Lehet én is hülyeséget mondok de pl egy gyári sm első telónál (amihez ugye nagy tárcsa van) hogy rakod lejjebb a féket, h elérje a kisebb enduró tárcsát?
Hali Belsod.
Semmi extran nincsa abba ha a supermotoból lesz enduro, megoldható az is, esetleg a telón kellhet állítani.
Szerintem az első telódat meg ha terepre mész, akkor érdemes ráhúzni egy telóvédő harisnyát, mert hamarabb könnyezni fog az olaj belőle.
Heló! Ez lehet hülyeség amit írok+nincs is drz-m. Ne szóljatok meg! Mindenki aki vesz az enduróba vesz sm szettet, de sm-be enduró kerék meg gumi az nem passszol semmiképp? Meg az első telón nincs rajt gumivédő de ha rálocsog a sár meg minden sz*r akkor nyekk az sm telónak? Előre is köszi (csak érdekksségként kérdezem)
sziasztok!jelentkezne valaki akinek a drzben nagyobb henger van (430-as).sajna hengert kell cserélnem és a szerelőm győszköd ha már lúd legyen kövér alapon tegyük bele ezt a hengert!csak előtte lenne pár kérdésem akinek van ebben már tapasztalata!köszi a jelentkezést!
Nekem volt egy 600-as DR-em. Teljesen meg voltam vele elégedve, mondjuk az előttem levő gazdája is normálisan karbantartotta. Annyi baja volt nálam összesen, hogy egyszer elfojt az olaj a hátsó telóból...mondjuk előtte annyit kapott, hogy nem is csoda... :)
Szóval szerintem nem egy rossz választás, nekem csak az nem tetszett benne, hogy nagyon nehéz, ráadásul még kifejezetten orrnehéz is... :(
Helllo bár én jász nagykun szolnok megyei vagyok de nem tartom rossz ötletnek itt a környéken egy darab nincs drz-ből jólenne vmi találkozót össze hozni!
Ok! Akkor majd csütörtökön felhívlak, valamikor délután, vagy este fele. Én 2-ig dolgozom, de sajnos van mikor kicsit kinyúlik a munkaidő 3-nál előbb nekem semmiképpen sem jó sajnos. Legyen inkább 4 óra, ha neked is megfelelne? De majd még hívlak akkor! Üdv.!
Bármelyik jó...legyen a tecsó...és akkor ott nem gond ha brummmogtatunk ....ezzel meg is válaszoltam a következő kérdésed is
Ok, majd jelentkezz...
Úgy tervezem hogy olyan 1-2 órakor indulok pestről...szóval forgalomtól függően kb 1,5óra és ottan vagyok...de majd a részleteket megbeszéljük...
hallo mindenki!
néztem az elmult nap termését nem tudom mien kipufogorol van szo,én 50000 vettem egy finstert a barátom sm-jén is az van nagyon komolyan szol mindkettö
egyre több drz van itt somogy megyébe ahogy néztem jo lenne egyszer össze futni többen?
nem a legjobb képek de alakul a gép!
Semmi extran nincsa abba ha a supermotoból lesz enduro, megoldható az is, esetleg a telón kellhet állítani.
Szerintem az első telódat meg ha terepre mész, akkor érdemes ráhúzni egy telóvédő harisnyát, mert hamarabb könnyezni fog az olaj belőle.
Nekem volt egy 600-as DR-em. Teljesen meg voltam vele elégedve, mondjuk az előttem levő gazdája is normálisan karbantartotta. Annyi baja volt nálam összesen, hogy egyszer elfojt az olaj a hátsó telóból...mondjuk előtte annyit kapott, hogy nem is csoda... :)
Szóval szerintem nem egy rossz választás, nekem csak az nem tetszett benne, hogy nagyon nehéz, ráadásul még kifejezetten orrnehéz is... :(
Szabi46 te talán még tudod is, mi volt ez... :)
csinálnád hangtesztet róla;)
Mennyibe adnád az index kapcsolót?
Nekem a motor eldőlt és letört a kapcsoló.
Előre is köszi.
Ok, majd jelentkezz...
Úgy tervezem hogy olyan 1-2 órakor indulok pestről...szóval forgalomtól függően kb 1,5óra és ottan vagyok...de majd a részleteket megbeszéljük...
Egy yoshimura rs-3 slip-on dobról van szó...60környékén árulom...ez is jól zsól ám
Jó kis dr-z tali jó is lenne az...
néztem az elmult nap termését nem tudom mien kipufogorol van szo,én 50000 vettem egy finstert a barátom sm-jén is az van nagyon komolyan szol mindkettö
egyre több drz van itt somogy megyébe ahogy néztem jo lenne egyszer össze futni többen?
nem a legjobb képek de alakul a gép!