Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kilógó izé az aztán nagyon drága, sörben számítva legalább 2 világos + 2 barna! A szállítás az árban nincs benne, az +++!
üdv. most vettem gyertyát a drz be. és azt nem tudom hogy érdemes e nyomatékkulcsal beszorítani a gyertyát? ha igen akkor tud e valaki valami értéket hogy mennyire kell húzni?
manual
katt a downloadra és már jön is lefele
Hali
Vettem led-es indexet,hozzá való ledes relét, amíg nem jár a motor jó is minden,ahogy elindítom nagyon gyorsan villog,pedig ledes a relé is.tipp?
És mond csak mi kopott szét a karbidon ?
azthiszem mikuni harmincvalahanyas de kisseb mint az E betűsön lévő !
Köszi:)

Igyekszem majd a gyári fejidomot és sárvédőt beszerezni, de így is nagyon jól néz ki szerintem.:)
Sziasztok,

Ha esetleg valaki lenne olyan rendes és elküldené nekem a Dr250-350 90'-94'-es Service Manualt?

repsol69@freemail.hu

Köszönöm
Szia Engem érdekelne az a izé mami ki log a tanksapkából Mennyi , nagyon fontos köszönöm mielőbbi válaszod ja és át tudod-e hozni Köszike
slick vagy utcai gumik?
a gyári S karbi az milyen tipus pontosan?
nekem E van csak úgynézki hogy szétkopott a karbim....
gratula hozzá, szép!
Sziasztok,

Új leszek itt a fórumon, sikerült beszereznem egy DR-t.

Eddig nagyon jó benyomásaim vannak vele kapcsolatban, bár ehhez hozzátartozik az is hogy úgy fest nagyon jó állapotút sikerült kifognom. Ezúton is köszönöm az eladónak;)

Szerencsére apróbb esztétikai hibákon kívül más baja nincsen, remélem így is marad:D A 2T-kel szívtam eleget remélem a kisDoki beváltja a hozzá fűzött reményeim:)

Üdvözlettel,

Repi:)

ui.: Ja igen és az első úton már összevesztem vele, ledobott a kis mocsok, most 1 hét kényszerpihi, neki meg 1 hét garázsfogság:) De a gumi tehet róla, első utam a gumishoz vezet:)
Nagy Dávid küldtem Emailt !
Előre is köszönöm az infót!
Helló mindenkinek!Azt szeretném kérdezni ,hogy Suzuki 400 drz teleszkópjába menyi olaj kell?Előre is köszi!
Köszi :)
szerintem kizárt hogy 995 km lenne benne. csak úgy írtak valami km állást. elég szép, el kell menni megnézni. ha annyi km lenne benne akkor mindene gyári, lánc lánckerekek fékbetétek.. szerintem
Ahogy látom válaszoltak neked Sportmotor fórumon is már :) próbálgasd végig ! :)
1.7 -1.9 nekem ez jött be!
995 km-t írnak a rodeoride-ban is.
Lehet ez valami visszamaradt teszt gép ?
Akkor jól sejtettem milyen a kütyü :D
Kösz az infót!
Ez egy "E" verzió és az amit látsz az 99,9km ig mér, és akármikor le tudod nullázni..
kinek mi jön be :) van aki 1.6 és 1.8 al jár van aki 2 és 2.2 vel :) most nekem 2.5 re van mind kettő fujva de az kemény :D szerintem a 2.2 körüli érték lesz a jó