Jó reggelt mindenkinek!
Segítséget kérnék. Ki-hol-mennyiért tud lengőkar felújító szettet!?!?
Meg himba felújító is érdekelne. Eddig a szegedi endurodepó a nyerő egy Prox felújítószettel 16500-ért. Tudsz ettől jobbat? Segíts!
Köszi.
Oké, csak ha városban használja az ember, akkor index nélkül necces közlekedni. Nekem még rendszámtáblavilágítás kell, mert azért is szeretnek büntetni, ha nem tudják leolvasni a rendszámot
Igen csak olyat lehet, aminek megvannak a papírjai. De az index nem kötelező, ugyanis a jogszabály azt írja, hogy amin gyárilag nincsa, azon nem kell, amin meg van, azon meg üzemszerűen működnie kell. Nekem is versenyenduro van, igaz tükörnek kellene lennie, de leszedtem, mert azt az erdőben 10 perc alatt lezúznám
Nem olyan vészes dolog normális lámpát varázsolni rá! 12 Mátyás egy olyan sárvédőtoldat amin van féklámpa, helyzetjelző és rendszámtábla világítás is. Dobsz fel indexeket, meg 2 viszapillantót, aztán lehet veretni! Nincs is szebb egy E-s Supermoto DöRZinél!
amit új korában forgalomba helyeztek azt ezután is lehet persze, ez egyértelmű. de árulnak olyanokat is aminek semmi papírja nincs, mert gondolom új korában úgy vették hogy nem helyeztették forgalomba. na azt most hogyan helyeznéd már forgalomba?
nem leműszakiztathatóságról beszélek.
az erejétől ne félj-----pont attól ne félj...csak azért mert énis tartottam 25 ös tuaregem volt előtte..de aztán rájöttem hogy minden motor annyira megy csak amennyire huzod a gázt....szóval úgy is úgy fogsz vele motorozni elöször hogy kiviszed egy erdőbe vagy rétre aztán elkezded neki kicsit huzni..de ninccsmitől félned--azért annyira nem megy..nem egy nagy durranás a drz--49 lovas és elég nehéz ahoz képest hogy egy ktm mondjuk 55 lovas és 20 kilóval kb könnyebb szóval az feljön kerékre ha huzod neki de a drz az nemfog kerékre álni gyorsíttáskor sajnos----de egy ktm már feláll! amugy simson után sem halnak meg az emberek az mzvel hiába 4 szer erősebb---nyugi nem nagy szám a drz hamar megszokod..kimotorozni meg csak kevesen tudják ezeket a motorokat mert ahot terep is kéne de itt ahol lakom csak vizszintes felületek vannak.....(KISALFÖLD!)
Nyilván csak hozzáértővel szabad elmenni persze . Amugy én meg 20 vagyok és pibike-om van de én már lebeszéltem muterral szerncsére mondjuk nem vagyok az az örült fajta. kicsit tartok is az erökülömbségtöl de majd beleszokok :D
Különben is, lesz@rom mindenki véleményét, én idestova 15 éve tekerek, a DRZ-met meg 3 éve, és mivel szőke vagyok, megválogatom azt is, hogy kivel megyek, és kivel nem! Egyedi természetem van így motorozás terén is, meg a munkahelyemen is, vannak szabályaim, és elvárásaim, van aki elfogad ilyennek, van aki nem, akinek meg nem tetszik, az húzzon a büdös pics@ba.............
Jólvan na olajbogyó, amúgy sem fékezgetek, a gázt kell húzni nem? A hátsó pilács az egy 1987-es hondáról van az ócskavastelepről, az első lámpa fejidomostól meg egy 2007-es RMZ450-esről származik.
B@sszátok meg annyi hülyeséget összehordotok............. Nekem egy épített 2005-ös E van, és amint a képen is látszik rendszám, meg forgalmi, bizti, nagy ,,A"-is megvan, sőt még jármű törzskönyve is van. Azt a procedúrát kell végigcsinálni, amit én is. Van 17"-es SM kerekm is azért kellett rá, máskülömben szívjanak le a sünök..........
Sziasztok Keresek enduro bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
hidd el hogy kapsz faszákat 550 ért is.....főleg télen..tavasszal megint felmegy az áruk egy 50 essel....
az enyém is 2003 as és fasza állapotbna van.....nem egykerekezgetek velestb..a drzket ha kicsit rendben tartják kakor faszán bírja ha főtengelyt nbemkell benne cserélni akkor a töbi alkatrész olcsóbb és maxa dugó a drága ami 40 körül már van hozzá.....amugy nemvészes...énis elakartam adni 600 ért de aki eljött megnézni 19 éves fiu annaka szülei még nem engedték meg h megvegye mert csak egy dt 50 ese volt neki!ha mész mocit venni szerelővel vagy hozzáértővel vedd meg!
Van valakinek eladó csomagtartó DR-Z-re?