hát a helyzet az, hogy én érdeklődtem egy motor iránt, és az eladó elmondása alapján írtam a hibát. és kíváncsi voltam hogy valaki találkozott e már ilyennel, mennyire komoly a gond. szóval még csak nem is láttam a gépet
Csoki!
NEM TUDOM! hogy milyen az önindítótok, (nekem más a kereplőm, és 44-es surranóval indul ) nem is láttam robbantott ábrát sem, ezért csak tippelek: nem lehet hogy csak egy éket nyalt el? Már ha van benne? Vagy ha bordástengelyen van, annak a bordái , vagy a kerék bordái fáradtak meg? Ismétlem TIPP!
Ha fogakat nyal le annak azért szerintem hangja is van, lenne. De egy éket ha leszop, annak nincs különösebb hangja, csak csendben forog a tengely a fogaskerékben.
Vagy annak van kuplungja, ami megcsúszhat?
már bocsánat de nem Viktorkánk köszönheted majd
a elprivatizált terszállitmányosbol a jutalékot ?
mert mint ha a elözö banda nem nagyon akkart volna be venni ilyyen téren mellesleg akki azt hiszi hogy itt valmit is Orbán vagy gyugyi csinál az komoly tév uton jár
rakok fel pár képet róla ha valakit érdekel akkor telefonon vagy email-on keresztül elér !
pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...
Valakinek van tapastalata, hogyan lehet legolcsóbban megúszni egy lengőkar felújítást?
Sajnos cserés lesz a hangok alapján... no de ez legyen a legnagyobb baja
szia teo engem érdekelne .....megoldható lenne h 12 megleygen postával együtt....az ugyis 1690 ft...ha igen akkor ma fel is adhatod nekem ha neked megfelel....ha írsz és okés akkor megadom emilben a címemet!
nem lyukas a tank ugye,? leírhatnád h van e baja....köszi 30 605 6883
Hűha nem indul a paci.... A DRZ-nek nincs szénkeféje, csak bronz, méghozzá 6 db. Van két fekete madzag ami belöki a fogaskoszorú közé. Lehet az a mágneses LV párhuzamkapcsoló hullott szét, de ha pörög nincs nagy baj Hameg nem boldogulsz vele vidd ide: Solt, Földvári út 31. Ez itt egy komplett enduroklinika, profi szakemberekkel, de jobbára DRZ-ket javítanak, és az utolsó kis apró fiszfasz csavarig mindenük van
Ha tudtok segítsetek!
Egy Big Gun CDI bekötésénél elakadtam.
Miután a gyári gyujtást levettem és feltettem a BG-t a műszerfal piros visszajelző fénye nem világít, így a motor ugyan forog de nem indul be. Hátha találkozott valaki ezzel a problémával...
NEM TUDOM! hogy milyen az önindítótok, (nekem más a kereplőm, és 44-es surranóval indul ) nem is láttam robbantott ábrát sem, ezért csak tippelek: nem lehet hogy csak egy éket nyalt el? Már ha van benne? Vagy ha bordástengelyen van, annak a bordái , vagy a kerék bordái fáradtak meg? Ismétlem TIPP!
Ha fogakat nyal le annak azért szerintem hangja is van, lenne. De egy éket ha leszop, annak nincs különösebb hangja, csak csendben forog a tengely a fogaskerékben.
Vagy annak van kuplungja, ami megcsúszhat?
Lökj egy privát linket. Az enyém az oldalamon. Asszem...
a elprivatizált terszállitmányosbol a jutalékot ?
mert mint ha a elözö banda nem nagyon akkart volna be venni ilyyen téren mellesleg akki azt hiszi hogy itt valmit is Orbán vagy gyugyi csinál az komoly tév uton jár
1 db DRZ alaktrészei eladóak !
rakok fel pár képet róla ha valakit érdekel akkor telefonon vagy email-on keresztül elér !
pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
Brembo Radiális felső fékmunkahenger 25 ezer
stb...stb...
email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233
Nekem láncvezető kellene illetve lengőkarvédő, ha jól tudom ez a becses neve. Nálad vannak ilyenek?
Köszi
l.
Valakinek van tapastalata, hogyan lehet legolcsóbban megúszni egy lengőkar felújítást?
Sajnos cserés lesz a hangok alapján... no de ez legyen a legnagyobb baja
Köszi
L.
nem lyukas a tank ugye,? leírhatnád h van e baja....köszi 30 605 6883
azkéne mint olaszoknál.....ha valami nemtetszik a népnek meg a maffiának akkor tesz érte---
amugy hogy lesz mint lesz? valami összeget tudsz?
Ha valakit érdekel műanyag tank...
E/S/SM-re is jó
Egy Big Gun CDI bekötésénél elakadtam.
Miután a gyári gyujtást levettem és feltettem a BG-t a műszerfal piros visszajelző fénye nem világít, így a motor ugyan forog de nem indul be. Hátha találkozott valaki ezzel a problémával...