huu ez már nagyon sokszor 70 ropi ajjaj én ebbe bele se gondoltam , azért mondom rákérdezek mielött nagyon beleélném magam a dörzibe.Gondoltam 500 rongy azt majd 1 év mulva levizsgáztatom sm szett plusz még jogsi is kell ááá :S:S:D
azt nemtom biztosan de lehet hogy ha még nem folt forgalmilya akkor alegelső forgalmija is 70 000körül van plusz idegeskedés plusz rohangálás---szóval a lámpa és láncvédőszett stb rendszámtáblatartó is 70 ropi meg az első vizsgadíj is....plus átiratás plusz ez plusz az..de ha komoylan érdekel akkor megadom a győri KPM neka számát és megkérdezheted és elmondják szépen hogy mi a szitu..06 96 511 -810 sok sikert
na ez úgy működik h minden új motor ami forgalomba kerül az kap egy forgalmi rendszámot és egy forgalmi igazolványt----ha ezek megvannak hozzá csak akkor tudod leműszakiztatni esetleg ha lekell és átiratni-----az átiratás 30-50 között van valahol már nem emlékszem plusz eredetiség vizsga az talán 15 körül....ha ezeka papirtok nincsenek meg hozzá pl forgalmi stb...akkor nemhiszem hogy forgalomba heylezhető lenne!amugy a műszaki kb 20 000ft rá plusz azaz öszeg amiből megcsinálják pl lámpaszett -megcsinálod h eur szabványos leygen! ez kb 70 000ft eza szett ha jól tudom....azt meg megse kérdezd hogy az enyém hogy megy átt a műszakin:) azt ajánlom neked hogy ne vegyél semmi esetre sem oylat aminek nincs forgalmija...mert 440 ért hobbimotort az eg ykicsit erős!de ha neked van pénzed akkor hajrá de nem ajánlom....a papirok nélküli mindig is sokkal kevesebbet ér....nem véletlenül....de ha tévedek többiek ugyis ki javíttanak---én a heyledben csak papiros motorral foglalkoznék!
Sziasztok
Tavasszal szeretnék venni egy drz-t(E) 2004-es évjárat körül.
Valószínüleg nem papirosat,mert nem lesz annyi pénzem.A kérdés az lenne ha majd idövel le akarom papiroztatni Mit kéne hozzá átalakítani és hogy kb mennyibe kerülne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Norbi
20km-en ennyi olaj szörnyű, szerintem lehúzógyűrűt nem ártana cserélni 5-6 perfcet jáatod az udvaron a szomszédok nagy örömére, és utánna függőlegesbe állítva megnézed Gyári felirat szerint 1700ml megy bele, de nyugodtan öntsd bele mind a két flaskával (2L) Én SHELL ADVANCE ULTRA 4T-t nyomok bele, azt nem zabálja 5000 km után szokott megenni 2 decit
Szia
E 2005, bár gondolom az mind1. Mennyi lenne az annyi? kellene a lengővillára is meg a láncvezető is a hátsó lánckerék alá.
ha gondolod: tlacika@gmail.com
Köszi
L.
Jó, nekem is megjött, de az enyém 2-essel kezdődik Én nem karácsonyozok, hanem akkor is éppen éjszakás leszek..... A dobot meg dobd fel a hondádra, vagy az opelre Bár én is megajándékozom magam 1 bakanccsal, mert ez az oxtar 2 év gyűrődés és 21E km után kezdi megadni magát
Szóval: melegen leállítod a motort. Mondom, melegen!
2-3 perc várakozás után nézd meg az olajszintet és ekkor állítsd be a kívánt szintet.
Amennyiben ezt már lejátszottad és még sincs jó olajszinted akkor elgondolkodhatsz azon, hol zabálja az olajat?
Hali! Egy olyan kérdésem lenne felétek, hogy van egy 2004-es Suzuki DRZ 400 S-em. A nívó nem nagyon érte az olajat, utántöltöttem, kb 20 km-t mentem vele, egy héttel később újra megnéztem és a nívó nem érte az olajat. :S Szerintetek? Köszönöm
szombaton karácsinyi vásárlás lesz. megjött a havi 100pénz aztán a seggére kell verni 1 nap alatt
de ott kell lenni a nej nyomában mert minden zsetont eltol szirszarokra aztán hó végén éhezés van
haver már rinyál......
azt mondja nincs meg a kipuff eleje.
mondtam is neki hogy ingyen mi a faszt akar még? örüljön hogy a hátulja megvan....
amúgymeg lehet felrakom az xr-re, aztán lesz belőle szerszámtartó
inimini, hameg mindenáron fel akarod rakni S-re, akkor vidd át Soltra a szerelőmhöz Földvári út 31. Ők megcsinálnak mindent, még le is mossák a sarat ha szépen kéred Szombatra meg gyúrjál, én megyek halasra, ki kellene neked is jönni tekerni egy picit Amúgy ma jönnek a kukások, megpakoltam nekik légszűrőkkel, lábtartóval meg egy kis bowdenmaradékkal Ha tényleg guberálni akarsz, akkor gyere át hozzám : 6080. Szabadszállás, Pipacs u. 8.
Igen az. Én ezt rakattam rá FaCCCa krómozott összekötőcsővel És nagyon tuti lett, most is a 4 szelet pirítóskenyérkém meg bögre epres teám után kimegyek délig fröszkölni a sarat az erdőbe
Tegyük fel ezt megveszem:http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Nem fogom tudni forgalomba helyezni?:S
Tavasszal szeretnék venni egy drz-t(E) 2004-es évjárat körül.
Valószínüleg nem papirosat,mert nem lesz annyi pénzem.A kérdés az lenne ha majd idövel le akarom papiroztatni Mit kéne hozzá átalakítani és hogy kb mennyibe kerülne?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv:Norbi
http://www.youtube.com/user/dc...
E 2005, bár gondolom az mind1. Mennyi lenne az annyi? kellene a lengővillára is meg a láncvezető is a hátsó lánckerék alá.
ha gondolod: tlacika@gmail.com
Köszi
L.
2-3 perc várakozás után nézd meg az olajszintet és ekkor állítsd be a kívánt szintet.
Amennyiben ezt már lejátszottad és még sincs jó olajszinted akkor elgondolkodhatsz azon, hol zabálja az olajat?
Van.
S-E-SM?
ÜDV.
de ott kell lenni a nej nyomában mert minden zsetont eltol szirszarokra aztán hó végén éhezés van
azt mondja nincs meg a kipuff eleje.
mondtam is neki hogy ingyen mi a faszt akar még? örüljön hogy a hátulja megvan....
amúgymeg lehet felrakom az xr-re, aztán lesz belőle szerszámtartó