érezhető a különbség...
...nem azt mondom hogy gyenge a drz, de az a plusz nyomaték, meg kuplung, meg futómű, meg mindene más, és így teljesen más a 2-vel menni szokták is mondani, hogy a ktm-ek könnyen(könnyebben) vezethető motorok... és nem fáraszt le annyira , mint más enduro
drz 400 e- olajcsere : 1 leeresztő csavar van, vagy 2 ? mert ugye a vázba van az olajtartály (ebből gondolom hogy van egy a váz alján+ a blokk alján...) és az 1.7 L az olajszűrővel együtt vagy külön értendő ?
Hali.
Nem eggyezik.
Én vettem E-re S-es rendszert és nem volt jó.
Ha érdekel van 1 komplett rendszerem Yoshimura RS-3 DRZ-400 E-re.
Hibátlan állapotú.
120e ft-ot kérek érte.
üdv.
Hali.
Hogy mit csinálnak vele cross versenyen?
2-3 verseny után felújítják a blokkot lehet hogy sokat is mondtam.
Nem azt mondom hogy nem lehet vele endurozni.
Hanem azt hogy a DRZ az enduró.
Üdv.
Azért szétforgathatod, hidd el ! Csak gondolj bele, milyen hosszú egy krossz verseny és nem mindíg vagy nyélen !( hacsak nem vagy egy Bubba ). Egy hosszabb és átlagos endúrótúra általában azért tartalmaz hosszú egyenes utakat is, ahol nyélen tépsz, magas fordulaton hosszú ideig (áttételezés nélkül még így is a '25-ös Dt mögött, jó ez erős volt ). Azért persze bármivel lehet endúrózni, mindig minden relatív.
Hello
Én ha visszamehtnék az időbe nem DRZ t vennék az tuti hanem RMZ t (endurozni turázgatni mint most sőt versenyen is volt ez) jojo mondjuk nekem idáig volt 1-2 dolgom vele mint vezérmülánc téma meg ezek de gondolkodás nélkül lecserélném a pi@@sbe sőt tervezem is h lecserélem de ez csak az én véleményem.
Nem akarok senkitse rá vagy ledumálni tény hogy 1 jo motor,csak nem tom mire.
kössz
ÜDVÖZLET:DAVE
...nem azt mondom hogy gyenge a drz, de az a plusz nyomaték, meg kuplung, meg futómű, meg mindene más, és így teljesen más a 2-vel menni szokták is mondani, hogy a ktm-ek könnyen(könnyebben) vezethető motorok... és nem fáraszt le annyira , mint más enduro
2 Litert gondoltam én is, hogy ne maradjon a flakonba ( nem az én motorom, hanem a haveré a dörözö )
hol van akkor az a 3 ?
Nem eggyezik.
Én vettem E-re S-es rendszert és nem volt jó.
Ha érdekel van 1 komplett rendszerem Yoshimura RS-3 DRZ-400 E-re.
Hibátlan állapotú.
120e ft-ot kérek érte.
üdv.
Hogy mit csinálnak vele cross versenyen?
2-3 verseny után felújítják a blokkot lehet hogy sokat is mondtam.
Nem azt mondom hogy nem lehet vele endurozni.
Hanem azt hogy a DRZ az enduró.
Üdv.
Azt szeretném kérdezni,hogy megegyezik-e DR-Z400E és S és SM kipufogórendszere?
Én ha visszamehtnék az időbe nem DRZ t vennék az tuti hanem RMZ t (endurozni turázgatni mint most sőt versenyen is volt ez) jojo mondjuk nekem idáig volt 1-2 dolgom vele mint vezérmülánc téma meg ezek de gondolkodás nélkül lecserélném a pi@@sbe sőt tervezem is h lecserélem de ez csak az én véleményem.
Nem akarok senkitse rá vagy ledumálni tény hogy 1 jo motor,csak nem tom mire.
kössz
ÜDVÖZLET:DAVE