Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

második felvonás fejkamera teszt http://youtu.be/aIjvzsy6rRw
Akkor nem olvastam elég figyelmesen. Fura is lenne annyiért :)
nincs benne azért ennyire nem vagyok a pénzem ellensége...az 550 gyári felszereltségre vonatkozik úgy hirdetem...
ami kint van árad, 550e Ft abban már benne van SM szett is? mert ha igen, akkor eléggé leestek az árak.... :S
de vegyél hozzá enduro szettet is
supermotoban gondolkozom KTM , Husaberg vagy Huskwarna
oké és milyet szeretnél?
Mostanában sokan hívnak érdeklődnek, van r remény hogy pénz kerüljön a zsebembe és abból oylan gépet veszek amit csak szeretnék
szia

akkor úgy néz ki eladod, csak nem lesz csere?
több mint 2 hete nem mentem a mocival, és a tudat hogy holnap akár már beláthatatlan időre motor nélkül maradok meginditott affelé hogy menjek még egy rövid kört...
Muszáj? Olyan sosincs, csak türelmetlen...
Én élveztem, meg muszáj volt, lehet ez az utolsó utam vele, holnap jön egy érdeklődő a mocira, remélem vevő lesz belőle
Szar időben, közúton...szép volt...
egy laza egykeró tőlem :) kipróbáltam ma a haverom fejkameráját, fasza nagyon! http://youtu.be/AeFnknzAy_U
Hello a motor hátulját hogy lehet kiemelni a a hátsó teleszkóp nem állítható? (tsr125) esetleg van valakinek hozzá alkatrész vagy tudja honnan lehet rendelni?
RodeoRide 34
ITT náluk tudsz venni
Nekem van 1 Yoshi RS-3 Off road rendszerem ha érdekel!
06-20-5-636-213
Szépen szól sokféle dobbal a DöRZi. Ugye az sem mindegy,hogy csak dob, vagy teljes rendszer.
Amik talán a legborsosabb árban vannak az a Yoshimura és az Akrapovic dobok/rendszerek. Aztán faszák a Laser, Leo Vince, Powercore, Pro Circuit stb stb
A Martin és a Raptor dobokat pedig Magyarországon gyártják. Szerintem faszán szólnak. A Raptor pl Csongrádon készül. :)
http://www.redraptor.hu/
Aztán a kepesmotor.hu hirdetései közt is érdemes nézelődni.
Rátúrom a földet, láttad a szántás nagyon jól megy, meg a csizmámat úgysem bírja átharapni, mert a térdprotektorom is benne van, de ha gondolod elviszem a 22-es FÉG sörétesemet, és ha már kijön a szántóföldre hajtani a vadat, akkor ki lehet lőni Hameg natúrban otthagyom nemhiszem, hogy 120-al tudna futni az eb
majd kiküldöm a kutyámat aztán beleharapja a neved a kipufogódba
Ne szórakozz, megyek én még arra felétek felkelteni, tudod nagyon jól, hogy éjjel is kijárok az erdőbe..... hajnali kettőkor nem biztos, hogy örülnél leobácsinak, meg sztem az utcátokban senki
régi muff nem bírta az új kipufogódat?
Jólvan, de most alkatrészért megyek, megy egy kis aszfaltos üzzemód is kell, meg kell járatni 1 picit. Visszafelé meg az újdonsült nőmért ugrok be. Mégiscsak jobban nézek ki SM-szettel, mint beállítanák egy piros 10 éves opellal
Szép jó estét !

Eladó a DRZ-m bontott alkatrészei ! érdeklődj bátran email-ben vagy telefonon garantálom hogy olcsóbb mint a többi és a minőség ugyan az !

pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...

email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233
na b+
pont ma söpörtem ki a garázst
fac kivan veled vazzeg
azon a héten csak szerdán melózom
ha gondolod........