Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az elejét is lejeb engedted? a teleszkóp szárakon lehet fentebb tolni pláne ha van kormány magasító akkor még többet enged
ja az ülés 5-6 centit jött lejjebb
ez pont akkora hogy ha állok a földön épp a seggemig ér az ülés
a hátránya az hogy néha beleér a kerék a sárvédőbe
mondjuk elég lágy a hátulja meg némileg túlsúlyos vagyok
sima vasból
esztergályossal kifúrattam(nekem 1 tömb az egész ) a két 22es furatot aztán leszedtük fúróval a nagyját
az eredeti hossz 80mm volt amit betettem az 105mm
mivel nem vagyok versenyző nemigen veszek észre különbséget műszakilag
az alja is lejjebbkerült, ezáltal a súlypont is
szoktunk mászkálni olyan helyeken ahol előny hogy leér mindkét lábam kényelmesen
igaz nekem magasabb volt mint kellene mert nem gyári a rugóstag
előtte laposvassal csináltam próbákat
ahogy nézem nektek 2 laposvasból simán meg lehet csinálni
Milyen anyagból csináltattad a kutyacsontot menyit csökkentettél az ülésmagasságon?tapasztalat előnyei -hátrányai
ez tényleg jópofa volt és volt amit nem látam még
Ötletek motorkerékpárral történő közlekedéshez.

http://youtu.be/QeLSlgkeeuM
Hűűűűűűű 6 kor odaállok elétek Hameg jövök, akkor azt már 2km-ről hallani fogod
Azmeghogy az itteni ismikkel elmegyek, az meg nem a bocikra tartozik, csak a sok rohadt villanypásztor, mert szombaton is éjjel majdnem a sárvédőm bánta
óvatosan gyere ott, mert a szomszéd mindig engem baszogtat
múltkor is érdeklődött miféle csapat járt arra, mondjuk azokat nem is láttam
utca legvége el sem tévesztheted, 8 előtt ne gyere
Jólvan na. az honda ez meg suzuki.
Na megyek csobbanni, (nem a sárban) holnap reggel vagyok......... Te meg dolgozzál! Mi is volt a címed? Jókai 3.? Hátulról jövök majd a csonka torony felől :D És persze a tehenészetnél csak óvatosan, vigyázni kell a bocikra
enyém sem esett még szét, pedig már 2x is takarítottam
én minden tavasszal kiganézom
Majd kiderül, hogy széthullik hazáig
na akkor minden jó ha a vége jó
De ne nagyjából kapjuk szét, hanem az egész elejét, legyen már cukor az egész
Vagy nemis, gecccccccccccccccccc szaimat adta ki a góré akkor, maradék 5 nap.....

Úgy néz ki hétfő jó
Az megint nem jó, akkor nappalos vagyok....... Inkább eladom
akkor hétfőn gyere
a felső csapágyat kivesszük, kitakarítjuk a helyét aztán az alsó helyét meg a a csapágyat
simán meg lehet csinálni max a sárvédőd lesz szutykos

de ha gondolod széttúrhatunk mindent, nekem mindegy
Az nem jó, elvégre az a felrakódott trutymó is le fog folyni a mélybe, ki kell szárazon szedni. Szombat nem oké, éjszakára megyek, meg délelőtt zotyának heggesztek egy skodát
hát akkor gyere szombaton, csak nem tart egész nap....
ha meg mégis itt is megáll a vonat
ha gondolod hozz egy flakon féktisztító spray-t aztán akkor le sem vesszük az alsó csapágyat a helyéről, hanem kifújatjuk/átmossuk a helyén
így még a telókat sem kell kiszedni csak lekapni a felső részt
Jólvan zacsipacsi, én pénteken nappalos, szombaton meg éjszakás vagyok. Hétvégi éjszakák meg rohadékok.... Felrobbanok, nyugdíjba akarok menni!
Csodálatos.....Inkább azt mondd meg végre, hogy mégis mikor jó? Meg mit vigyek? Amúgy hétvégére havat mondanak, lehet kimegyek kapargatni 1picit a szántóföldekre
péntek&szombat itthon vagyok. és jó eséllyel vasárnap délután(ez nem biztos) és hétfő&kedd még a szabadnap
Tehát sűrgős, van rá 6 nap
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ raktárnokúris előkerült Mikor lesz akkor a kormánycsapágyazás? Holnap ha jól informálódtam dolgozol, de még a mátrai kiruccanásunk előtt jó lenne megejteni Kapsz sört meg pizzát is
Hát ja, én 175 vagyok, és a gyári tökéletes Ma voltam felétek barnaszenet rendelni, nem hallottatok 2 fele?
162 az nem magasság nekem a derékbőségem kb ennyi
amúgy én is lejjebb tettem az xr ilyen kutyacsont nyújtással
páhin csináltattam
amióta lejjebb ment azóta nem borogatom a műszert