Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helló, DrzE-re akarok tükröket tenni, valakinek nincs esetleg egy fölösleges pár?
Üdv a klubban!
Használd egészséggel a kis dokit!
Nem túlzottan bőbeszédű a társaság,de amiben tudunk,megpróbálunk segíteni!
gratula, szép a gép!
Sziasztok.
Most regisztráltam a fófumra és szerintem úgy illik ha bemutatkozik az ember.
Jakab Roland vagyok. Heves megyében Parád mellett Bodonyban élek, de Pécelen dolgozom. Pénteken sikerült megvennem életem első endúróját, egy gyári állapotú 2006-ig vezetett osztrák szervízkönyves DR 350-est.
Hali
Veszprém környékén tudtok valami ügyes motor szerelőt?
üdv
Este teszek fel:)
Ma este teszek fel:)
Ez teljesen természetes... A szivató az azért szivató, mert amíg nem meleg a motor, addig játszani kell vele...még nyáron is! Az meg már motorfüggő, hogy mennyit!
Nekem S-es drzm van és 15000 km van benne. 0 km-es kora óta van nálam és ilyen időben 10-15 fokban pöccre indul szívató nélkül és alapjárattal sincs gond. Igaz az enyém teljesen gyári állapotú, nincs rajta "tákolt" kipufogó meg szétszabdalt légszűrőház...
Az indulási nehézségek nem feltétlen utalnak nagy problémára, nekem a karbi volt részlegesen eldugulva és ugyanezt csinálta. De persze ezer más oka is lehet...
Hali
Voltam motort nézni,ilyen időben pöccre kéne indulnia nem?és nem kéne játszani szívatóval? Nemtudta a gyerek belőni rendesen az alapjáratot míg be nem melegedett,de még akkor is igen magas volt.
üdv
Jobb lesz az gyári szűrővel is (én így használtam 1 évig) csak az airbox tetejét ki kell vágni.. amugy k&n szűrő való hozzá kicsit jobb lett tőle nekem is a gázreakció..
KÖSZI:D
Képet! Pls. Engem lehet érdekelne.
Képet lőhetnél róla.
MAESTRO akrilfesték
Antracitmetál 7022
Barkácsboltban kapsz.
nekem van olyan gél ülésem,15ért megválnék tőle kettő van:)ha kell valakinek szolhattok;)
Én? mert az s esről semmit nem tudok..:) csak azt tudom h az e megbizható,ütheted vághatod birja,és sm szettel nyomhatod ringen is fasza lesz,és h az sm et nem jo terepre használni mert nem birja,ezt is csak ugy hallotam mi iaz belőle nem tudom,én kinéztem az e-t. és azt is vettem meg,meg azt akartam ha akarok egymotort ha nincs annyim nem veszek mást,akk inkább várok mint hogy lo helyett szamarat vegyek:)
nagy.david@kalocsakom.hu
Van gyári is.
üdv.
én pl fullra feltekerem elejét utcára és nem is levegőztetem le sosem. de terepen visszaveszem.
hát dehogynem! azért van rajta annyi minden.
Hali!
Milyen levegőszűrő kell a motorba, ha a DYNO szettet belerakatom. Kérdezte a szaki, hogy van-e hozzá való szűrőm, mert anélkül nem sok mindent ér. Kérdezősködtem egy-két motorosboltba, de csak bután néztek rám, é meg vissza még butábbul! Mindenütt a 3-4 ezer forintos után gyártott szűrőket ajánlották. Mi a neve, hol kapok ilyet? (vagy csak túl lihegte a srác a dolgot és egy sima is megteszi)
nincs valakinek elfekvőben egy ép váltókar?:D
Ha neked is drz-d van, akkor hogy-hogy nem tudtál neki segíteni?