létezik a 2009-es DRZ400SM modell, fekete vázról lehet megkülönböztetni.
lehet, hogy Mo-on nem fogják forgalmazni? ez a nem hihető sztem.
környezetvédelmi para miatt lett visszafogva az "e" verzió 2008?tól, már ugyanannyi lóerő mint az s meg sm
a kereskedőm azt mondta h az importőr kottyantotta ki az infot...
azért sztem nem olyan hihetetlen, ha belegondolunk, "nem mai gyerek" a DRZ
persze majd jövőre kiderül...
amugy + engem már nem érint, én már intéztem magamnak 1et a seggem alá
Sziasztok.Voltmár ez a kacsa hogy nemlesz DRZ....kb 1hete olvastam suzuki tesztnap tesztelhető modelek között ott volt a DRZ(gondolom ez megszünik ez olyan gyere most veddmeg )Annyira hülyék nemlennének hogy ne gyártanák tovább...(kb mintha a GSXR megszünne )
"Mi hányan?" hát változo én még csak párszor voltam és csak light-os terepen de itt azért van sok motoros akik feljárnak a hegyekbe motorozni. Na oda én még kevés vagyok! Lehet van olyan akit ismerhetek a csapatotokbol.pl. Gyulaházi határőr(nem tudom a nevét),Borbély a volt vámos...
én aug.ban vettem az SM-et, akkor azt mondta a kereskedő h jövőre Mo-n már nem forgalmazzák a DRZ-t, mert nem tudja az EU3-as normát. csehek, polákok továbbra is forgalmazzák /állítólag/
lehet, hogy Mo-on nem fogják forgalmazni? ez a nem hihető sztem.
környezetvédelmi para miatt lett visszafogva az "e" verzió 2008?tól, már ugyanannyi lóerő mint az s meg sm
azért sztem nem olyan hihetetlen, ha belegondolunk, "nem mai gyerek" a DRZ
persze majd jövőre kiderül...
amugy + engem már nem érint, én már intéztem magamnak 1et a seggem alá
ez nem túl hihető
mind1 jövőre kiderül
én aug.ban vettem az SM-et, akkor azt mondta a kereskedő h jövőre Mo-n már nem forgalmazzák a DRZ-t, mert nem tudja az EU3-as normát. csehek, polákok továbbra is forgalmazzák /állítólag/
más asszem nem változik