Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen sajnos ez igy szokott működni.a drz idomszettre ilyen motorkinézetfeldobása céljából gondoltam.viszont ha marad a gyári akkor kipufogóvédő idom akkor is kell,mert azt elhagytam.
hát igen, esetleg úgy. csak nem tudom hogy megéri e mert nem fog passzolni egy az egyben úgyse. de megoldható:
ÍGY :D
nagy kár lenne ráfaragni a drz idomokat
szerintem nagyon tutin néz ki a dr350, kb egy évig kerestem ilyent rendszámosban, de nem volt.......
aztán meglett az xr4 és kb 2 hónapon belül találtam egyet
igen,úgy gondoltam,hogy még a tankot is lecserélem a drz-jére+az ülést is.(csak azt nemtudom hogy fog kinézni)
de a motor eladó is ha valakit érdekel.az adatlapomon meg lehet nézni.
sárvédők, oldalidomok még csak csak, persze faragással. de tanknál lévő idomokat is akarnád? azt nem tudom hova tudnád fogatni
hello

megmérem, de csak hétvégén leszek a gép közelében...

Üdv
L.
Szia

Nagyon köszi a segítséget , bár még meg kell emésztenem a leírtakat, hogy akkor mit és hova

Köszi
L.
sziasztok.suzuki dr350-re rámegy a drz idomszett? válaszotokat előre is köszi.
Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy az első telót hogy lehet beállítani a súlyomhoz és a terephez ? E-ről lenne szó .
Oké köszönöm! Igazából nekem csak a lámpamaszk, maga a műanyag kellene, mert a lámpám hibátlan. Külön is odaadnád?
Hali!
Úgy néz ki,hogy nekem lesz egy eladó k5-ös sm fejidomom kompletten.De majd csak valószínűleg januárban(addig megjön az új)
Ha érdekel jelezz!
Ja és lehet,hogy házhoz is tudom szállítani,mert sűrűn járok Szekszárdon.
Hali
Ez még a nyári történet...
Dobj 1 e.mail címet.
Vagy küldj 1 et a nagy.david@kalocsakom.hu ra.
üdv.
Sajnos egy ilyen után tettünk mi is dekli védőt rá
Szerintem érdemes beruházni mi Troobe-tol vettük
ALU PROTEKTOROK itt megtalálod
Ha már így szétszedted megmérnéd nekem a kutyacsont furat távolságát meg a furat átmérőjét köszi
Hali!

A tengelybe dugjál bele egy hosszmenetet a lánckerék felől. A másik végére tekerj egy anyát, A lánckerék felől húzzál a hosszmenetre egy akkora csövet ami felfekszik a vázra, és bele tud csúszni a tengely. A cső hossza nyilván legyen kicsit hosszabb a tengelynél. A cső végére tegyél egy nagy alátétet és egy anyát. Ezután egy kulccsal kényelmesen és sérülésmentesen ki tudod húzatni a lengővilla tengelyét a helyéről.
Szia

Összekarmolta az idomjaidat a macska,vagy letépte a szél...márhogy másikat keresel belőlük...
Vagy lemaradtam valamiről?
Sziasztok

Lengővilla felújitásába fogtam, de nem tudom a tengelyt kiszedni a lengőkarból. Van valakinek ötlete, hogy tudom kiütni a helyéről? Sajnos nem volt már sok időm mókolni vele ezért kérdezem.

Köszi
L
Csak egy keveset tudtam vele menni,alacsony fordulaton kicsit jobb lett úgy érzem.
Teszek bele nagyobb fúvókát(150),utána többet tudok mondani.
szép gép!
teljesítményben lett változás?
Helló! És mennyibe kerül?Képet tudnál küldeni róla?!Ez fontos nekem mert az enyém beszakadt egy borulástól!Posta meg oldható? Előre is köszi!
Sziasztok!
Keresek DRZ k5-re sárga fejidomot, jobbos sárga tankidomot és jobbos fehér oldalsó idomot, valamint jobb első indextartót! Akinek van kérem jelezze, köszi! (az évjárat a matricák színe miatt fontos)
Egy kis változás a mocin:
E kipukönyök+RMZ dob.
Most már van egy kis hangja is
Sziasztok!

Fűzött sm-szettet keresek, távtartókkal, fékadapterrel, féktárcsákkal és gumikkal (ha lehet)!
Árakat és fényképeket a következő mail-re küldhettek:
rottarbence (kukac) gmail (pont) com