Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az jó, akkor minden klappol! Nemtudom esetleg Mc 'Donalds parkoló, vagy Tesco parkoló, ezeket gondolom te is tudod nagyjából, hogy merre vannak akkor? Amúgy kocsival, vagy motorral jössz? Majd még írok, vagy legkésőbb csütörtökön felhívlak, hogy hogy lesz pontosan. De ha neked megfelel valamelyik helyszín, akkor írd meg és már csak egy időpontot egyeztetünk.
most értem haza Siófokról, kicsit motoroztunk arra is
Nagyonjó....tesómék siófokiak...ottan meg kicsit ismerős is vagyok
Amúgy is terveztem hogy arra megyek haza mert tesómnak szombaton van a szülinapja...
A gyári tömítés lett oda betéve...ami a gyári kipuffból lett kiszedve...tuti jó lesz....de majd jól megnézed
Ok!
Jelentkezz és pontosítunk
Na helo! Pénteken elvileg 14:00-ig dolgozom. Olyan 4-5 óra fele már nekem is jó lenne. Találkozhatunk Siófokon, ha az neked megfelelne? Én Balatonboglár környékén lakom. De szerintem egyszerűbb, ha Siófokra beszélünk meg egy talit. Az neked is jobb lenne gondolom? A helyet majd még pontosan egyeztetjük! Még egy utolsó kérdésem azért lenne Az összekötő csövet és a hengeren lévő könyököt össze lehet pontosan passzítani, hogy ne legyen hézag közte, ugye? Csak mert írtad, h ez eredetileg E-re készült és az ugye vastagabb? Bocs a sok kérdésért, csak biztosra szeretnék menni! Majd még jelentkezem.
Pesten dolgozom...és megyek haza pénteken...ha gondolod arra kerülök és megmutittom...csak írj pontos címet meg egy elérhetőséget....06/20-965-4435 ez a ényimé
Az S és az SM váza blokkja elvileg mind ugyanaz...szóval jó lesz rá tuti...ez E-re való eredetileg és a hátsó felfogató hely ami a hátsó lábtartó alatt van nem stimmelt mivel az E-n nincs lábtartó hanem egy kis fül van a vázra hegesztve és oda kell csavarozni...szóval felhegesztettünk az eredeti mellé egy anyát kb 1 cm-el arrább és már jó is...nem összegányolt cigómunka...és így jó E-re is és SM/S re is
Az összekötő cső egyébként vastagabb mint az európai piacra szánt yoshiké...de ettől csak brutálisabb a kidörrentő
Légszűrő zsír ugyanaz....szóval mindennek passzolnia kell.
Írj vagy hívj és összehozzuk pénteken a talit...kb 4-5 fele tudnék érkezni....
Helo! A Balaton déli partján lakom, olyan 100-120km-re Szekszárdtól! Már ha jól láttam te oda valósi vagy!? Érdekelne a dolog légszűrővel együtt 75-ért, ahogy írtad! Korrektnek tartom ezt az árat! Szívesen elmennék megnézni, de sajna elég messze laksz. De még az is előfordul, h rászánom magam és elugrok valamikor megnézni! Még annyi kérdésem lenne, hogyha jól láttam neked SM-ed van, nekem pedig sima S-es verzió. Nem tudom jelent-e ez valamit, mennyiben különbözik a két kategória? Kipuff összekötő cső, felfogató csavarok helye, légszűrő ház, stb...? Bár a blokk szerintem nagyon hasonló. De ha passzol a dolog, akkor szerintem nyélbe is üthetjük az üzletet!
Hali!
Háááát legyen 63...egy 5öst engedek...és 58é a tied jó mi?
Nekem egy KN légszűrőm van még a mocin plusszba...egy védőbugyival...emiatt nyitottab a rendszer...több levegő...tökéletesebb égés...és a bugyi miatt hosszabb a tisztitási intervallum...ezt is odaadom ha érdekel 20K....ez boltban kb 25 lenne de ha elviszed mindkettőt 75ééé odaadom, én semmit nem állítottam a gépen...fúvókázva nem volt....bár sokan mondják hogy azzal szépen be lehet hangolni és kicsit többet ki lehet hozni belőle...de ez igazából egy rendszernél lenne észrevehetőbb...de így is tökéletesen megy...nem dadog...nincs vele semmi gond...
