Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az a kézvédő többet ér az egésznél...
Sziasztok
bazinagy segítség kéne,hegesztáshez értő emberkét keresnék mivel hogy a quad kereke a felfogatásnál kiszakadt. a felni az egyik oldalát kb 1 hónapig kellett könyörögni apámnak hogy hegessze meg (ért hozzá).
itt kaposvár környékén kéne valami szakember anyagot tudok csak hegeszteni kell
a választ kössz elöre is.
ja és bocs hogy nincs benne semmi DRZ!
http://www.enduro.extra.hu/200... Orni ez meg a taki gépe :) kicsit felturbóóóózta ;)
hello
háááát egy kicsit télleg sok az a 60 rugany jelen pillbe nem akarok annyit kiadni mert gyüjtök motorra már össze jött elég sok money ja ha érdekelne valakit honda nx 650 alkatrésznek vagy akárminek az szóljon!pedig szeretnék kipuffot majd ha rendeződtek az utjaim ezért is irtam hogy elcserélném+persze egy kis ráfizetés belefér
de azért nagyon szépen köszönöm hogy szóltál
helló!köszi!takacs.tamas88@freemail.hu
1ilyen rendszámtábla világitás nekem is kellene
1vagány rmz
az utolsó kép elég vagány
képek innen onnan nr2
képek innen onnan
megvan az elérhatöség! Adj légyszi egy email cimet, s csavarom is az infót....
Hali...nekem van egy amcsi yoshimura rs-3-as slip on dobom ha érdekel...nem épp olcsó...de ez nem hazudik...
használt...kb 2000 km-ert futott...tökéletes karcmentes....60körül odaadom...itthon 100 felett van újonnan
erről lenne szó....
rendben.organizálok! A srác hajózik, s pont tegnap szállt vissza a hajóra. sms-ezek majd vele, s ha benne van a szerelö száma a telójában, akkor átküldi nekem....
ok!akk légyszi küld el a számot ha megtudod. előre is kössz
nekem nincs vele bajom hála isten. A haveromé kotlott be. Igen a blokkban lévö tekercs égett le. Az elején kicserélték a fesszabálzót, hogy hátha az a rossz, de végül is a tekercs égett le...
ja és trafón te a blokkba a tekercsről beszélsz?és neked is helyzetjelzőn elment csak tompitotton szívta le az aksit?
hát Pesten tanulok uh meg tom oldani! és haverodnak jó lett a motor? ő is próbálta a fesszabályzót is?
ha télleg a trafó akkor lécci add meg az elérhetőségét!
A katalúgusban 49,9eur. Asszem olyan 13e ft körül adják.
Szia,mennyiért adják?
ez volt a haverom gondja is. Leégett a trafója. 16000 ért tekerték neki ujra. Estére ha minden igaz átküldik a számát annak a srácnak aki csinállta neki, ha érdekel....Fövárosi vagy?
Jó emelőt lehet venni az aunerben is. Direkt drz-hez (is) van. És kb 2szer olyan vastag csövekből van, mint pl a universalmotor-os.
bocs csak nem nagyon járok ezen az oldalon! Egyszerűen ha rákapcsolom a világítást akkor leszívja az aksit. tehát nincs töltése. Próbáltuk a fesszabályzóval de attól nem javult meg! ha tudsz vmit akkor lécci szólj!kössz
szia kakukk szerintem inkább vegyél egy jobb fajtát,különben nekem is csinált fater emelőt kurva jó lett az iveco kerékcsapágy van benne (nagy tengely átmérő) hallod azzal még egy kamazt is nyugodtan fel lehet emelni ezzel a quadot emelem belehet neki rakni egy hidraulikus emelőt most az van benn egy kisebb fajta asszem 10 tonnás xD
Nekem van 1 olyan bitang emelőm ami 2 ember alatt nem makkant meg 2 ember súlya volt (185kg)
keresek róla képet!
az első kép mikor elkészül a második meg mikor rajt van a motor!
amúgy ezt nem használom ha érdekel elüzletelhetjük