Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem fáraszt le akkor nem is jó
én is erre gondoltam ez az egyik a kettöböl
akkor ez a 4-ik csavar már
érezhető a különbség...
...nem azt mondom hogy gyenge a drz, de az a plusz nyomaték, meg kuplung, meg futómű, meg mindene más, és így teljesen más a 2-vel menni szokták is mondani, hogy a ktm-ek könnyen(könnyebben) vezethető motorok... és nem fáraszt le annyira , mint más enduro
1,8l olajszűrő csere esetén!Van még egy csavar ott van még vagy fél deci!
mennyivel érzed gyengébnek a drz-t?mint a ktm?
ja, oké köszi
2 Litert gondoltam én is, hogy ne maradjon a flakonba ( nem az én motorom, hanem a haveré a dörözö )
3 ?
hol van akkor az a 3 ?
1 a vázon kettö a blokkon,nyugodtan nyomjál bele 2lityit!
3helyen kell
drz 400 e- olajcsere : 1 leeresztő csavar van, vagy 2 ? mert ugye a vázba van az olajtartály (ebből gondolom hogy van egy a váz alján+ a blokk alján...) és az 1.7 L az olajszűrővel együtt vagy külön értendő ?
Drz-E-hez vízpumpa felöli dekni érdekelne.
Szevasztok! Ha esetleg tud valaki drz E-hez vízpumpa felöli deknit akkor érdekelne! Előre is köszönöm!
xr650r ;) az se egy rossz gép :D a sima XT terepre sztem kevés nagyon.
ez olyna mint hajvágó ollóval is lehet papírt szabni csak nem érdemes :)
Hali.
Nem eggyezik.
Én vettem E-re S-es rendszert és nem volt jó.
Ha érdekel van 1 komplett rendszerem Yoshimura RS-3 DRZ-400 E-re.
Hibátlan állapotú.
120e ft-ot kérek érte.
üdv.
Hali.
Hogy mit csinálnak vele cross versenyen?
2-3 verseny után felújítják a blokkot lehet hogy sokat is mondtam.
Nem azt mondom hogy nem lehet vele endurozni.
Hanem azt hogy a DRZ az enduró.
Üdv.
Azért szétforgathatod, hidd el ! Csak gondolj bele, milyen hosszú egy krossz verseny és nem mindíg vagy nyélen !( hacsak nem vagy egy Bubba ). Egy hosszabb és átlagos endúrótúra általában azért tartalmaz hosszú egyenes utakat is, ahol nyélen tépsz, magas fordulaton hosszú ideig (áttételezés nélkül még így is a '25-ös Dt mögött, jó ez erős volt ). Azért persze bármivel lehet endúrózni, mindig minden relatív.
Köszi!
hali,én ugytudom hogy kis méretbeli külünbség van,de korrigálható
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy megegyezik-e DR-Z400E és S és SM kipufogórendszere?
Hello
Én ha visszamehtnék az időbe nem DRZ t vennék az tuti hanem RMZ t (endurozni turázgatni mint most sőt versenyen is volt ez) jojo mondjuk nekem idáig volt 1-2 dolgom vele mint vezérmülánc téma meg ezek de gondolkodás nélkül lecserélném a pi@@sbe sőt tervezem is h lecserélem de ez csak az én véleményem.
Nem akarok senkitse rá vagy ledumálni tény hogy 1 jo motor,csak nem tom mire.
kössz
ÜDVÖZLET:DAVE
az sok mindentöl függ h miylen sürven kell generálozni egy gépet....de 10verseny már azért nem kevés
hát igen.Egyik ismerősöm krosszozik. Az rmz-je kb 10 versenyt bírt ki aztán generál.
tudom sorry...beszélsz akartam irni és igy már másképp hangzik