Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eddydesign@freemail.hu
Írnék, csak mond meg a mail címed légyszíves.
hááát... ez nem ilyen egyszerű ,én dekorálással foglalkozom , kell plotter,nyomtató stb. de ha érdekel küldj e-mailt mit szeretnél és megpróbáljuk megoldani
Tudsz kis segítséget adni, hogy érdemes nekiállni?! Én is szeretnék. Hol vettél alapanyagot, mivel érdemes dolgozni, hogyan? Ilyenekre gondolok. Előre is köszi!
Lemérem és megírom. Persze, küldök.
Igen én csináltam
Ismerős motor. Sok sikert hozzá és jó motorozásokat!
A matricákat hol vetted? Vagy te csináltad őket?
Fasza lett amúgy!
Köszi
NGK CRE8IX, jobb gázreakciók, hosszú élettartam
császtok E-s DRZ-hez milyen típusú gyertyát ajánlotok?Tipust tudnátok írni nagyon megköszönném
Erősítsetek meg h. az E és S/SM idomoknak egyforma helyre esik a felfogatási pontjuk!? MErt most fogok rendelni Universalmotorrol egy full szettet, de van amihez Csak E van írva.
akkor nem teszem a kukába
köszi szépen!
nagyon fasza lett!
Kész lett a 2012 -es dekor !
tengely 20mm a többit meg majd más m m
Köszönöm a gratulációt remélem tudunk majd egymásnak segíteni.
Hali INI!
Dehogynem!
akkor a kipufogó sem kell?
mert ha nem teszem a kukába amíg belefér
Köszi a segítséget. Mégsem rakatom bele a dyno szettet, csak picit nagyobb fúvókát kap és kész. 10%-kal tesznek bele nagyobbat. Így maradhat a gyári szűrő. Szívesen kipróbáltam volna vele, de azt mondják baromi sokat fog kajálni, meg a kiszerelésért ismét fizessek? Jó ez így is. Még egyszer sem éreztem, hogy kellene több erő. (14-43-as áttétellel sem)
Gratula a géphez!Ja,egyébként én meg Pécelen lakom.
Sziasztok.

Tudnátok nekem mondani adatokat DRZ tengelytávról tengely átmérőről és a villák közötti távolságot.

Előre is köszi a válaszokat.:)
hanyas méretű a menetes szár? képet tudnál mutatni róla?
Nekem vannak DRZ gyári tükreim, de a 22-es kormányra való konzol nincs hozzá (tehát amibe beletekered a tükröt), csak maga a menetes szár és a tükör egyben. Ha érdekel küldök képet.