Szerintem ő a te embered! Nekem ő csinálta első 15é ft/pár,hátsó 10eft.nekem bevált
Bármely típusú motorkerékpár futómű felújítása,versenyre való felkészítése garanciával.pl:első teleszkópok 15ezer/pár-tól,hátsógátlók 10 ezer/db-tól.Az árban benne van a tisztítás,az új olaj,szimeringek,a karmantyú és o-gyűrűk cseréje,mikropolírozás, rugóbeállítás valamint a hátsó gátlók gázzal való feltöltése. Átlemezelés,átalakítás,szelepelés,rugó csere külön kérésre.A gyári olajak,rugók,porvédők,felújítószettek cseréje + költséget jelentenek. Minden elkészített teleszkópra és gátlóra ajándék matrica. Minden darab dokumentálva van,így bármikor gyorsan módosítható kívánság szerint. Egyéb:Váz egyengetés,segédváz egyengetés,teleszkópegyengetés. 2012-ben támogatott versenyzők: Endurocross:Pető Ádám Motocross:Tóth József Elérhetőség:06-20 354-1698
Én most újítottam.Attól függ mit kell cserélni benne?A két szimering 3000.Ha porvédőt is cserélsz,az +2000.Az olaj márkától függően 2000-4000/L.Szűkösen,de elég lehet az egy liter,beállításfüggő.
Ha rugókat is akarsz benne cserélni,az már húzósabb tétel.Ha jól láttam van bele wilbers progresszív rúgó 40k/pár környékén.
És akkor még a szárvezetőkről,egyengetésről nem is beszéltünk.
Töltsd le a 250-es Rm (én 96os alapján szedtem szét) service manual-ját,a villája megegyezik a sm-ényével.
Ilyen olajat használt már valaki? Most ez van a gyomrában.:
MOTUL 7100 4T 10W60 1L full synth motorolaj
100 %-ig szintetikus négyütemű motorolaj - észter technológiával. Megfelel a gyárak magasfokú előírásainak, különösen a KTM, HUSQUARNA, MV AGUSTA and MOTO GUZZI, APRILIA mindazon modelljeihez, ahol a SAE 10W-60-as olaj szükséges. Nagy hőstabilitás jellemzi.
én se dobtam ki!de van néhány répa naki igen!olyat is hallottam hogy igy vette és évekig így járt vele!és feltette ide nagybüszkén az olajcserés képeket,és én szóltam neki hogy valami hiányzik.alig akarta elhinni.(Mendei kollega)
Sziasztok!segítséget szeretnék kérni!Elkopott a drz400sm-en a hátsó gumi milyen gumit ajánlatok és a 140/70-17 nél szélesebb gumi is felmegy rá?Válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok! Valaki nem tudna nekem mutatni vezérlésről rajzokat? hogy kell szétszedni és össze rakni? meg még annyi lenne,hogy mennyi kompressziónak kell lenni-e egy s-es drzbe?
akkor erről a berúgószettről nincs pontosabb infó?
vagy túrni kell a bontókat hátha lesz egy ős drz amiben még volt?
egyik ismerős nagyon be van rá indulva
Bármely típusú motorkerékpár futómű felújítása,versenyre való felkészítése garanciával.pl:első teleszkópok 15ezer/pár-tól,hátsógátlók 10 ezer/db-tól.Az árban benne van a tisztítás,az új olaj,szimeringek,a karmantyú és o-gyűrűk cseréje,mikropolírozás, rugóbeállítás valamint a hátsó gátlók gázzal való feltöltése. Átlemezelés,átalakítás,szelepelés,rugó csere külön kérésre.A gyári olajak,rugók,porvédők,felújítószettek cseréje + költséget jelentenek. Minden elkészített teleszkópra és gátlóra ajándék matrica. Minden darab dokumentálva van,így bármikor gyorsan módosítható kívánság szerint. Egyéb:Váz egyengetés,segédváz egyengetés,teleszkópegyengetés. 2012-ben támogatott versenyzők: Endurocross:Pető Ádám Motocross:Tóth József Elérhetőség:06-20 354-1698
feladva:
február 17.
hird. azonosító:
megjegyzem magamnak
megosztás
küldés ismerősnek
nyomtatás
hirdetés jelentése
Feladó adatai
név:
Misi
megye/város: