Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

emlékszem hogy irtad....de arra má nem hogy kiktől hozod...írd le mégegyszer ha lehet
vadászok egy mezt és má seholnincs a világon....
a bizniszem amúgy nem rontod mer én azt az árat irtam amennyibe nekem volt....szóval nincs is biznic
Hello
Szükségem lenne a DR600 S teljes kábelezésére,akár ha van valakinek komplett kábelkötege,vagy valaki aki elkésziteni ,minden segitségre szükségem lenne.Segitsetek mert nem tudok mocizni.
Köszi előre is..!
hacsak nincs benne diff :)
gatyát még nekem is venni kell cska agresszíven fogyasztom még magam :)
amúgy ajnálom a fox bomber kesztyűt én vettem 2párat nagyon bírják a strapát aszfaltra meg terepre is jó .
jaja amcsiból jó hozatni :) nem akarom rontani a businessed de lehet már régebben írtam én kiktől szoktam hozni ők nagoyn korrektek mastercardal fizetek USPS hozza a csomagot 5-10nap eddig még nem fogták meg a vámon!
Fox Montage V3 bukó XLes postával együtt volt 42ezer ..... itthon hagyne mondjam mennyi :D
nem,hétfön jön haza a csávó,olaszba van!
Kakukk!
Megvetted a kerékpárt
Hello !
DR600-hoz keresek komplett kábelköteget,ill.aki tud címet akár az átvezetékeléséhez kérem segitsen !
Köszi
Köszi, bár enyemen nincs olyan kapcsolo. E-m van! De ha tévedek sorry! Szoval akkor a főfékhengernél kell okoskodni? a rugó enged annyit? vagy nyújtsam?
Namég 1x, mert nem annak válaszoltam aki kérdezett :)
Igen, és a féklámpa kapcsolóját se felejtsd el hozzáállitani! Az is ott van a környéken.
Igen, és a féklámpa kapcsolóját se felejtsd el hozzáállitani! Az is ott van a környéken.
néhány cucc eladó. 20 377 9746 tel.
A föfékhengernél a rudazatnál probáld.
Lehet valahogy lejjebb allitani a hatso fek pedaljat?
ok.köszi elöre is
Hivatalosan csak a lábtartó az akadálya,bár már többen kifejezték aggodalmukat a hátsó segédvázat(alu) illetően
Jó vót....510-es is meg a 610-es is...de valamiér a 610-es jobban teccett...
Jó lenne ilyen "hobbi" motornak ilyen kis agressziv játékszernek...pályára...
Hali.
Mi is tervezzük Kakucsot meg ezt a Visontát kéne megnézni.
Jó volt a Husky?
Üdv.BoB.
hi
amcsiból rendeltem őket....találtam 2-3 céget akik szállítanak worldwide-ba
ilyen gatyó kb32-33...mezek 6-7 be vannak....ha érdekel....nézegess körbe a fox honlapján...és ha van konkrét cucc ami teccik...megnézzük mennyiből van itthon....
ennyit tudok segíteni
http://www.motoride.hu/cikk_di...[cikk_display][keyvalue]=22
Raptor 700? Kezdésnek túl erős lesz!
nincs müszerfala,de lehet rá tenni.Ha van lábtartó akkor lehet 2személlyel.
sziasztok DRZ-E lesz valószínűleg a következő moci.alkalmas kétszemély szállításra, van neki műszerfala? milyen évjárattól érdemes megvenni.
xenomorph!motoride.hu és ott megtalálod az elérhetöségnél jobb oldalt!dunlop d752 sport vagy ilyesmi!
na senkit nemakarok megbántani,de nézd meg hány helyen lehet quadot bérelni és hány helyen crossmotort,ööö endurót!na?énis hülyegyerek koromban akartam quadot tényleg nemakarok megbántani senkit ez az én véleményem,amugy ha megtehetném énis vennék egyet de csak azért hogy azis tudjon velem jönni aki nem tud motorozni