Motorosok FIGYELEM eladó a képeken látható motorszerelő állvány,házi készítésű,de nem kókányolva,emelő szerkezettel felfutóval kényelmesebb így szerelni Az ár 35 000ft, érd: 06 20 352 6461
45 fokos van nekem, Az E-re csak simán felfúrod 2-3 kapupánt csavarral a faridomra és nem fog leszakadni, de meg is erősítheted vmi lemezzel, van aki ugy tette fel ezt a fajtát E-re
Oksa, kössz a választ!
Ha jól láttam a képeken, a moccidon universalmotor-os sárvédőtoldat van ugye? (féklámpa,helyzetjelző+ rendszámvilágítás)
Faragni kell, vagy bevált?
Csak mert a jelenleg nincs rendszámtábla világításom és az este elég necces, ha megállít a hatóság
Meglehet, mert szoktam kijárni motorozni a Kaloringre Az én álmom egy RMZ 450-ből faragott supermoto, viszont amíg nincs saját jövedelmem és szállítójárművem, addig marad az olcsó kétütem, és itt elég sokfele el tudok menni lábon is, mert a város szélén lakom
Komoly váltás.Mondjuk hazudnék,ha azt mondanám,hogy nem áll közel a szívemhez a cross/enduro.Pláne ha 2t.
De én így,ezen formájában a drz-vel nem sok mindenre megyek terepen,max földutak,de benne vagyok.
A nyáron nem téged láthattalak az 51esen Dusnokon?A főút mellett dolgozom a csárdában és nem egyszer elhúzott itt egy sárga sm.
Helló Willy5. B.U.É.K. mindenkinek!
4-5 évvel ezelőtt volt egy mociszerelő műhely, ahova rengeteg tárcsát gyártottam, de sajnos becsődöltek. Most már csak néha-néha csinálok haveroknak. Bár jó lenne megint találni egy ilyen szerelőt. Jó kis mellékes volt!
Folyik az orrom, könnyes a szemem a kipufogó füstje csipi a seggem.
FMF dobomból szívok egy picit, mennyei érzés bebasztam kicsit!
Lánc sprémből fújok a halamra, cross cuccomba megyek a buliba.
Húzom a gázt, iszom a pezsgőt,így kívánok minden motorosnak
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT
A képeid közt felismertem az M9/Szent László hidat. Én nemsokára árulni fogom a drágámat, aztán terveim szerint egy RM 125-re nyergelek át De endurozni elmehetünk
A képen látható pontosan ugyan ilyen fejidomra lennék vevő, ha esetleg van valakinek patika állapotú.
Ha jól láttam a képeken, a moccidon universalmotor-os sárvédőtoldat van ugye? (féklámpa,helyzetjelző+ rendszámvilágítás)
Faragni kell, vagy bevált?
Csak mert a jelenleg nincs rendszámtábla világításom és az este elég necces, ha megállít a hatóság
http://www.kepesmotor.hu/prote...
Karter, hűtő és deklivédőkre tudsz nekem adni 1 ajánlatot?
De én így,ezen formájában a drz-vel nem sok mindenre megyek terepen,max földutak,de benne vagyok.
A nyáron nem téged láthattalak az 51esen Dusnokon?A főút mellett dolgozom a csárdában és nem egyszer elhúzott itt egy sárga sm.
Köszi
Írd meg légyszíves az e-mail címed.
4-5 évvel ezelőtt volt egy mociszerelő műhely, ahova rengeteg tárcsát gyártottam, de sajnos becsődöltek. Most már csak néha-néha csinálok haveroknak. Bár jó lenne megint találni egy ilyen szerelőt. Jó kis mellékes volt!
FMF dobomból szívok egy picit, mennyei érzés bebasztam kicsit!
Lánc sprémből fújok a halamra, cross cuccomba megyek a buliba.
Húzom a gázt, iszom a pezsgőt,így kívánok minden motorosnak
BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT
Mindenkinek!
És jövőre is ha bármi kell a szöcskékhez HÍVJATOK!
Üdv.Dávid.
06-20-5-636-213