Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem ő a te embered! Nekem ő csinálta első 15é ft/pár,hátsó 10eft.nekem bevált

Bármely típusú motorkerékpár futómű felújítása,versenyre való felkészítése garanciával.pl:első teleszkópok 15ezer/pár-tól,hátsógátlók 10 ezer/db-tól.Az árban benne van a tisztítás,az új olaj,szimeringek,a karmantyú és o-gyűrűk cseréje,mikropolírozás, rugóbeállítás valamint a hátsó gátlók gázzal való feltöltése. Átlemezelés,átalakítás,szelepelés,rugó csere külön kérésre.A gyári olajak,rugók,porvédők,felújítószettek cseréje + költséget jelentenek. Minden elkészített teleszkópra és gátlóra ajándék matrica. Minden darab dokumentálva van,így bármikor gyorsan módosítható kívánság szerint. Egyéb:Váz egyengetés,segédváz egyengetés,teleszkópegyengetés. 2012-ben támogatott versenyzők: Endurocross:Pető Ádám Motocross:Tóth József Elérhetőség:06-20 354-1698

feladva:

február 17.

hird. azonosító:

megjegyzem magamnak
megosztás

küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése

Feladó adatai

név:

Misi

megye/város:

Jászalsószentgyörgy

mobil:

06-20-354-1698
Köszönjük a mai felejthetetlen túrát, remélem lesz még ilyen máskor is! Ez érte a pénzét!

Képek itt: http://www.sportmotor.hu/motor...
A képeken látható összes idom együtt 12, azaz 12 pénzért elvihető!

A képen látható állapotban, kisebb esztétikai hibával bír a fejidom és a kipufogó takaró idom.

DR-Z 400
Én most újítottam.Attól függ mit kell cserélni benne?A két szimering 3000.Ha porvédőt is cserélsz,az +2000.Az olaj márkától függően 2000-4000/L.Szűkösen,de elég lehet az egy liter,beállításfüggő.
Ha rugókat is akarsz benne cserélni,az már húzósabb tétel.Ha jól láttam van bele wilbers progresszív rúgó 40k/pár környékén.
És akkor még a szárvezetőkről,egyengetésről nem is beszéltünk.
Töltsd le a 250-es Rm (én 96os alapján szedtem szét) service manual-ját,a villája megegyezik a sm-ényével.
Végre motoros időjárás, a téli álomnak vége!

Ilyen olajat használt már valaki? Most ez van a gyomrában.:

MOTUL 7100 4T 10W60 1L full synth motorolaj

100 %-ig szintetikus négyütemű motorolaj - észter technológiával. Megfelel a gyárak magasfokú előírásainak, különösen a KTM, HUSQUARNA, MV AGUSTA and MOTO GUZZI, APRILIA mindazon modelljeihez, ahol a SAE 10W-60-as olaj szükséges. Nagy hőstabilitás jellemzi.
SOS, egy full teleszkóp felújjítás mennyiba fáj? SM-ről van szó...
komoly ,na ezt olvasa csak el
usában találtam csak eddig 200dollár + 63 a posta
http://www.ebay.com/itm/New-OE...
A kompressziót is megírtam olvasni is kell nem csak írni! Segítünk ahogy birunk
JÁNOSKA! hát neked tette föl Főnix a service manualt
én se dobtam ki!de van néhány répa naki igen!olyat is hallottam hogy igy vette és évekig így járt vele!és feltette ide nagybüszkén az olajcserés képeket,és én szóltam neki hogy valami hiányzik.alig akarta elhinni.(Mendei kollega)
még 160as is felmegy
Igen fel megy rá. Velem együtt többen is 160 gumit használunk hátul
Sziasztok!segítséget szeretnék kérni!Elkopott a drz400sm-en a hátsó gumi milyen gumit ajánlatok és a 140/70-17 nél szélesebb gumi is felmegy rá?Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem mutatni vezérlésről rajzokat? hogy kell szétszedni és össze rakni? meg még annyi lenne,hogy mennyi kompressziónak kell lenni-e egy s-es drzbe?
eltünt a manualod valakinek kellene
Nagy Dávidtól kérdezd meg hátha van neki, vagy e-bay
11h Orgovány tötike
akkor erről a berúgószettről nincs pontosabb infó?
vagy túrni kell a bontókat hátha lesz egy ős drz amiben még volt?
egyik ismerős nagyon be van rá indulva
oké szólj ha kell
Akkor holnap karbi takarítás,ezt a szenzort a karbin találom?
TPS van az E-n is?
mi a szerepe?és ha rossz vagy rosszul működik mik a tünetei? nem értek hozzá ezért kérdezem.
pillangószelepes karbikon szokott lenni néha
de leginkább az injektoros gépeknél
egy potméter az egész cucc, amit kb 1000xes áron árul minden cég