Jelezném van eladó Teleszkóp porlehúzó és olajszimeringem DRZ első teleszkóphoz, Athena márkájú , bontatlan csomagolásban, ha valakit érdekel írjon enjoy87@freemail.hu
Aha!30 km-re lakom Szekszárdtól a Duna másik oldalán.Sokszor átjárok csak úgy,elgurulok szálkáig,felmegyek a kilátóba.Sajna csak egyedül,mert nincs olyan spanom,aki motorozna.
Azon agyalok,hogy ha bejön a jó idő,össze kéne hozni a környékbeli motorosokat innen Bács-kiskunból illetve Tolnából egy hétvégi gurulásra a mecsekbe.
Szerintem a fórumról is lennénk páran.
Hali willy5!
Láttam én is a hirdetést és kérdeztem is tőle, hogy milyen anyagból vágja, de keverte az anyagminőségeket, meg sok volt a mellébeszélés is. De szoktam én is csinálni féktárcsákat. Pl az én mocimon is saját gyártású van elöl. 2 hónapja tettem fel és eddig tökéletes volt. Ez s235JRG2, vagy másnéven A38, vagy ST37- ből vágtam. Próbáltam többféle anyagot is, de ez vált be a legjobban.
Van valakinek tapasztalata,vagy infója azokról a féktárcsákról, amiket itt a sportmotoron hirdetnek egyedi mintával 5000 ft-ért, hogy azoknak milyen az anyag minőségű a gyáriakhoz képest. Ha jól emlékszem itt a fórumon is hirdette magát valaki, de nem találtam rá.
Köszi a részletes leírást, végülis csak a vez.feszítő ami gáz szerintem ezek közül. De ez elég sok mocinál előjön. Főleg ha azt nézzük nem mai gyerekek már.
Hali.
Van E fejidom lámpával 13eft.
2001es évjáratú motorrol.
És van SM Lámpám és maszkom is.
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu http://www.
kepesmotor.hu/motor...
üdv.
Segítség!
Kaptam a drz-mhez egy dino jet kittet, amit szeretnék beletenni. Azt mondták a szervizben, hogy ha beleteszem, akkor minden tavasszal és ősszel állítani kell a karbin. Mit kell rajta állítani? Ezt én is meg tudom otthon csinálni, vagy mindig be kell vinnem a szervizbe? (cr karbim van)
A vezlánc csörgött, ezért 1x cseréltem, a feszítője viszont többször is szarakodott. Nem akart feszíteni, volt, hogy csak úgy meglazult , kopott is volt. Vettem bele bontottat, de végül tettünk bele erősebb rugót, a kopást felhegesztettük hogy az eredetinél picit vastagabb legyen és végül jó lett. Ezt a szerelőm csinálta mert ehhez én nem értek. A kuplungban lamellákat kellet cserélni. A Kormányt akadozva lehetett forgatni, azt szétszedtem, vettem bele új golyós kosarat, amin fut azt pedig felszabályoztattam és ez is tökéletes lett. A lengőkar tűgörgői voltak még szétkopva, gázadásra egy picit mindig nyaklott a hátulja de ezt nem csináltam meg. Mondtam az új tulajnak, hogy rossz, nézesse meg, de azt mondta, hogy, ha nem esik ki a kerék, nem érdekli.
Köszi, hogy írtá!
Kicsit le tudnmád írni bővebben a hibákat?!
A vezérműlánccal mi volt a gond? A feszítő?
A kuplungban a lamellákat kelett cserélni vagy valami más volt?
Helló Czimby!
Én 4 évig hajtottam egy 94-es dr650 djebelt. A himbával, a kormány csapággyal, kuplunggal és a vezérműlánccal volt gondom. Utóbbi kettővel többször is. Brutális súlya van, de egyébként imádtam. Nehéz rá hátsó gumit találni. 12ért kapsz deestone-t ami egy szar, vagy 16e körül mitas c02-est ami már elfogadható. 18-asok sokkal olcsóbbak. Én egy hete vettem mitas 120/90/18 c12-est vadi újan 10e-ért. Haver most gondolkodik, hogy eladja-e a dr-ét, de neki R-es van.
