Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én legutóbb Kiskőrösön vettem használt sm gumikat és ott láttam egy pár k73-as Heidenau-t.Az első ha jól emlékszem szinte új volt,a hátsó olyan 60-70%-os.Ha érdekel,megadom a tag számát.
Nekem van.
20-5-636-213
Honnan szoktad szerezni a használt gumikat? sm-hez nem tudsz esetleg valami használható esőgumi félét?
Rossz válasz Ez is erős, de ha nagyobbat akarsz drz formációban, akkor 525exc abból is lehet mindent csinálni, csak 1picit drágább, de te tudod. Majd vissza fogod még sírni a dörzikét
Na jóéjt, reggel korán kelünk, egész Lillafüred zengeni fog a hondáktól meg suzukiktól+ 2db LC4 Remélem csütörtökön egyben hazaérek
nagyobb SM lenne a cél vagy egy sport tura motor...
talán Zehernek van, itt a fórumhozzászólások között megtalálod ha visszalapozol
Sziasztok!Valakinek lenne egy fék felőli deknie, és ha van mennyibe! E változat! Előre is köszi!
Hát ez van. Megyek szedegetem a motyót, mert most eltűnök 1picit Hajnalban megyünk a Mátrába túrázgatni, de csütörtökön este (remélem) már itt leszek, addigis, jó fröcskölést mindenkinek!
akkor hajrá én a krosszgumit mindigmagamcserélem,csakazsm-et viszem gumishoz mert sajnálom összebaszni a szép fekete excel felnit
Naaaaaaaa... Miért adod el szegénykét? Nem szabad ilyen csúnyaságot tenni
Van gumis a faluban, kikapom a kereket, és elviszem. A szomszédok is hozzászoktak már a zajhoz meg a füsthöz Szerencsére öregek laknak itt, és csak azt mondják szakadó esőben, hogy ,,ez nemnormális ilyen időben......." Pedig akkor jó igazán fröcskölni, amikor csak hazaérve ott tiszta a moci, ahol ülök
Srácok úgy nézki véget ér a DRZ-s korszakom , jövőhéten majdnem 100% hoyg elviszik a gépemet, kezetráztam a vevővel...
én azért le nem durrantom, sajnálnék minden gumicseréhez új belsőt venni
Hát én csak új gumival járok, a cross kitart szűk 1 évig, a SM gumikat félévente cserélni kell De általában belsővel, mert én durranásig le szoktam pörkölni az utcában
mindig veszek ilyen egy versenyt ment használtgumit, azt nem sajnálom lerugatni, volt vagy 2000ft ami most rajta van
Az lesz lehet. Aszfalton körmössel? Ez fél éves mitas C10 140-100/18 megzabálná azonnal
nekem ha nincs kedvem átszerelni akkor kerekezek aszfalton bütykössel is, nem igazán érdekel ha elkopik
Amugymeg csinálj emelőt magadnak, nem nehéz, de legalább olcsó
http://www.sportmotor.hu/motor...
a-a aszfalton nem bütyközök SM kerekekkel nyomom Van 17 colos excel faCCCa fekete neoncsíkocskákkal
A kerékcsere a macerás, meg az idom elől, ja meg a felemelés Ugyanis nincs emelőm, úgy szoktam egy farönkre feldobni
probáld egyúj gumival amin még van megfelelő hosszúságú bütyök, vagy szélesebb gumival
Hát aszfalton 3-ba feljön, de még van mit gyaksziznom, ma is voltam kint, igaz homokban, de még mindig max 10 méter
4ben kuplunggal fel kell hogy jöjjön kicsi sebességnél
Du-n valamerre
Aszfalton nincs gát még crossgumival sem, de saras fekete földben, azonkívül, hogy kiszaggatom a füvet gyökerestől nem megy
4-el próbálkozzak? Kinek milyen tippje van?
Hát ebben semmi extra...... 17es SM kerekekkel én is megtom csinálni. Terepen 140-es gumival csináld meg Nekem sem megy amúgy, felemelni megtudom, de megtartani nem Főleg most jó csúszós az erdő 15/45-ös áttétel van, meg elkapar? Lehet ezért? Kb. 20 méter után vagy hátrabillen vagy lepottyan....... Biztos van valami trükkje
Sziasztok.Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben , páncélt és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből