Rendes akksit bele azért a kínaiért kár szétbarmolni azt a gyári tartót...szerintem! Vagy vásárlásnál vinni kell az előzőt és méretet egyezetni. Szerintem.
mókolt már valaki az akku tartóval?
egy sm gépnek kellene valahogy átalakítani hogy beférjen egy 2 centivel vastagabb akku
magasság és a hossz ugyanaz mint a gyári méret csak a mélysége nagyobb
szóval van valakinek kiforrott(akár kipróbált) ötlete a kivitelezésre?
köszi!
talán egy suzuki márkakereskedés......
hondánál és a yamahánál ez volt a legkézenfekvőbb, gondolom a suzuki sem lesz más
hondások még el is postázták 500ft borravalóért
hogy hol azt te dönsd el, hogy milyen mondom én, DR600s SN41A "86-"89, feradóslamellák LUCAS KUPPL.LAMELLEN SET MCC 311-6, és fémlamellák LUCAS KUPPL.STAHLSCHEIBEN MES 301-6, rugók LUCAS KUPPLUNGSF.VERSTRK. HO/SU MEF 112-4
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni...Sógorom motorja van a képeken (DR 600) ,de nem tudom az évjáratát....
Kuplung lamella szettet szeretnék bele rendelni... De így nem tudom hogy hol és milyet rendeljek bele..
A válaszokat előre is köszönöm
Eladó suzuki dr 600. Felújított motor, (kb 500km van benne) jó műszaki állapot, semmi olajfogyasztás, festés nem új rajta, kb 1 év műszaki, "A" korláttal vezethető. Láncszett kb 50%-os, gumik jók. 290 000 ft. 06 30 5884 684.
165/50 vagott slick van nekem fent, nem sokat mentem eddig vele, de nem ert eddig bele a lanc, hozzateszem a slick guminak meredekebb az ive az utcainal. Csak ugy esek be vele a kanyarba :)
Sziasztok. Volna valakinek egy DRZ 400 E gyári kipufra egy a végén lévő 3 csavarral rögzíthető kipuffogóvég? Az enyémet valami kedves f..a gyerek lenyulta a hétvégén a parkolóban. Ha van valakinek falvais@gmail.com Köszi előre is.
sziasztok. segítségetekre lenne szükségem a képen látható "csavart " keresek ( valaki nagyon erős volt és nem tudjuk kiszedni ) dr 650 se 96 évjárattól.... köszi
egy sm gépnek kellene valahogy átalakítani hogy beférjen egy 2 centivel vastagabb akku
magasság és a hossz ugyanaz mint a gyári méret csak a mélysége nagyobb
szóval van valakinek kiforrott(akár kipróbált) ötlete a kivitelezésre?
köszi!
hondánál és a yamahánál ez volt a legkézenfekvőbb, gondolom a suzuki sem lesz más
hondások még el is postázták 500ft borravalóért
Tud valaki a neten olyan oldalt ahol alkatrész szám alapján, gyári Suzuki alkatrészt lehet rendelni.
vagypedig a blokk öntvények belsejébe
A képen látható állapotban, kisebb esztétikai hibával bír a fejidom és a kipufogó takaró idom.
DR-Z 400
A képen látható állapotban, kisebb esztétikai hibával bír a fejidom és a kipufogó takaró idom.
DR-Z 400
Segítséget szeretnék kérni...Sógorom motorja van a képeken (DR 600) ,de nem tudom az évjáratát....
Kuplung lamella szettet szeretnék bele rendelni... De így nem tudom hogy hol és milyet rendeljek bele..
A válaszokat előre is köszönöm
Köszi a választ.
Azt még meg tudnád mondani, milyen terepre milyen nyomás?
Attila
http://youtu.be/fYu7DQn5vAI
kgktm@citromail.hu