi88 ma?
Sziasztok !

Drz-re keresek sm szettet ( külőset) max 100 ezer Ft-ig rosz állapotú is érdekel !
Írj vagy hívj megegyezünk !
Email: honda250@gmail.com
Tel.: 06307424192

Péter
sehol.már próbáltam én is. ha találnál mégis akkor írd majd be ide
Hy
Ha valahol találsz légyszi mindenképp szólj,engem is érdekelne!
üdv
E-s Dörzihez zárható tanksapkát hol lehet venni? Félek h valami agyamputált belevarázsol valamit a tankba, és nem benzin lesz.
havernak épp most tettem bele 10w40es motul 5100-át
a szuzi szerviz is ugyanilyent tett bele első olajcserekor
Ezt több DRZ is csinálja! Enyém is csinálta régebben, átnéztem minden vezetéket, nincs-e kidörzsölődve, nem volt, viszont utána érdekes módon jó lett...
Repsol 15W45 minimum
Sziasztok! Bocs a hülye kérdésért! Drz 400 sm-én van de endurozni szoktam vele! Milyen olajat használjak? Nem a márka érdekel hanem a szám! Nezet elteresem tamadt az egykori szerelommel igy magamnak kell orvosolnom a dolgaimat! Előre is köszi!
szia!nekem volt ugyan ez,és a hiba az volt hogy valami miatt kivágta a biztosítékot!de azt nem tudom miért vágta ki nálam!kicseréltem és mentem tovább!
Kertész Úr! Mit találtam neked!
http://www.jofogas.hu/gyor_mos...
Aceton témához.
A tiszta aceton nem oldja a műanyagot! Ha oldja, akkor valamivel már össze van keverve. Alapból 12mm vastagságú barna 1l-es üvegben szokták tárolni, (pl. gyógyszertár). Én is ilyenben kapom és ebből veszek ki egy 5ml-es műanyag tárolóedénybe, amiből használom. Hetekig benne van és semmi baja a műanyagnak. Műszálas vattapamaccsal szoktam letörölni és azt sem oldja. (A lézer lencséjét szoktam vele tisztítani.) Pár perc alatt elpárolog, ami visszamarad az meg szart sem ér már, csak büdös.
Kecskeméten Parilla vagy az RMC motor vagy RodeoRide 34
Te felzabálnád az egész konyhát Nem egy komplett motoros zászlóaljjal kell jönni hozzám Majd legközelebb fejenként dobunk be egyet
ez most sokkal jobb volt mint a múltkori
csak elég sokan voltunk rá
Hát igen, de előtte be kellene szerezni. Amúgy olyan szar volt a pizza?
szóval ismét pizzát akarsz etetni velem?
mert gondolom nem te akarod feltenni a telóvédőt
már ha végre sikerül beszerezni
Féktisztitó helyett használtam ezt.
Ohh, hát tényleg, most értem haza és a pici kockaszivacs, szó szerint elolvadt benne, az alján lebeg, mint valami sűrű trutyi
Na akkor majd gázolajjal összekeverem és jó lesz a kazánba begyújtani vagy így tisztán láncot mosni, bár ott meg a láncvezetőt oldaná le sztem Akkor marad a kazán. Viszont olyan kérdésem lenne mindenkihez, hogy dörzikére első villa gumiharisnyákat hol lehetne beszerezni?
Zsír állapotú!Tettszik.Írtam mailt a címemmel,jövő héten küldheted.
Ő lenne az
A képen látható idomok eladók olcsón!

A képen látható állapotban, kisebb esztétikai hibával bír a fejidom és a kipufogó takaró idom.

DR-Z 400 S

kgktm@citromail.hu
Köszi a segítséget!
Sejtettem, hogy a keverék nem lessz frankó.
Gyári leírás alapján a keverékcsavart 2-2.5 fordulatnyira kell kitekerni.
Most közel 2.5-nyire van kint. Szerintem betekerm 2-re és próbálgatom, meg folyamatosan hajtok ki rajta.
Karbi precíz belövése szükséges!
DR350 kérdéseidre lehet, hogy ITT több választ kaphatsz:
http://dr350.bnet.hu/hu
Sziasztok!

DR350 Keményebb gázadásnál 10ből 1x visszahőköl nem gyorsul.
Mi lehet a gond?
Gyetya új, motorolaj új, karbi tisztítva, légszűrű tisztítva+olajozva.
Gyertyakép alapján jó a keverék, de én arra gondolok, hogy vagy túl sokat vagy túl keveset kap. Szerintetek mi lehet a gond?