hát,még hegesztö vizsgám is van de inkább vennék egyet,de lehet csinálok.Idöm nincs ilyesmire ahoz hogy profi legyen sok idö kell.haverével emeltem a drz-t majdnem befikázódott hát nem egy yz!
szia kakukk
az emelő a pályafutását egy sima ENDURO emelőként kezdte sajna a 2. napon elrontottam visszavittük hogy áááá nem tom h mi a baja ,mondták ja igaz nem birja el a drz-t majd hozunk v ,i normálisat ezért ezt a megerősítettet kaptam a sima árán :Dtehát a sima emelő nem a legjobb jah az ami most van az 20-on valahány lenne
a gyári 140-es óta mindíg 150/60-at rakok rá. sztem ez a legjobb méret a gyári sm hátsó felnire.
2005 drz sm
havernak 160/60 van most de nem jön be neki
Sziasztok
a drz e-re keresek sportkipuffot mellyet esetlegesen elcserélnék a gyárival vagy ha tudtok olcso kipuffot használtat vagy ujjat nagyon megköszönném
a választ előre is kösz
DAVE
Hello Kakukk!
ha jól emlékszem te kerestél sm szettet most láttam h külön is eladja a csávó gondoltam belkinkelem ha találtál már akkor bocsDrz sm szett
Sajna most nem vagyok motorközelben, de saccra kb 0,5-1cm távolság lehet...
Szóval ha felmenne rá a 150-es kerék, akkor az a lánc irányában ugye +5mm-t menne...
Kérdés, hogy mennyinek kell lennie a mininmális távolságnak a lánc és a gumi pereme között?
Szeretném lecserélni a hátsógumit egy 2005-ös DRZ SM-en, viszont nem tudom, hogy a lanctól elférne-e biztonságosan a gyári 140-es szélességű gumi helyett egy 150-es?
Van esetleg valakinek ilyen, illetve látott már ilyet?
hello meg szertném kérdezni hogy mi gondja lehet a dr-z nek ha a a blokbol a vezérmü lác felöli oldalon ijen hülye katogo hangot add a gyujto ütemnél. szerintem ez szelep gond lesz nem?
ellöre is kösz üdv.
teljes kipufrendszer, keihin fcr, nagyobb lyuk a légszűrőházra, e-s vezérműtengelyek, 94mm-es henger, vékony hengertalptömítés.
én ennyit piszkáltam az sm blokkján.
így már erősebb mint az e verzsön
kérdés h megéri ennyit rákölteni vagy egyből e-t veszel...........................
szia szerintem vegyél rá az E-nek a fogas kerekét meg egy fasza kéményt.én eszt csináltam az S még a fuvoka nem jöt meg aszt nem tudom mit csinál vele.
Sziasztok!
400 sm -et szeretnék átalakítani. Leginkább mondhatni E-esetíteni. Van ötletetek mit kéne cserélni rajta? Gondolok itt fúvókára, stb... +Minden felesleges súlyt szeretnék leszedni róla. Kérlek írjatok, mit ajánlotok, azon kívűl, hogy cseréljem el egy E-re, mert ezt nem szeretném...
http://www.btosports.com/c/FOX... :)
tőlük!
gregp@btosports.com ő vele levelezem le a dolgokat ha nincs kirakva a honlapra írjál neki,hogy tudnak e szerezni !
de van régi mezből is annyi mint az állat meg most jöttek meg az újak :)
a Saleeket érdemes nézni 1éves kifutott cuccok de féláron kb .
az emelő a pályafutását egy sima ENDURO emelőként kezdte sajna a 2. napon elrontottam visszavittük hogy áááá nem tom h mi a baja ,mondták ja igaz nem birja el a drz-t majd hozunk v ,i normálisat ezért ezt a megerősítettet kaptam a sima árán :Dtehát a sima emelő nem a legjobb jah az ami most van az 20-on valahány lenne
de ha van kis türelmed és kézügyességed házilag is nagyon jót lehet csinálni!
lásd képeim az enyémet!
Emelő
és itt is
Emelő2
2005 drz sm
havernak 160/60 van most de nem jön be neki
a drz e-re keresek sportkipuffot mellyet esetlegesen elcserélnék a gyárival vagy ha tudtok olcso kipuffot használtat vagy ujjat nagyon megköszönném
a választ előre is kösz
DAVE
ha jól emlékszem te kerestél sm szettet most láttam h külön is eladja a csávó gondoltam belkinkelem ha találtál már akkor bocsDrz sm szett
Neked 150/60-s van fennt?
Tapasztalatok?
Pontosan milyen típusí és évjáratú a géped?
Köszi!
150/60 a legjobb rá!
160-asba se ér bele a lánc, de ahhoz már keskeny a felni
Szóval ha felmenne rá a 150-es kerék, akkor az a lánc irányában ugye +5mm-t menne...
Kérdés, hogy mennyinek kell lennie a mininmális távolságnak a lánc és a gumi pereme között?
Szeretném lecserélni a hátsógumit egy 2005-ös DRZ SM-en, viszont nem tudom, hogy a lanctól elférne-e biztonságosan a gyári 140-es szélességű gumi helyett egy 150-es?
Van esetleg valakinek ilyen, illetve látott már ilyet?
Előre is köszönöm mindenkinek!
ellöre is kösz üdv.
én ennyit piszkáltam az sm blokkján.
így már erősebb mint az e verzsön
kérdés h megéri ennyit rákölteni vagy egyből e-t veszel...........................
400 sm -et szeretnék átalakítani. Leginkább mondhatni E-esetíteni. Van ötletetek mit kéne cserélni rajta? Gondolok itt fúvókára, stb... +Minden felesleges súlyt szeretnék leszedni róla. Kérlek írjatok, mit ajánlotok, azon kívűl, hogy cseréljem el egy E-re, mert ezt nem szeretném...
tőlük!
gregp@btosports.com ő vele levelezem le a dolgokat ha nincs kirakva a honlapra írjál neki,hogy tudnak e szerezni !
de van régi mezből is annyi mint az állat meg most jöttek meg az újak :)
a Saleeket érdemes nézni 1éves kifutott cuccok de féláron kb .