Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Motorosok FIGYELEM eladó a képeken látható motorszerelő állvány,házi készítésű,de nem kókányolva,emelő szerkezettel felfutóval kényelmesebb így szerelni Az ár 35 000ft, érd: 06 20 352 6461
B.U.É.K.!

A képen látható pontosan ugyan ilyen fejidomra lennék vevő, ha esetleg van valakinek patika állapotú.
Akkor emiatt nem kell vennem segédvázat . Ha már én nehéz vagyok, legalább a mocci maradjon minnél könnyebb
45 fokos van nekem, Az E-re csak simán felfúrod 2-3 kapupánt csavarral a faridomra és nem fog leszakadni, de meg is erősítheted vmi lemezzel, van aki ugy tette fel ezt a fajtát E-re
Jól hangzik! Annyi, hogy enyémen nincs segédváz,mert E-sel kenem, de remélem fel birom varázsolni. 30 vagy 45*-ost vettél amúgy?
igen, universálos, kicsit megkell faragni, de nem vészes, 2 éve megvan már, összes led világit pedig használom porban vizben sárban hóban
Oksa, kössz a választ!
Ha jól láttam a képeken, a moccidon universalmotor-os sárvédőtoldat van ugye? (féklámpa,helyzetjelző+ rendszámvilágítás)
Faragni kell, vagy bevált?
Csak mert a jelenleg nincs rendszámtábla világításom és az este elég necces, ha megállít a hatóság
nekem volt ilyenem, de ha keményebben tolod akkor jobb ha drágább protinget veszel. a semmitöl viszont több
Szerintetek ez a FOX protektoring nagyon kókány lehet?
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Szia
Karter, hűtő és deklivédőkre tudsz nekem adni 1 ajánlatot?
Ráf-ba benne van az évjárat ha eredeti
Szevasztok alváz szám alapján hol tudnám megnézni hogy egy dr 600 mikori évjárat ? előre is köszi mindenkinek
Meglehet, mert szoktam kijárni motorozni a Kaloringre Az én álmom egy RMZ 450-ből faragott supermoto, viszont amíg nincs saját jövedelmem és szállítójárművem, addig marad az olcsó kétütem, és itt elég sokfele el tudok menni lábon is, mert a város szélén lakom
Komoly váltás.Mondjuk hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem áll közel a szívemhez a cross/enduro.Pláne ha 2t.
De én így,ezen formájában a drz-vel nem sok mindenre megyek terepen,max földutak,de benne vagyok.
A nyáron nem téged láthattalak az 51esen Dusnokon?A főút mellett dolgozom a csárdában és nem egyszer elhúzott itt egy sárga sm.
nagy.david@kalocsakom.hu
Irj egy mail címet légyszi!

Köszi
Eladó egy Wiseco Big Bore Kit! 440 ccm, emelt kompressziós dugattyúval, tömítésszettel.
egri04@freemail.hu
Hali!

Írd meg légyszíves az e-mail címed.
Helló Willy5. B.U.É.K. mindenkinek!
4-5 évvel ezelőtt volt egy mociszerelő műhely, ahova rengeteg tárcsát gyártottam, de sajnos becsődöltek. Most már csak néha-néha csinálok haveroknak. Bár jó lenne megint találni egy ilyen szerelőt. Jó kis mellékes volt!
Cross kormány és terep gumi, angyalkákon tanga bugyi, FÉK, FÉK, VIGYÁZZ ÁROK, Boldog Új Évet Kívánok!
Folyik az orrom, könnyes a szemem a kipufogó füstje csipi a seggem.
FMF dobomból szívok egy picit, mennyei érzés bebasztam kicsit!
Lánc sprémből fújok a halamra, cross cuccomba megyek a buliba.
Húzom a gázt, iszom a pezsgőt,így kívánok minden motorosnak
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT
A képeid közt felismertem az M9/Szent László hidat. Én nemsokára árulni fogom a drágámat, aztán terveim szerint egy RM 125-re nyergelek át De endurozni elmehetünk
B.U.É.K!
Mindenkinek!
És jövőre is ha bármi kell a szöcskékhez HÍVJATOK!
Üdv.Dávid.
Hát hogyne tudnánk!
06-20-5-636-213