szerintem keress egy használt gumit fillérekért próbaképpen, ha jó rá akkor vegyél újabbat amilyet akarsz, ha nem áll rajta jól akkor max lefüstölöd oszt csá
ha egy adott szélességű gumit egy annál keskenyebb felnire teszel fel akkor az a felni össze fogja húzni a gumi két oldalát, igy nem lesz olyan egyenletes az íve a futófelületnek, ilyen hegyes ovális lesz belőle félkör iv helyett
szevasztok!lenne egy olyan kérdésem hogy a dr 350-embe fogalmam sincsen mire valo sm kerék van...igy vettem...hátul 140-es a gumim és csere elött álok és az az igazság hogy találtam magamnak egy 150-eset,és ehez kapcsolódna a kérdésem!A 17x3,5 felnire fel lehet e tenni a 150-70-17-es gumit?
A válaszokat előre is köszönöm!
Szevasztok! Egy kérdésem lenne! A mocimon elég kicsi a fék tárcsa! Le akarom cserélni vagy egy 310-re vagy 320-ra. A kérdés Ha cserélem akkor mit kell nekem vele csinálni! Mert a féknyerget is gondolom valahogy messzebb kellene rakni, hogy rá menjen, de ezt hogyan tudom megoldani csak is új féknyereggel vagy van másik megoldás is! Kösz előre is a seggítséget!
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nagyon elkeseredett vagyok.. Ha van péceli és 17. kerületi itt és "természetjárás" közben ha találkoznátok vele szóljatok pls! köszönöm.
70/703 40 20
Supermoto felnit keresek a DRZ 400-amhoz. Két feltételem van: legyen küllős és rátudjam kötni a km-órát. Minden megoldás érdekel!