Helló mindenki!
Most értem haza a motorozásból. Sajna a videó nem sikerült, mert kikapcsolt az a rohadt kamera. Ma rakattam fel az új gumikat amit a moci kapott karácsonyra és muszáj volt kipróbálni. Sajnos a matricaszett nem készült el időben, pedig azt is fel akartam ma ragasztgatni.
Most ezek szerint te is foglalkozol tárcsák gyártásával, vagy csak a tiedet csináltad meg.
Jelezném van eladó Teleszkóp porlehúzó és olajszimeringem DRZ első teleszkóphoz, Athena márkájú , bontatlan csomagolásban, ha valakit érdekel írjon enjoy87@freemail.hu
Tud valaki olcsón drz 400 sm vázat és blokkot!
Köszi
Azon agyalok,hogy ha bejön a jó idő,össze kéne hozni a környékbeli motorosokat innen Bács-kiskunból illetve Tolnából egy hétvégi gurulásra a mecsekbe.
Szerintem a fórumról is lennénk páran.
BÚÉK
Láttam én is a hirdetést és kérdeztem is tőle, hogy milyen anyagból vágja, de keverte az anyagminőségeket, meg sok volt a mellébeszélés is. De szoktam én is csinálni féktárcsákat. Pl az én mocimon is saját gyártású van elöl. 2 hónapja tettem fel és eddig tökéletes volt. Ez s235JRG2, vagy másnéven A38, vagy ST37- ből vágtam. Próbáltam többféle anyagot is, de ez vált be a legjobban.
Van valakinek tapasztalata,vagy infója azokról a féktárcsákról, amiket itt a sportmotoron hirdetnek egyedi mintával 5000 ft-ért, hogy azoknak milyen az anyag minőségű a gyáriakhoz képest. Ha jól emlékszem itt a fórumon is hirdette magát valaki, de nem találtam rá.
Köszi az infót még 1x!
http://youtu.be/rTy5mOca1BU
Van E fejidom lámpával 13eft.
2001es évjáratú motorrol.
És van SM Lámpám és maszkom is.
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.
kepesmotor.hu/motor...
üdv.
Kaptam a drz-mhez egy dino jet kittet, amit szeretnék beletenni. Azt mondták a szervizben, hogy ha beleteszem, akkor minden tavasszal és ősszel állítani kell a karbin. Mit kell rajta állítani? Ezt én is meg tudom otthon csinálni, vagy mindig be kell vinnem a szervizbe? (cr karbim van)
Köszi, hogy írtá!
Kicsit le tudnmád írni bővebben a hibákat?!
A vezérműlánccal mi volt a gond? A feszítő?
A kuplungban a lamellákat kelett cserélni vagy valami más volt?
Én 4 évig hajtottam egy 94-es dr650 djebelt. A himbával, a kormány csapággyal, kuplunggal és a vezérműlánccal volt gondom. Utóbbi kettővel többször is. Brutális súlya van, de egyébként imádtam. Nehéz rá hátsó gumit találni. 12ért kapsz deestone-t ami egy szar, vagy 16e körül mitas c02-est ami már elfogadható. 18-asok sokkal olcsóbbak. Én egy hete vettem mitas 120/90/18 c12-est vadi újan 10e-ért. Haver most gondolkodik, hogy eladja-e a dr-ét, de neki R-es van.
Most értem haza a motorozásból. Sajna a videó nem sikerült, mert kikapcsolt az a rohadt kamera. Ma rakattam fel az új gumikat amit a moci kapott karácsonyra és muszáj volt kipróbálni. Sajnos a matricaszett nem készült el időben, pedig azt is fel akartam ma ragasztgatni.