Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne piszkáld el a karbidat raktárnokúr Halottad, ezeknek a gyári doboknak elég kaki hangja van LeoVince SBK az a tuti
Szia ZeHeR-69! Ha szabad megkérdeznem azt a matricát a hátsó farok idomra honnan szerezted? Nagyon jól néz ki!
hát a helyzet az, hogy én érdeklődtem egy motor iránt, és az eladó elmondása alapján írtam a hibát. és kíváncsi voltam hogy valaki találkozott e már ilyennel, mennyire komoly a gond. szóval még csak nem is láttam a gépet
Vagy szabadonfutó?
s verzió gépre ha feltennénk az e verzió kipuffját mennyit kellene tágítani a fúvókákon?
Csoki!
NEM TUDOM! hogy milyen az önindítótok, (nekem más a kereplőm, és 44-es surranóval indul ) nem is láttam robbantott ábrát sem, ezért csak tippelek: nem lehet hogy csak egy éket nyalt el? Már ha van benne? Vagy ha bordástengelyen van, annak a bordái , vagy a kerék bordái fáradtak meg? Ismétlem TIPP!
Ha fogakat nyal le annak azért szerintem hangja is van, lenne. De egy éket ha leszop, annak nincs különösebb hangja, csak csendben forog a tengely a fogaskerékben.
Vagy annak van kuplungja, ami megcsúszhat?
Akarom mondani elérhetőséget. Pl. e-mail.
"teherszállitmányozás "akkart lenni .
Van.
Lökj egy privát linket. Az enyém az oldalamon. Asszem...
már bocsánat de nem Viktorkánk köszönheted majd
a elprivatizált terszállitmányosbol a jutalékot ?
mert mint ha a elözö banda nem nagyon akkart volna be venni ilyyen téren mellesleg akki azt hiszi hogy itt valmit is Orbán vagy gyugyi csinál az komoly tév uton jár
Halihó

1 db DRZ alaktrészei eladóak !

rakok fel pár képet róla ha valakit érdekel akkor telefonon vagy email-on keresztül elér !

pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...

email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233
E tank, de valszeg már el is kelt
Szia Dávid!

Nekem láncvezető kellene illetve lengőkarvédő, ha jól tudom ez a becses neve. Nálad vannak ilyenek?

Köszi
l.
Sziasztok

Valakinek van tapastalata, hogyan lehet legolcsóbban megúszni egy lengőkar felújítást?
Sajnos cserés lesz a hangok alapján... no de ez legyen a legnagyobb baja

Köszi
L.
ez miféle tank hogy s/sm-re is jó és műanyag?
Nézd cimbi, nem tok semmit, de telib@szom viktorka pofáját sárral az új 140/100-18-as gumimmal az tuti
szia teo engem érdekelne .....megoldható lenne h 12 megleygen postával együtt....az ugyis 1690 ft...ha igen akkor ma fel is adhatod nekem ha neked megfelel....ha írsz és okés akkor megadom emilben a címemet!
nem lyukas a tank ugye,? leírhatnád h van e baja....köszi 30 605 6883
ez most komoly? szerintem lekéne lövetni a viktort....
azkéne mint olaszoknál.....ha valami nemtetszik a népnek meg a maffiának akkor tesz érte---

amugy hogy lesz mint lesz? valami összeget tudsz?
Sziasztok!

Ha valakit érdekel műanyag tank...
E/S/SM-re is jó
Hűha nem indul a paci.... A DRZ-nek nincs szénkeféje, csak bronz, méghozzá 6 db. Van két fekete madzag ami belöki a fogaskoszorú közé. Lehet az a mágneses LV párhuzamkapcsoló hullott szét, de ha pörög nincs nagy baj Hameg nem boldogulsz vele vidd ide: Solt, Földvári út 31. Ez itt egy komplett enduroklinika, profi szakemberekkel, de jobbára DRZ-ket javítanak, és az utolsó kis apró fiszfasz csavarig mindenük van
Csá! Na az a viktorka találmánya, hogy januártól megint lesz házadó.... Lehet perkálni neki
Ha tudtok segítsetek!
Egy Big Gun CDI bekötésénél elakadtam.
Miután a gyári gyujtást levettem és feltettem a BG-t a műszerfal piros visszajelző fénye nem világít, így a motor ugyan forog de nem indul be. Hátha találkozott valaki ezzel a problémával...
köszi most kérdeztem de még nem válaszolt
mi az orbán találmánya?