Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Supermoto felnit keresek a DRZ 400-amhoz. Két feltételem van: legyen küllős és rátudjam kötni a km-órát. Minden megoldás érdekel!
ELADÓ!

Drift X170 sportkamera, akciókamera, sisakkamera!

Zsír új, dobozában, minden tartozékával.

Kb 10 percet volt használva.
Gari papírja az nincs meg, mert angliából származik a cucc, de 1 hónapot vállalok rá.

• Video felbontás: 480p, 30 fps 16:9 vagy 4:3 képaránnyal (választható)
• Video formátum: MP4 vagy MJPG (válaszható)
• Látószög: 170°
• Exposure: Auto
• Beépített mikrofon és hangszóró
• Tápellátás: 2 x 1.5V AA (Litium akkumulátor ajánlott)
• Memória: 32MB beépített memória, SD kártya támogatás 16GB-ig
• Fotó mód: 5 Megapixel
• LCD kijelző: 1.5"; színes TFT

Méretek és súly:
• Kamera: 133 x 50 x 33 mm, 138 g
• Távirányító 52 x 40 x 13 mm, 19 g

Ár.: 38000Ft- (Fix ár!)

kgktm@citromail.hu
szerintem keress egy használt gumit fillérekért próbaképpen, ha jó rá akkor vegyél újabbat amilyet akarsz, ha nem áll rajta jól akkor max lefüstölöd oszt csá
aha értem köszönöm,tehát akkor érdemesebb direkt ekkora gumit vennem és inkább ne próbálkozzak más mérettel!?Köszönöm szépen!
ha egy adott szélességű gumit egy annál keskenyebb felnire teszel fel akkor az a felni össze fogja húzni a gumi két oldalát, igy nem lesz olyan egyenletes az íve a futófelületnek, ilyen hegyes ovális lesz belőle félkör iv helyett
azt hogy érted ,hogy összehúzza?
rá lehet tenni, de lehet össze fogja húzni és hülyén fog állni rajta.
szevasztok!lenne egy olyan kérdésem hogy a dr 350-embe fogalmam sincsen mire valo sm kerék van...igy vettem...hátul 140-es a gumim és csere elött álok és az az igazság hogy találtam magamnak egy 150-eset,és ehez kapcsolódna a kérdésem!A 17x3,5 felnire fel lehet e tenni a 150-70-17-es gumit?
A válaszokat előre is köszönöm!
az nagyon rövid, nekem ettől amit most vettem nem kell rövidebb, nem állna jól
óóóó értem. ami most van nekem fenn az 33 cm
42 centi a villahídtól mérve, a gyári 50
le tudtad mérni?
nem volt csak fehérbe, de 1 hét alatt meghozták, RMC motor, Debrecen
Hali!

Ezt hol vetted? Rendelted vagy volt raktáron?
310mm-es első SM féktárcsa eladó!http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Kösz szépen! :D
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne csak,hogy az E S SM légyszűrőszivacs megegyezik-e? Válaszotokat előre is köszönöm.
Fékadapterrel megoldható!Amit a legolcsóbban talán egy esztergályos fog neked kivitelezni.
Szevasztok! Egy kérdésem lenne! A mocimon elég kicsi a fék tárcsa! Le akarom cserélni vagy egy 310-re vagy 320-ra. A kérdés Ha cserélem akkor mit kell nekem vele csinálni! Mert a féknyerget is gondolom valahogy messzebb kellene rakni, hogy rá menjen, de ezt hogyan tudom megoldani csak is új féknyereggel vagy van másik megoldás is! Kösz előre is a seggítséget!
Hali!
Nekem is volt ilyen problémám,de találtam gyári csatis led index relét,ha gondolod itt érdeklődj: http://auto-motor.vatera.hu/al...
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!

infó:06-20-5-636-213

nagy.david@kalocsakom.hu

http://www.kepesmotor.hu/motor...
Sziasztok!

Tudom, hogy nem ide tartozik, de nagyon elkeseredett vagyok.. Ha van péceli és 17. kerületi itt és "természetjárás" közben ha találkoznátok vele szóljatok pls! köszönöm.
70/703 40 20
Várjuk! Hajrá Szegediek!
Örülök neki! köszönöm a vásárlást,