Én amit észre vettem...sokkal nyomatékosabb,könnyebben megindul...jobban pörög...sokkal jobban reagál a gázra....és a hang....kész...naon szép....ha lesz banditom...tuti yoshi lesz rajta
Nemtom hova valósi vagy....ha gondolod megmutatom élőben is....bár félek tőle akkor már nem fogsz elengedni...hacsak nem hagyom ott a kipuffot
Hello! Köszi a választ! Engem lehet érdekelne. Az a 60 körül mit jelent árban? Meg még annyi kérdésem lenne, hogy kell-e valamit cserélni a motoron esetleg? (karburátorban fuvókát, légszűrőt...) , vagy valamit hozzá állítani, kell-e valamit módosítani a motoron? Észre lehetett esetleg venni valami változást a teljesítményen? Egyenlőre ennyi! A választ előre is köszi!
ok.kösz.és mindenképp kettöt rendelj mert ez a legjobb amit idáig láttam.
Hello
Szeretnék megkérni valakit,hogy fotozza le közelről az oldalkitámasztoját akár több foton is .Az enyém eltörött újra szeretném gyártani !Köszönöm
Sziasztok!
Alkalmi munkalehetőség! Ha nagy múltad van a motocrossban, vagy sokat endurózol, kiválóan(folyékonyan) beszélsz angolul,és ezzel még pénzt is akarsz keresni, akkor hívj fel ezen a telefonszámon!
0620/430-3957
Szia!Jóóóóóóóóóóóó mi!nemtudom mert én igy vettem meg a cimborámtol a motort és neki is ugy hozták!most beszéltem a sráccal mondta hogy megkérdi és akkor megirom!de nekem is nagyon tetszik de sajna most lekell cserélnem a hátso sárvédöt mert kitettem gyertyába és összetört.ugyhogy ujra meg kell vennem!de csak ilyet veszek rá!
Persze...nincsenek titkaim
Szó sincs róla....nagyon fasza....bárkinek csak ajánlani tudom(ez a reklám helye)
Mostanság sokat járok túrázgatni...hosszabb távokra motorozni...túrás társasággal...és mindenki panaszkodik hogy hangos....ezér a sor végén mehetek csak ....de ez nem is lenne baj....én nem teszem vissza a hangtompítót mer így az igazi
A másik hogy mocit akarok cserélni és külön-külön lehet többet kapok érte....egy nagy banditot szeretnék venni és mellé egy óccsóbb krosszmocit + szupermotószettet....
Röviden ennyi
Szia cöpek!hol vetted a matrica szettet?nagyon bitang!
Tömlős.
Sziasztok! A gyári DRZ SM kereke alapból tömlős vagy tömlő nélküli? köszi
Heló!
ja már rájöttem hogy kivagy húúúúú jó lenne a szeptember remélem mi is ott leszünk
kiváncsi vagyok a DRZ-d re.az meg különben alap hogy a jó embereket visszük örült apám is hogy volt vele valaki
Üdvözletem DRZDavid!A trofin találkoztunk!én ültem édes apád mellett a kocsiban!sajnos nem volt alkalmam megköszönni neki hogy végig vitt a pályán(mi nem vártuk meg az eredmény hirdetést mert a srácok fáradtak voltak) de a hónap végére kész lesz a paripám és a szeptemberi zima trofin ott leszek vele és ha ti is akkor alkalmam nyilik rá!ja gratula a tesódnak a helyezésért!
jaja emlékszem vártam be haverékat mert mi sokan voltunk akkor és mentünk hazafelé...
(itt a gép túra gúnyában)
jah én kérek elnézést a nyúlványra gondoltam!
Hello
lehet hogy te csak a szart látod benn de ez a "szar" short tr en fogja a 250 es ltz t meg a kutya hondákat meg a nagyobbakat is ha jo napom van+egy kis sár!csak a báttyjám megint összetörte szokás szerint érdekes ez nem olyan hogy elmegy a segédalváz meg mit tom én mint már sok DRZ nél ez gép! ja meg egy picit hozzáértő emberke
sziasztok
én voltam laci! a hidon én mentem el meletted valamikor streetfighter show után egy sárga drz vel
legalább is most hogy megnéztem a képeidet valószinü te voltál az!
Üdv mindenkine
Rendszámos Dr 650-t keresek, lehetőleg 92-nél újabbat.
csősztök volt ma valaki tokajban? RENGETEG DRZ-t láttam a motoros találkozón!
Megkérdezhetem, hogy miért akarod eladni a dobot! Talán nem vált be?