Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát,még hegesztö vizsgám is van de inkább vennék egyet,de lehet csinálok.Idöm nincs ilyesmire ahoz hogy profi legyen sok idö kell.haverével emeltem a drz-t majdnem befikázódott hát nem egy yz!
szia kakukk
az emelő a pályafutását egy sima ENDURO emelőként kezdte sajna a 2. napon elrontottam visszavittük hogy áááá nem tom h mi a baja ,mondták ja igaz nem birja el a drz-t majd hozunk v ,i normálisat ezért ezt a megerősítettet kaptam a sima árán :Dtehát a sima emelő nem a legjobb jah az ami most van az 20-on valahány lenne
az emelő2 linkje nem lett jó beírod a keresőbe h emelő és ki is dobja!

de ha van kis türelmed és kézügyességed házilag is nagyon jót lehet csinálni!
lásd képeim az enyémet!
Hello! itt is van!
Emelő

és itt is

Emelő2
a gyári 140-es óta mindíg 150/60-at rakok rá. sztem ez a legjobb méret a gyári sm hátsó felnire.
2005 drz sm
havernak 160/60 van most de nem jön be neki
hali,hol vetted ezt az emelöt?
köszi,nagy vagy
Sziasztok
a drz e-re keresek sportkipuffot mellyet esetlegesen elcserélnék a gyárival vagy ha tudtok olcso kipuffot használtat vagy ujjat nagyon megköszönném
a választ előre is kösz
DAVE
Hello Kakukk!
ha jól emlékszem te kerestél sm szettet most láttam h külön is eladja a csávó gondoltam belkinkelem ha találtál már akkor bocsDrz sm szett
Felülre is kell gányolni egy láncvezetőt:) Már csináltam is ideigleneset. Működik
kelethagod:
Neked 150/60-s van fennt?
Tapasztalatok?
Pontosan milyen típusí és évjáratú a géped?

Köszi!
Rakd fel nyugodtan és szard le ha beleér! Kikoptatja magának a helyet és meheccccc
hi
150/60 a legjobb rá!
160-asba se ér bele a lánc, de ahhoz már keskeny a felni
Sajna most nem vagyok motorközelben, de saccra kb 0,5-1cm távolság lehet...
Szóval ha felmenne rá a 150-es kerék, akkor az a lánc irányában ugye +5mm-t menne...
Kérdés, hogy mennyinek kell lennie a mininmális távolságnak a lánc és a gumi pereme között?
Esetleg ha megmérnéd a mostani gumival távolságot a lánc és a gumi között..
Sziasztok!

Szeretném lecserélni a hátsógumit egy 2005-ös DRZ SM-en, viszont nem tudom, hogy a lanctól elférne-e biztonságosan a gyári 140-es szélességű gumi helyett egy 150-es?

Van esetleg valakinek ilyen, illetve látott már ilyet?

Előre is köszönöm mindenkinek!
hello meg szertném kérdezni hogy mi gondja lehet a dr-z nek ha a a blokbol a vezérmü lác felöli oldalon ijen hülye katogo hangot add a gyujto ütemnél. szerintem ez szelep gond lesz nem?
ellöre is kösz üdv.
Én vennék egy E-t,majd meg450-esíteném
teljes kipufrendszer, keihin fcr, nagyobb lyuk a légszűrőházra, e-s vezérműtengelyek, 94mm-es henger, vékony hengertalptömítés.
én ennyit piszkáltam az sm blokkján.
így már erősebb mint az e verzsön
kérdés h megéri ennyit rákölteni vagy egyből e-t veszel...........................
Kipufogó komplett rendszer csere,Keihin karbit rá.A vez tengeyt nem tom különbözik-é...
szia szerintem vegyél rá az E-nek a fogas kerekét meg egy fasza kéményt.én eszt csináltam az S még a fuvoka nem jöt meg aszt nem tudom mit csinál vele.
Sziasztok!
400 sm -et szeretnék átalakítani. Leginkább mondhatni E-esetíteni. Van ötletetek mit kéne cserélni rajta? Gondolok itt fúvókára, stb... +Minden felesleges súlyt szeretnék leszedni róla. Kérlek írjatok, mit ajánlotok, azon kívűl, hogy cseréljem el egy E-re, mert ezt nem szeretném...
köszke....utánaérdeklődök....
amúgy ha még itthon is jó akkor http://www.hasznosholmik.eu fórumos a srác és egerbe van foxos boootya :)
http://www.btosports.com/c/FOX... :)
tőlük!
gregp@btosports.com ő vele levelezem le a dolgokat ha nincs kirakva a honlapra írjál neki,hogy tudnak e szerezni !
de van régi mezből is annyi mint az állat meg most jöttek meg az újak :)
a Saleeket érdemes nézni 1éves kifutott cuccok de féláron kb .