Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Hétvégén merre megyünk motorozni? Tázlár-Fisherbócsa?
Üdv!
Rendszámos DRZ- t keresek 500 rugó körül SM előnyben, de nem feltétel!
Sziasztok! Tudja valaki estetleg a drz vázának a színkódját?
Egy olyan designon ügyködöm, aminek láttán egy dolog jut eszetekbe:
HOL LEHET MEGVENNI?

:D
Hamarosan (június 9-én) útnak indulok a DR-Z-vel egy 50 napos, 20 e km-es kanyarra a mongól sztyeppékig.

Ha valakinek van kedve nyomon követni a túra eseményeit, itt megteheti: RIDE TO MONGOLIA 2012
Á móógen, ne ?
kamu........ versenykörülmények között az lenne, de senki nem használja már arra. 1000-1500km között olajcsere+olajszűrő, felújítás ha szétesik mint akármelyik másik és pááá
A képen látható összes idom Postadíjjal együtt 9 eFt-ért elvihető!

A képen látható állapotban, kisebb esztétikai hibával bír a fejidom és a kipufogó takaró idom.

DR-Z 400

kgktm@citromail.hu
Szia!

Köszi a segítséget már az első telefonszámon van is a másodikat még nem értem el de azért megkérdezem ott is.
rottbali@gmail.com
Nekem van mindkettő,adj egy mail címet és küldök képet,hogy milyen:)
Hello

Valakinek van supermoto sett je?
Hi!

Lényegében azt hogy mivel erősebb, kihegyezettebb motorról van szó mint az S-es vagy akár az SM verziója a DRZ-nek ez a szervizigényén is meglátszik. Nem tudom ki hogy csinálja....nincs benne tapasztalatom...nekem SM volt és nem is piritottam halálra...csak betartottam a gyári előírásokat...de a különbség nagyjából annyi hogy míg egy S/SM változatnál a gyári szervizintervallum 6000km addig egy E-s DRZ-nél mondjuk 10-15-20 motorozás után...olaj/olajszűrő csere...légszűrő csere...bár azt meg szinte 1-2 motorozásonként mosni szokták...
szóval röviden többet kell karban tartani hogy azt meg is hálálja :-)
Tud valaki BP közelében (50 km) eladó fűzött SM szettet? Egyet már kinéztem, de hátha van valakinek aki meg akar tőle válni és közelebb van.
Köszi!
Átalakították.
ugyanaz
És átalakítottak 1et vagy gyártottak egy újat?
40 e HUF volt.
Sziasztok Sm szett vásárláson töröm a fejem és lenne pár kérdésem a tapasztaltak felé. S és SM első és hátsó féktárcsa felfogatás megegyezik? Azt meg tudom csinálni, hogy az S-es kerékszettről átpakolom a féktárcsákat és a lánckereket az SM-esre? Vagy teljesen más a féktárcsák felfogatása?
Üdv!
Sorstársamtól eltérően én már eldöntöttem, hogy DRZ- t tervezek 500 rugó körül. Írtad, hogy az "E" üzemórás. Mit is jelent ez tulajdonképpen?
Köszi a képeket! Ez eléggé jónak néz ki.
Azt megkérdezhetem, hogy mennyiért csinálták?
Én velük csináltattam egy túraülést. 6 cm-rel szélesebb, mint a gyári + komfortszivacs a felső rétegen. Eddig egész jó bevált.

Bár az igazi teszt még hátra van: 20 e km 50 nap alatt :)))))
Igen, a haver az RMZ 250-esén használt ilyet. Jó volt. Egy kicsit könnyebben működött a kuplung kar.