Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A hétfő nem fog menni, fehérvárra kell átgurulnom haverhoz Majd keresünk másik időpontot
Hali!..hát hallod nem is tudom...max..egy..60-70ezerig..milyen félék vannak,,meghogy hol lehet nézni őket.?a választ kössz..
Szivessen!
Ok.
Milyen árkategóriában gondolkodtál?
heló!köszi de mindenképp E verziós fejidom kellene.hali
Hali!

Van valakinek eladó gyári csomagtartója dr-z hez?
Megkaptam a naptárat, király, köszönöm Holnap rád is csörögnék!
Szia érdekel a csúszokúplunk supermotozáshoz kellene egy 400Eben meg van még? várom válaszód
Nekem sárga színű nem új, nem hibátlan S verziós fejidomom van lámpával együtt. (2005-ös évjárat)
Ha érdekel, írj privátba és küldök fotót + árat.
sziasztok!..egy kérdés..milyen. kipuff vég-dobot ajánlanátok..?bár a gyárim se rossz!..de néznék rá vmi.nyitott dobot..vagy hol érdemes nézelődnöm?. a válaszokat előre is kössz...
Nemegészen úgy működik a dolog. Na ezért kapok én annyit amennyit. És azért ez picit felelősségteljesebb, mint nyomtatni, pecsételgetni, meg bárcázni.....
kis pénz kis munka nagy nyugalom
mi kell még ettől több?
Helló Mindenki!Érdeklődnék hogy DRZ-E fejidom van e esetleg vkinek eladó?ha igen mennyiért?előre is kösz Hali!
Ha te is mozdonyt vezetnél, tudnád, itt nincs tökölés 300 emberrel a hátad mögött, egy rossz mozdulattal be lehet küldeni a temetőbe őket Ez egy ilyen munka: fél lábbal a börtönben, fél lábbal a temetőben
Majd ha ráérek, akkor sajnállak........
ma egész nap néztem hogy pörög a munkatársam....... egyszer még el is szundítottam a nagy összpontosításban
Jólvan cargomen, de tudod, én dolgozok is...... Én nem kismamaműszakban járok, hétfő úgy néz ki jó....
üdv. köszönöm a jelzést! Holnapi napon telefonálok, mert ma már gondolom késő van önnek!
minden nap megbeszéljük?
akkor legyen hétfőn.
féktisztító sprayt ne felejts hozni
Túlsúlyos? Mikor lesz a csapágyas-pizzás akció?
sziasztok
engem alkatrész érdekelne suzuki dr 250-es hez 1990 évjáratú hoz
gyújtótrafó
email cimem sz.norbi6@freemail.hu
vagy forumon irjatok
Szia !

első+hátsó komplett felgumizva, hívj ha érdekel 20-3160323
addig ameddig bírtam
így kb egyenes az ülés, kicsit emeli a farát
az xr topikban van kép valahol megkeresem