Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És sehogy se tudom megoldani hogy a sárgát átfújom feketére?Természetesen hivatalosan!
üdv
Helló!
igen az R mezőben.
Hali
Forgalmiban fel van tüntetve valahol hogy milyen színű a motor?
köszi
Hali.
Légszürő fedélel szoktam adni.
De szerintem tudok segíteni neked.
Hétfő du.sergess meg vagy dobj 1 sms-t.
üdv.
Szia!
Van levegőszűrő idomhoz gyorszárad? Vagy csak idommal adod? Mennyi lenne?
Hali!
Nem rossz olajat forgalmaznak! Attól a multitól veszik 10 vagon számra az olajat, aki olcsóbban adja. Hol a shelltől az Agiptól, vagy akitől jobb áron kapják.
Pont ma vettem meg az újabb adag repsolt a vasba, (ami most esett át a tavaszi nagyszervizen)
Hali,

Szerintem ha megfelelően hozzálőtték a karbit meg a kipufogót akkor erősebb lesz. Ha ezeken nem változtattak vagy nem megfelelően akkor viszont a teljesítmény rovására megy a dolog, mert megváltozik a szívó oldali ellenállás.
DRZ ENDURÓ KERÉKSZETTEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Egyébként Repsolt én is használtam huzamosabb ideig, és jó választásnak tartom. Ha minden igaz főleg a Hondának fejlesztik a különféle motorolajaikat, de más márkák is szívesen használják. Ráadásul rosszat gyakorlatilag még sosem hallottam róla. Meg voltam vele elégedve én is, bár most Motul 5100 10W40-et használok, amivel még szintén elégedett vagyok. Egyedül a Castrollal voltak minőségi problémám (a márkaszervizes véleménye alapján is, aki nem is ajánlja már a Castrolt, bár korábban Castrol párti volt..., csak jelentős minőségbeli romlást tapasztalt az elmúlt években, amit vissza is jelzett a szállítónak).
sziasztok!
tudna valaki képet küldeni a gyári légszűrő házról ? mert az enyémen az ülés alatt az elektronikánál szét van faragva amin látszik hogy nem gyári. változik ettől valami?
köszi! (DRZ 400 S 2004)
A tökéletesen azonos szabványba tartozó olajtípusoknál elképzelhető, hogy csak a csomagolás más, mert több válalat veszi meg ugyanazt a licenciát, de csak úgy nem lehet megcsinálni hogy össze-vissza öntözgetnek ezt-azt mindenféle kannába a változó mennyiségű megrendelések alapján, csak azért mert az egyik tartály még nem ürült ki. A különféle ellenőrzési lépcsőkön ez azonnal kibukna, ráadásul a VPOP-t is magukra szabadítanák, plusz még a megrendelő cégek is nem kevés kártérítést kérnének, ha kiderülne, hogy egy drágább típust rendelt meg néhány tízezer kannára, és helyette becsomagoltak neki valami szart. Ráadásul a kisebb/nagyobb végfelhasználók tömegesen mennének kártérítési perekre ha
Sziasztok! Elég sokat járok dokival suliba, eddig nem volt gondom vele, de szeretném megelőzni a bajt. Műanyag tankra lehet valahogy zárat varázsolni? Félek, hogy megviccelnek. Másik kérdésem az lenne, hogy sm szettel tényleg öli a motort, vagy más okozza a szezononkénti teljes generált? E típuson, sm szettel melyik az az áttétel, ami ugyanolan teljesítményt ad, mint a gyári kerékszettel? Drz400E 2004 szerelő se mondott konkrét okot a hibára. Főtengely centirozva, csapszegek, görgők,hajtókar cserélve. A görgőkosár mindíg darabokban jön ki. Hálás köszönet előre is a válaszért.
Helló mindenkinek! Olyan kéréssel fordulok hozzátok, hogyha valaki tud eladó drz-t (lehetőleg E-s), VAS megye és környékén, akkor hlk745@gmail.com-ra egy emailt legyetek szívesek dobjatok! Már kezdem azt hinni, hogy ezeket a motorokat csak szeged és pesten használják! üdv!
Egy lapos csavarhúzóval óvatosan le lehet pattintani.
Hali!
Az olajos témához: tök mindegy, hogy milyen olajat használtok, mert szerintem egy kutya! Pl. itt nálunk a r....dnál csomagolják a mol, a mobil1, a castrol, a valvoline, a shell, agip, bp, és a saját márkás olajukat, meg még fene tudja miket. (személyautóhoz főleg) Az a poén, hogy nem cserélnek vagont, amíg az ki nem ürül! Tehát ugyan azt kapod, csak más csomagolásban! A prémium olajakhoz tesznek csak plusz adalékot! Haver ott melózott és ő mesélte. Töltenek 10000 kanna shellt, majd átállnak castrolra és csak a kanna változik, a tartályvagon marad!
Gondolom máshol sincs másképp.
Én repsol 10-50-et használok, mert azt nem hallottam, hogy itt töltötték volna. Olajcsere 20 óránként! (terepen használva a motort) (cég nevet szándékosan nem írtam)
és mivel vetted le? fogóval? vagy csak kiütötted vmivel?
Én simán letudtam venni sérülés nélkül. amúgy nem tudom hol lehet olyat venni,.
nekem kell a régire is mert azt használom majd endurozni amúgy próbáltam átrakni de az a lemez csak elhajlik ahelyett h. lepattanna
a régiről le lehet venni és át lehet szerelni az újra.
és olyan kis gyorszárat honnan szedtél a levegőszűrő fedélhez?
Sziasztok!

Keresek DRZ-E K4-K5-höz:

Jobb-bal tankidom lehetőleg hibátlant K4-K5 matricával
Jobb oldali hűtő védő rácsot
Jobb oldali kipufogó-oldalidomot.

Előre is köszi! Ajánlatot mail-re képpel árral kérek.
kissedem@gmail.com

Edem
http://sziklairacing.hu/index....

vagy itt is tudsz rendelni
Én valami motoros webshopból vettem, de már nem tudom honnan.

http://www.bazismotor.eu/index...

ilyen amúgy.
iijjj, megjött az idomszett, de tényleg nincs rajta az a fólia, azt honan lehet venni? ilyen mezei hővédő fólia nem lenne vajon jó amit a tetőszigeteléshez használnak?
7-8 liter ezzel az áttételell, persze terepen használva