nem nagyon van különbség, de pl van aki a 2005öst isteníti...
én is 2005öst vennék, mert annak tetszik a matricázása a legjobban, meg az ülés színe de szerintem mire odajutok hogy vegyek már úgysem a gyári lesz rajta tehát mindegy
lényeg ami lényeg, nem kellene hogy különbség legyen köztük
Akkor biztos a tiéd nem kopott annyira mint az enyém, mert az enyémen azért látszik a kopás. Azért is mértem meg. Odáig még nem volt időm, hogy a betéteket is kiszedjem, hogy meglássam hogyan kopott. A tárcsa mintája nem befolyásolja a fékbetét élettartalmát?
Ránézésre semmit sem kopott a tárcsa, de holnap megmérem. Alapból is alatta van a méret egy picit mindig. Előtted egy héttel raktam fel, és egymás mellett voltak amikor vágtam, tehát pontosan össze lehet hasonlítani. Azóta egy olajcserét (25üzemóra) motoroztam de kopásnak nyoma sincs. Km-t nem tudom 500 felett van az biztos. Sőtt előtte nyösztettem a betéteket rozsdamentes tárcsákkal is, na az brutál ahogy eszi, meg darabokat szaggat ki belőle. De amióta ezeket felraktam nem kopott tovább. Szinteres braking. (Kopasz 4x keményebb anyagból csinálja. Ez 235, az 355.)
Nem tudom, hogy mi történt. Az biztos, hogy a fékbetét elfogyott, most még az lehet, hogy valami nagyon puha fékbetétet kaptam, és azért. Az még nem merem kijelenteni, hogy a tárcsa ette volna meg, most kipróbálok egy félkeményet, és meglátom mi lesz. A tárcsát is megmértem oldalanként, 1 tizedet kopott. Azt viszont te tudnád megmondani, hogy sok-e vagy nem.
nekem ment vagy 2 ezret most közelít a cseréhez
és szinte csak az elsővel fékezek
nekem a tsanyi hozta innen a fórumról
de láttam apróban is bendixet árulni valami 7 ezer felé
Tud valaki ajánlani vmi jó fajta első fékbetétet E-re, mert a Prox 120km Zselici terep után fémen van. Régen gyári nissint használtam de az mostanság már elég drága.
Szia inibácsi Olvastam a mailod, de eddig dolgoztam, gyógyísd meg a kacsód, mert most SM kerekek vannak rajta, holnap hajnalban indulok fehérvárra csajomhoz, hétfőn este jövök haza. Remélem kedden már tudunk tekerészni 1 picit
én is 2005öst vennék, mert annak tetszik a matricázása a legjobban, meg az ülés színe de szerintem mire odajutok hogy vegyek már úgysem a gyári lesz rajta tehát mindegy
lényeg ami lényeg, nem kellene hogy különbség legyen köztük