Én bízom benne,hogy a pink nem árul szart,ezért rendeltem után gyártottat.Nem hinném,hogy a gyári annyival jobb lenne,amennyivel drágább.De persze van aki arra esküszik.Eddig 700 km-ert mentem vele,mióta újítottam,az olajfogyás a felére csökkent,de ez köszönhető a 10w50-es olajnak is.
A 20w50 es olaj hideg oldali viszkozitása szerintem nem a legjobb kenés szempontjából,viszont az olajfogyasztást elvileg mérsékelnie kéne még hideg állapotban is.Én most castrol power 1-et tettem bele.
Az én motoromon volt fent egy kamu Remus, az egy ezres alatt vagy három deci olajat kihúzott a motorból. Nem tudom, hogy a tiéd milyen, de én kutakodnék ott is, esetleg egy próba ezres erejéig egy gyárit vagy egy márkás slip-on-t dobhatnál rá És megnézetném a szelephézagot is, előfordulhat, hogy kicsi és ezért indul nehezen. Motorolajból pedig Motul 5100 10W40 vagy 50. A 20W se rossz, de azt télen ne nagyon erőltesd
neked is nagyon köszi , a segítséget . szóval akkor próbáljak gyárit szerezni vagy jó bele az utángyártott ? jah és jó ha castrol actevo 20W50-et használok ? köszi még1x
1 liter az tényleg rengeteg.Az enyém is eszegeti,de mióta szelepszár szimeringeket cseréltem,mérséklődött.A gyári szimering darabja a motorradnal 1670,a pinknél kapható után gyártott 550 ért.Én azt tettem bele.Ja és igen,4 db kell.
Szia, ha 600 km alatt megevett 1 liter olajat, az nem csak szimering baj, ott nem megy el annyi, nekem mikor ez volt ki kellett cserélni a hengert, mivel belemart a dugó...
Sziasztok ! drz 400 s-em van és létezik ,hogy csak szelepszár szimeringet kell cserélnem ha nehezen indul , néha hidegen , de csak néha 15mp-ig füstöl viszont ha begurulok vele akkor nem :D és kb 600 km alatt egy liter olajat megevett. és melegen is néha nehezen indul, viszont van ,hogy éppen hozzáérek a beindító gombhoz én máris indul. jah és hol lehet venni szimeringet ? 4 kell ugye ?
előre is köszi a segítséget :D
Ez egészen jól néz ki !
habár szinte egy ugyan ilyet adtam el, mert azt hittem jobb üzlet jön össze helyette de benéztem szóval most kereshetek másikat de erre rá fogok kérdezni.
Szivesen!