Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

100-100-et az xt125-öm ment. Áttétel gond lesz. A lánckerékkel variált az előző tulaj valamit.
Ne csak a hátsó lánkereket nézd, az első lánckeréken többet számít 1-2 fog mint a hátsón, mert %-osan nagyobb változás az áttételben. (Az első lánckerékkel könyebb játszani, mert bizonyos határokon belül nem igényel lánccserét sem.)
1 szó mint 100: nézd (számold) meg a fogakat elöl-hátul és hasonlítsd össze a gyári áttétellel (DRZ400-S: 44/15 talán). Rövid számolás után kijön a(z elméleti) végsebesség (ugyanakkora max. fordulatszámot feltételezve).
Köszi, így fogok tenni.
Hello!Merre laksz pontosan Szabolcsban?
hát leszabályzásig nem húzattam de már jól pörgött! vagy lehet a váltóba a fogaskerekek vannak kicserélve mert 2-3-4be nagyon hamar kipörög!
5.-ben leszabályoz?
ha csak km órát akarsz vegyél gps-t kb 30 ropi az alja és nagyon hasznos a térkép miatt
úgy tudom nem lesz új drz 2007-ben befejezték a gyártást.Rmz butított blokkos drz lesz injektorral. isten óvjon mindenkit tőle
A km/h-val vigyázzatok,mert az órák ált. 10%-kal túl vannak kalibrálva
Felmegy 5ig és pörög is! Lehet a kipufogóba van valami baszás ami lefogja? mert a gyári van még fenn!

Ezt elég nehéz elhinnem...
én ezt használom évek óta, sokkal többet tud, mint a gyári (pl ford.szám, vízhőfok)
VAPOR
Szia!

Szerintem a kilóméter óra aranyárban lenne hozzá. Egyébként nem tudom, hogy passzol-e az E és S spirálja, de szerintem ha veszel univerzálisat, az a legegyszerűbb/legolcsóbb, hacsak nem tudsz szerezni valami bontott kmórát kis pénzért.
Nekem a k0 S-es DRZ gyári áttétellel ment 168-170 körül, az én 62 kilómmal. Az a 80 valahogy nagyon nem stimmel. Felmegy 5.-ig? 5.-ikben leforog?
mivel7,2 a tank+2,8 a tartalék, ezért 5l fogyasztással kb 140-150 km-t. én azt csináltam,hogy mindig teletankoltam, napi számlálót 0-tam és azon figyeltem,hogy hány km-t mentem a tankolás óta. bevált
Hello orni747!
Én is nagyon örülnék neki!
norbi0308@fibermail.hu
drz k7 2személlyel 136km/h gyári áttételezéssel,olaj:1,8l szűrővel a légszűrőt ne basztassátok nem éri meg,vagy minden terepetés után tisztítás kn amúgy agép eladó a hitelért 500000-t toltam bele eddig
sziasztok

most vettem egy drz-e tipust és érdekelne,hogy lehetne kilométer orát tenni rá?
-veszek egy s,sm tipus kilométerorát az fog stimellni a spirálhoz?
-vagy mostanában látok ilyen univerzális digitet ha azzal lenne valakinek tapasztalata
előre is köszi ha valaki reagál.
helló drz-e re keresek első kipufogó könyököt
nekem 15/50-nel 130 13/50 kb 120 a gyárival 150-et simán mentem
Áttételezéssel nem kóser vmi, nekem az sm 14/41-el 120km/h utazó, végre meg 150km/h körül megy...
majd egyszer kipróbálom mennyit megy az enyém!végre...... milyen lenne a jó fogakerék?gyári 45 lenne hátúl, elől meg nem tom milyen van most..........
hát a 350 et tuti..
egyszer leelőztem már jávát
akkor majdnem veri a 450-et!
az én 125 ösöm kicsike full uningal 145öt megy
EXC-m 145-t megy 52es hátsófogaskerékkel!Sztem mind1 milyen fogaskerék van hátúl akkor is mennie kell 100-110et simán a DRZ-nek!Sztem!