sziasztok!
a gyári adatokat nézve a drz E és S között 13 kg. a külömbség az E javára, ami még ráadásul öninditós is, megtudja mondani valaki miből ered ez a 13 kg, súly plussz köszike
Szia. Az úszóházat ugye levetted a karburátorról. A karburátort a feje tetejére állítod és így a karburátorház peremétől ebben a helyzetben az úszó tetejéig. Úgy hogy az úszót közben nem nyomogatod. Remélem érthető!?
Ezen nem gondolkodtam. 16500 az új ára, a c10-nek pedig 1000-el kevesebb. Neked mennyit ér? Kb 3 éves, gumiápolózva öregítettem a pincében a vásárlás után. (2-3 éves "öreg" gumi nem kopik annyira)
O-O tisztára, mint egy nyugdíjas Hát egy hátsógumi csere nekem is kellene Most viszont megyek, sanyibá szomszédom hozott egy rahedli kést, meg kell éleznem, mert disznóvágás lesz Kint leszek a garázsban, majd kész akkor jövök olyan 9 környékén
nem tudom...
itthon tv-t nézni meg vakarózni pont jó, amióta pizzáztunk nem is voltam motoron hogy pihenjen
vagy a gumicsere is bebaszott neki, mert azt is szerelni kellett előtte
azt hittem jól van, tegnap mentünk egy kört a kígyós parton aztán ma alig tudok fogni
egész úton zsibbadt is, lehet doki lesz a vége
pedig itthon nem fájt már
ha így haladok el kell adni a motort és beruházni egy villanyos rokkantkocsira
Szia Sanyika! Hát ma is dolgoztam! Meg tegnap banzáj is volt, úgyhogy kicsit kókadt is vagyok :D! De azért köszi! Jövő 7végére kellene valamit kitalálni, csak az a baj,h szombat éjszaka is melózok! Majd beszélünk Janival és összehozunk már valamit!
Szia Én Motul 5100 10W40 -t hasznátam de a 10W50 az jobb terepen 1000km-knt, utcán 2000km-ként cseréltem...ha 4 literes kannába veszed olcsóbb és 2 olajcsere megvan belőle
a gyári adatokat nézve a drz E és S között 13 kg. a külömbség az E javára, ami még ráadásul öninditós is, megtudja mondani valaki miből ered ez a 13 kg, súly plussz köszike
120/70-17 M/C
DOT 1211
13.000 Huf.
had kérdezzem meg, hol vetted és mennyiért?
Üdv, Zsolt
Délután megyünk!
esetleg vki linket dobhatna, hogy hol a legolcsóbb
Forintosítva mennyi lenne?
Sanyika írtam mílt!
Jafi88 holnap mikor végzel?
itthon tv-t nézni meg vakarózni pont jó, amióta pizzáztunk nem is voltam motoron hogy pihenjen
vagy a gumicsere is bebaszott neki, mert azt is szerelni kellett előtte
Amúgyis csak 1 kacsó kell hozzá, amivel a gázt húzod
egész úton zsibbadt is, lehet doki lesz a vége
pedig itthon nem fájt már
ha így haladok el kell adni a motort és beruházni egy villanyos rokkantkocsira