Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Kérdésem a következő. Mennyire vegyem figyelembe Drz Sm vásárlásakor a viszonylag sok kilómétert? szép küllem, rendbevan a motor csak épp van benne 25-30 ezer km!
Szia nekem lenne egy gyári sm dobom.sztojko@citromail.hu megbeszélhetjük
Szevasztok fórumosok! eladó 2 személyesre vizsgáztatott drz-e változatot keresek 750.000 ft-ig! Ha van valakinek kérem jelezze! Előre is köszönöm!
Hali,

Előtte nagyon nagyon minimálisan a lánc maximum. Most raktam bele 15W50-et azzal halkabb lett(repsol az is). Nagyon idegesített és kimentem mondom lehet terhelés alatt fog körbejárni csak az olaj, kicsit igazam lett még halkabb lett. Haver Kawája is így csörög és azt mondta neki a szerelő hogy nem gáz. Szóval még most hétvégén azért elviszem így, de jövőhéten inkább lerakom egy szerelőnél.
nem szélesebb a villa se!
Szép állapotú DRZ 400 SM gyári dobot keresnék leömlő cső nélkül. Nincs valakinek eladó elfekvőben? S-es DRZ-re szerelném fel (az S-es gyári hurkatöltő helyett ), mert elvileg felmegy rá. Vagy tud valaki valamilyen akadályát hogy nem kompatibilis az S-re?
(Ugyanaz a blokk, ugyanúgy 40LE, ugyanaz a váz, leszámítva a szélesebb hátsó lengővillát.)
Minden évjáratnál javasolják: Stator and Starter clutch LocTite fix
Üdv!

Eladó egy 2005-ös DR-Z 400 SM gyári Generátor állórész.
Garantáltan hibátlan, tökéletes gyári állapotban!

30000FT-

Érd.: racing1985@citromail.hu
Dögös,főleg a 320as tárcsa. De gyanúsan matt az a fekete.
Na én úgy vettem hogy szét volt már vágva é visszahegesztették (a végénél a fényes sapkánál), de mikor kiégettt a gyapot megint szét kellett vágni, én már másodjára a végén vágtam fel, és oda tettünk be közgyűrűt, az egyik részbe behegesztettem, a másik része fel van a gyűrűre csavarozva.
Sziasztok,
erről a motorról mit gondoltok? Ma megyek megnézni.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
a végét kell neki azt a fém szinű részt? és jelentősen megváltozik a hangja? mert így olyan mint egy fűnyiró :D halk nagyon.
szet kell vagni, es atalakitani csavarozhatora. Nekem ugy van.
Üdv All. Olyan problémám volna hogy Suzuki Drz 400 Sm-em van és gyári dob van rajta. és még benne van sztem a folytás. ezt hogy tudom kiszedni? meg hól található? mert a kipufogon egy darab csavar sincs.
Ez a fajta kipufogó van rajta:

http://www.expressz.hu/auto/alkatresz/motorkerekpar/kipufogo/
hirdetes-30373962/#
Hali!

Szerintem a durrogás, és a szivatóval való javulás arra utal, hogy keveset kap a motor. Szerintem egy kicsit jobban melegszik is a kelleténél. Nem tudom tudod-e mérni a vízhőfokot.
Persze! Ha kezd behalni az olaj, akkor néha akadozik a váltó.
Sziasztok!

Eladó 2005ös DRZ E sok extrával, leszervizelve:

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Az én motoromban 12.000 és 18.000 km közt volt Repsol, mintha Motullal tényleg csendesebb lenne. Azóta csakis az
Előtte nem csörgött (nem biztos, hogy szelep)?
Ez a motor egyébként lég-olajhűtéses?
Legjobb tudomásom szerint igen. Az enyém is 2005-ös modell, és semmi gáz nincs a generátorral. Azt hiszem, ez az első szériás gyári sm, a haverod helyében nem aggódnék (bár jobb félni, mint megnősülni).
Ja igen 26K kilóméter van benne és 10W40-et vettem, ahogy azt előírják....
Hali,

Szeretnék egy kis segítséget kérni. Történt ugyanis hogy ma lecseréltem a kis 250es DR-be az olajat és szűrőt. Motorosboltba repsol-t ajánlottak hát azt vettem. Beindítottam és gyönyörű szelephangja lett:S (elég erőteljesen csörömpöl) Járattam úgy 10 percet és nem múlik. Olajszint elvileg tökéletes, mértem hidegen melegen és a trükkös módon is, mindenhogyan tökéletes volt.

Esetleg nem jó az olaj amit vettem?:(

Köszi,

Repi:)
k5? szóval 2005ös évjárattól ragasztottak?
haver épp most akarná szétdobatni a sm gépét mert olvasott ilyen rémhíreket a generátor csavarokról
az a forgalmi szerint 2008as
A karburátorban van egy gumim membrán kör alakú. valószínűleg az kiszakadt, így nagyobb gázra behörög. ez azt a célt szolgálja, hogy hirtelen gáznál is el tudja robbantani az üzemanyagot. nálam régen ez volt a baja. kb 6500 forintos alkatrész.

Edem
Váz- vagy motorszám alapján biztos, hogy lekérheted. A GIF alapján nekem is 04-esnek tűnik, aztán lehet idom+üléscsere volt (ki tudja). Azt hiszem csak annyi a különbség, hogy a K5 szériától gyárilag beragasztották a generátor állórész csavarjait. A többi külsőség. Legalábbis én másról nem tudok.
Van egyel nagyobbad cserébe?
Mert akkor cserélhetünk!