az a baj hogy hegesztve van a kupak....azt leflexeled...kibelezed és visszahegeszted....csakhát ez elég cigánymunka szerintem....
inkább spórolj vagy ebayről...esetleg itthonról vegyél egy használtat és azt kapd szét....
szia! nekem nagyobb henger van rajta, 90 helyett 94mm-es, így 436cm3 asszem. athena vagy millenium, mind2 nikaszilos, kb 100 ropi wiseco dugóval meg tömítésekkel. ez a legnagyobb méret amivel még nincsenek vízproblémák a hengerfejnél. 2-3 lóerő és alulról érezhetően nagyobb nyomaték. eggyel kisebb főfúvóka kell hozzá mint a gyári. tieddel mi lett? olajhiány?
Nekem E-m van,annak küzdöttem már picit a kipufogójával.Már talán nincs olyan lavór hangja,de csendesebb nem lett.Szerintem addig örülj,míg kultúrált... Én nem nyúlnék hozzá.
Ha nem ezt kérdezted,bocs
pár hete vettem egy drz szupermotyót.
a vásárlás eléggé lehúzott anyagilag, ezért mostanában nem hiszem h be tudnék ruházni egy komolyabb kipufra.
úgy hallottam, h a gyáriból is ki lehet vhogy operálni a szikrafogót, és az is dob a hangján pár decibelt... :-)
vki csinált már ilyet? nincs véletlenül rajzotok v fényképetek a dob belsejéről?
Nincs véletlen valakinek egy felesleges gyári légszűrője? Műanyag keretestül?
Jóbarátomnak kéne....ha valakinek van és megválna tőle egy kissebb összegért...jelezze
20-965-4435 vagy itten a fórumban
Köszi!
Szeva Ferkepappa! Tegnap feltettem a dobot a gépre. Hát mit mondjak... le sem akartam szállni róla! Nagyon király hangja lett, és megy is rendesen, ahogy kell. Semmi gond nincs vele. Bár szerintem sokan nem örülnek neki De majd megszokják! Majd még beszélünk! Hi!
vsz elkezdek gyűjteni egy f@sza dobra, a gyárit tényleg nincs szívem szétbarmolni...
inkább spórolj vagy ebayről...esetleg itthonról vegyél egy használtat és azt kapd szét....
vsz az lesz, majd gyűjtögetek...
ezért lenne jó olyannal értekezni akinek már van tapasztalata.
jó lenne ha kicsit vaddisznóbb lenne a hangja
Ha nem ezt kérdezted,bocs
pár hete vettem egy drz szupermotyót.
a vásárlás eléggé lehúzott anyagilag, ezért mostanában nem hiszem h be tudnék ruházni egy komolyabb kipufra.
úgy hallottam, h a gyáriból is ki lehet vhogy operálni a szikrafogót, és az is dob a hangján pár decibelt... :-)
vki csinált már ilyet? nincs véletlenül rajzotok v fényképetek a dob belsejéről?
előre is köszi a segítséget!
Nincs véletlen valakinek egy felesleges gyári légszűrője? Műanyag keretestül?
Jóbarátomnak kéne....ha valakinek van és megválna tőle egy kissebb összegért...jelezze
20-965-4435 vagy itten a fórumban
Köszi!
Hááát elérkezett az idő
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Megválnék drágaságomtól....ha valaki ilyesmi gépet keresett...ne habozzon...
Húzzad csak neki...majd megszokják....