több mint 2 hete nem mentem a mocival, és a tudat hogy holnap akár már beláthatatlan időre motor nélkül maradok meginditott affelé hogy menjek még egy rövid kört...
Hello a motor hátulját hogy lehet kiemelni a a hátsó teleszkóp nem állítható? (tsr125) esetleg van valakinek hozzá alkatrész vagy tudja honnan lehet rendelni?
Szépen szól sokféle dobbal a DöRZi. Ugye az sem mindegy,hogy csak dob, vagy teljes rendszer.
Amik talán a legborsosabb árban vannak az a Yoshimura és az Akrapovic dobok/rendszerek. Aztán faszák a Laser, Leo Vince, Powercore, Pro Circuit stb stb
A Martin és a Raptor dobokat pedig Magyarországon gyártják. Szerintem faszán szólnak. A Raptor pl Csongrádon készül. :) http://www.redraptor.hu/
Aztán a kepesmotor.hu hirdetései közt is érdemes nézelődni.
Rátúrom a földet, láttad a szántás nagyon jól megy, meg a csizmámat úgysem bírja átharapni, mert a térdprotektorom is benne van, de ha gondolod elviszem a 22-es FÉG sörétesemet, és ha már kijön a szántóföldre hajtani a vadat, akkor ki lehet lőni Hameg natúrban otthagyom nemhiszem, hogy 120-al tudna futni az eb
Ne szórakozz, megyek én még arra felétek felkelteni, tudod nagyon jól, hogy éjjel is kijárok az erdőbe..... hajnali kettőkor nem biztos, hogy örülnél leobácsinak, meg sztem az utcátokban senki
Jólvan, de most alkatrészért megyek, megy egy kis aszfaltos üzzemód is kell, meg kell járatni 1 picit. Visszafelé meg az újdonsült nőmért ugrok be. Mégiscsak jobban nézek ki SM-szettel, mint beállítanák egy piros 10 éves opellal
Eladó a DRZ-m bontott alkatrészei ! érdeklődj bátran email-ben vagy telefonon garantálom hogy olcsóbb mint a többi és a minőség ugyan az !
pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...
akkor úgy néz ki eladod, csak nem lesz csere?
ITT náluk tudsz venni
06-20-5-636-213
Amik talán a legborsosabb árban vannak az a Yoshimura és az Akrapovic dobok/rendszerek. Aztán faszák a Laser, Leo Vince, Powercore, Pro Circuit stb stb
A Martin és a Raptor dobokat pedig Magyarországon gyártják. Szerintem faszán szólnak. A Raptor pl Csongrádon készül. :)
http://www.redraptor.hu/
Aztán a kepesmotor.hu hirdetései közt is érdemes nézelődni.
Eladó a DRZ-m bontott alkatrészei ! érdeklődj bátran email-ben vagy telefonon garantálom hogy olcsóbb mint a többi és a minőség ugyan az !
pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...
email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233
pont ma söpörtem ki a garázst
fac kivan veled vazzeg
azon a héten csak szerdán melózom
ha gondolod........