Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kösz! Én meg a fekete SM-eket néztem és kék lett.
Kecskeméten is van a RODEO RIDE-nél nekem is ilyen van -4cmkb néha jól jön a 162cm magasságomhoz
Lehet ám orgoványi kollégaúr Sopronban kapni speckó üléseket is, és mindjárt leér a földre a lába az illetőkek
Nagyon szép a géped! Én is gondolkodtam, hogy kék-fehéret veszek, de sárgából találtam jót! :)
Én is 172 vagyok és nincs gond. Most az SM-be van endúró kerék és ez kicsit alacsonyabb mint az S-em volt.
De ezzel a hasmagasságot is csökkented...
Köszi
Ez megnyugtató
Ülésmagasságot lehet csökkenteni -30mm vagy 40mm-rel LUST RACING
SM szettel nem lesz gond tuti. 890 mm az ülésmagasság asszem.
Sziasztok! Engem eladó fűzött dr-z enduró kerekek érdekelnének, főleg ha minden tartozékával! 8 gumi, távtartó, féktárcsa, jó lánckerék stb. ) Ha tud valaki nekem reális áron, akkor megköszönöm, ha jelez nekem!
Hali
Egy ilyen mocit szeretnék vásárolni,nyáron sikerült is kipróbálnom 1 gépet, mondanom sem kell nagyon ott van. Az igazság az hogy amivel mentem(cross pályán) éppen hogy leért a lábam (172cm vagyok ).
SM-szettel szeretném használni+persze néha endúra.A kérdésem az lenne hogy milyen magas a moci,mennyire lehet "leültetni" tehát nem lesz túl nagy ez nekem?
Köszi
üdv.
INI igazad volt! Ez a megoldás hozta meg a végső áttörést! Fejem fölött a munkahenger és egyszer csak keményebb lett a fékkar(kinyomta a levegőt) és utána már csak egy sima légtelenítés volt hátra! Igaz időközben csináltattam két új karmantyút is poton 3000 Ft-ért helyben egy boltban megcsinálták nekem! De végül új karmantyú új technika és nagyon pöpec lett a fékem!
Köszönöm mindenkinek aki segített!
Hali!
Nincs valakinek egy felesleges hátsó láncvezetője '92-es 650-esre?
Vagy nem tudjátok kompatibilis-e valamivel?

Köszi!
Wiseco Big Bore kit (440 ccm) eladó...
Hali!

Van valakinek eladó gyári csomagtartója dr-z hez?
buborék van a csőben
szedd le a munkahengert tedkerd ki a légtelenítőcsavart fogd be az ujjaddal, emeld a fejed felé és pumpáld a féket
jó fog lenni.
aztán majd meghívsz 1-2 sörre valamikor
Jól mondod, egy DRZ sosem lesz KTM
Üdv mindenki!
Kicsit szívatott a gépezet.
Rossz idő volt nem használtam egy-két hetet,azért néha beindítom biztos ami biztos,nos a következő történt:csillag garázs -2fok pöc röff járatás bemelegszik leállít semmi gyanús jel.
Jött a jobb idő beöltöztem hogy megyek egy jót,gyújtás indítás :hadada-hadada nem indul akksit merülésig gyaláztam és mérgembe begurultam vele egy lejtőn(még jó hogy volt).
Motor jár,de bizonytalanul és félgáz alatt lefullad,na fasza karbi szét:tűszelep nem zárt+egy kis dugulás+ÜZEMANYAG A MOTOROLAJBAN!
Olajcsere karbi össze pöcc-röff minden ok
Valaki járt már hasonló képen?
köszi szőkeherceg!
Nem romlott el csak ha üresre kipumpálod nehezen tudja kitolni magaelőtt levegőt az olaj
Sziasztok! Wrp kipufogó összekötő csővel Drz-re eladó! 13.000FT
06-70/940-4662
Ez már megvolt! Alulról feltöltöttem és semmi! De az a poén hogy előtte működött! Ilyen van hogy csak így megadja magát a karmantyú? Mert olajcsere céljából engedtem le az olajat, és előtte működött a fék! Megkapta az új olajat és megadta magát!
Amúgy DRZ berugókart kapsz 13ért? Még lehet használtat se....
Ennek a módszernek egyszerűbb megoldása az, amit leírtam! Ugyanezt éred el csak másképp!