igen sajnos ez igy szokott működni.a drz idomszettre ilyen motorkinézetfeldobása céljából gondoltam.viszont ha marad a gyári akkor kipufogóvédő idom akkor is kell,mert azt elhagytam.
nagy kár lenne ráfaragni a drz idomokat
szerintem nagyon tutin néz ki a dr350, kb egy évig kerestem ilyent rendszámosban, de nem volt.......
aztán meglett az xr4 és kb 2 hónapon belül találtam egyet
igen,úgy gondoltam,hogy még a tankot is lecserélem a drz-jére+az ülést is.(csak azt nemtudom hogy fog kinézni)
de a motor eladó is ha valakit érdekel.az adatlapomon meg lehet nézni.
Hali!
Úgy néz ki,hogy nekem lesz egy eladó k5-ös sm fejidomom kompletten.De majd csak valószínűleg januárban(addig megjön az új)
Ha érdekel jelezz!
Ja és lehet,hogy házhoz is tudom szállítani,mert sűrűn járok Szekszárdon.
A tengelybe dugjál bele egy hosszmenetet a lánckerék felől. A másik végére tekerj egy anyát, A lánckerék felől húzzál a hosszmenetre egy akkora csövet ami felfekszik a vázra, és bele tud csúszni a tengely. A cső hossza nyilván legyen kicsit hosszabb a tengelynél. A cső végére tegyél egy nagy alátétet és egy anyát. Ezután egy kulccsal kényelmesen és sérülésmentesen ki tudod húzatni a lengővilla tengelyét a helyéről.
Lengővilla felújitásába fogtam, de nem tudom a tengelyt kiszedni a lengőkarból. Van valakinek ötlete, hogy tudom kiütni a helyéről? Sajnos nem volt már sok időm mókolni vele ezért kérdezem.
Sziasztok!
Keresek DRZ k5-re sárga fejidomot, jobbos sárga tankidomot és jobbos fehér oldalsó idomot, valamint jobb első indextartót! Akinek van kérem jelezze, köszi! (az évjárat a matricák színe miatt fontos)
Fűzött sm-szettet keresek, távtartókkal, fékadapterrel, féktárcsákkal és gumikkal (ha lehet)!
Árakat és fényképeket a következő mail-re küldhettek:
rottarbence (kukac) gmail (pont) com
ÍGY :D
szerintem nagyon tutin néz ki a dr350, kb egy évig kerestem ilyent rendszámosban, de nem volt.......
aztán meglett az xr4 és kb 2 hónapon belül találtam egyet
de a motor eladó is ha valakit érdekel.az adatlapomon meg lehet nézni.
megmérem, de csak hétvégén leszek a gép közelében...
Üdv
L.
Nagyon köszi a segítséget , bár még meg kell emésztenem a leírtakat, hogy akkor mit és hova
Köszi
L.
Úgy néz ki,hogy nekem lesz egy eladó k5-ös sm fejidomom kompletten.De majd csak valószínűleg januárban(addig megjön az új)
Ha érdekel jelezz!
Ja és lehet,hogy házhoz is tudom szállítani,mert sűrűn járok Szekszárdon.
Ez még a nyári történet...
Vagy küldj 1 et a nagy.david@kalocsakom.hu ra.
üdv.
Szerintem érdemes beruházni mi Troobe-tol vettük
ALU PROTEKTOROK itt megtalálod
A tengelybe dugjál bele egy hosszmenetet a lánckerék felől. A másik végére tekerj egy anyát, A lánckerék felől húzzál a hosszmenetre egy akkora csövet ami felfekszik a vázra, és bele tud csúszni a tengely. A cső hossza nyilván legyen kicsit hosszabb a tengelynél. A cső végére tegyél egy nagy alátétet és egy anyát. Ezután egy kulccsal kényelmesen és sérülésmentesen ki tudod húzatni a lengővilla tengelyét a helyéről.
Összekarmolta az idomjaidat a macska,vagy letépte a szél...márhogy másikat keresel belőlük...
Vagy lemaradtam valamiről?
Lengővilla felújitásába fogtam, de nem tudom a tengelyt kiszedni a lengőkarból. Van valakinek ötlete, hogy tudom kiütni a helyéről? Sajnos nem volt már sok időm mókolni vele ezért kérdezem.
Köszi
L
Teszek bele nagyobb fúvókát(150),utána többet tudok mondani.
teljesítményben lett változás?
Keresek DRZ k5-re sárga fejidomot, jobbos sárga tankidomot és jobbos fehér oldalsó idomot, valamint jobb első indextartót! Akinek van kérem jelezze, köszi! (az évjárat a matricák színe miatt fontos)
E kipukönyök+RMZ dob.
Most már van egy kis hangja is
Fűzött sm-szettet keresek, távtartókkal, fékadapterrel, féktárcsákkal és gumikkal (ha lehet)!
Árakat és fényképeket a következő mail-re küldhettek:
rottarbence (kukac) gmail (pont) com