Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz a képeket, egy ilyenre be kell ruháznom. Nincs valakinek esetleg eladó?
Ha már a kilométer óránál tartunk, ma volta átíratni technikát és a kedves ügyintéző hölgy azt mondta, hogy ezzel az adásvételivel nem tudja átírni, mert 2012.01.01- től az eladás napján dátummal rögzíteni kell a kilométeróra állását is. Mondom neki, hogy az remek, mert ezen a gépen nincs óra. Na erre a hölgy ezzel a roppant hihetetlen infóval körbeszaladt a kolegínáknál, akik úgy reagáltak, hogy : Olyan nincs, hogy nincs! Próbáltam menteni a menthetőt, hogy ez egy rendszámos krossz motor arra meg nem kell és műszakit is így kapott, bla, bla. Megtört a jég és belement abba, hogy az adásvételire írjam rá miszerint eladáskor nem rendelkezett kilométer órával. Így végre a nevemre került!

Láncvezető és a Szecsek
van pár nagyon alja típus ami a napfénytől elfeketedik
de pl a cateye alsó kategóriás cuccai is egész kítűnőek 4-6 ezer felé
Hy
Aksi két saruján mértem,alapjáraton,meg néha odahúztam neki,de főként alapon.
üdv
Tudsz képet felrakni a láncvezetőről?
Hol mérted a töltést és milyen fordulaton?
Nagyon zurán néz ki!
Szerintem 80-90e körül gondolkodj, de gyorsan rá fogsz jönni, hogy nem ér annyival többet, mint amennyivel drágább. Lehet, hogy van rajta ford.szám mérő meg stb, de úgyse fogod figyelni, max az első 2 percben. Ellenben, amikor mosáskor rajta felejted és a 200bár 25m-re repíti (mint az enyémet) és bemész a kerékpárboltba, tacskóba, akárhova és veszel egy másikat újabb 2000Ft-ért és csak a fejet kell a helyére pattintani, akkor fogod igazán értékelni. Cak arra figyelj, hogy 200-ig mérjen, mert, ha csak 100-ig mér akkor képes behülyülni!
csinosítok....
Na ugye! Ezt üthetem-vághatom! Vagy bírja, vagy nem! De valamelyiket biztos!
hát én is rátettem a cagivát pár éve azóta kikapcsolgat....
30 másodperces meló lenne a megoldás meg egy fél nap mire szétszedem
Írtam privátba! Nem tudom mennyire publikus!
Ez 7000Ft volt! Nem akartam sokat adni érte, mert úgyis leveri az első faág!
jó ez a garmin csak drága, usából megérné hozatni ott kb félárban vannak
a vistát is 50ért vettem amikor itt majd 100 volt
Sztem 10 fölött gondolkodj.
rally
Helló INI!
Ma megoldottam a navi problémát is! Délután vettem egy garmin i3-at , azt gyorsan oda is adtam ICE-nak és reggelre rajta lesz a teljes topo! Holnap csinálok rá egy pormentes alu házat és kész is van!

Hallottad a rallyt? Ma mondta Mása a jó hírt! Remélem, nem csak hír marad!
Semmivel! Kiül az arcukra a döbbenet, hogy van rendszám érvényes műszaki, biztosítás... Lehet, hogy eddig csak rendes sünökkel hozott össze a vak szerencse!
http://www.robogoalkatresz.eu/... nézz rá, hátha tetszik
épp most rágtam át magam a témán, de semmi értelme
még 10 ezerel sem lenne olcsóbb mint itthon
angliából rendelve talán meglenne a 10 ezer különbség szűken
aztán se gari se egyéb reklamáció...
mert pl amikor a gps-t hozattam az usából akkor majd 50ezerrel volt olcsóbb mint itthon
Hy
Beraktam az aksit most jó minden,14.1 van alapból,lámpával(refivel)13.80 körül.
Nem tudom mi volt.Köszönöm a segítséget!

Vapor km óra rendeléssel kapcsolatban e-bayről rendelt már valaki? Vapor oldaláról USA-ból 16.000 lenne a posta az igencsak drága.
üdv
Köszi!
Mi a drágább, 5- 6 rugó körül, vagy még feljebb?
És mivel szoktak kötözködni még (irányjelző, EÜ csomag, izzókészlet, duda, stb.)?