Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagy dávidot kérdezd itt a fórumon...
Egész jó ötlet ez a reklám naptár Dávid, köszi
zeher-69 nek van wr fórumon megtalálod
nincsmit,csak ügyesen és figyeljetek rá hogy teljesen takarítsátok ki reszelék és pormentesre a bendixet,és ujra zsirozzátok be mielőtt visszarakjátok---
drz-e kehin karbi érdekelne ha valaki tud
csak azért mert nagyon megtalálták rajta a tűzcsaptáblát----- de hogy miért kellett kiemelni azt a táblátbelölle azt nemtom....
aha köszi , erre gondoltunk mi is.
az lehet szerintem hogy az a fogaskereked ami a bendixeden van annyira el lehet kopva hogy nem tud beleakadni a lendkerekedbe....NAGY DÁVIDNÁL találsz hozzá bendixet ha kell....amugy nem nehéz hozzáférni és könnyűa cseréje is csak meg kell bontanod előtta az önindíttót és akkor látod mia baj..szerintem ez lesz a hiba..de ha megbontod akkor ugyis kiderül....mivel h forog az önindíttó ezért a szén vagy bronzkeféknek smemi baja mert megy...szerintem fogaskerék hiba lesz----
üdv.
adott egy drz, önindító teker de a motort nem fogatja. tolásra beindul. látatlanba mik lehetnek a bajos alkatrészek, ill. kb mennyibe kerülne ezt megcsinálni? mennyire kéne megbontani? köszi előre is!
Ujjujj nem jól írtam de majd kitalálod
Jólvan betonproli (orbán találmánya) nem bibi, én egy 126 négyzetméteres kertesházban lakok, ennek is meg annak is megvannak az előnyei-hátrányai, de a kötömöket akkor is gyűlölöm, márcsak azért is, mert azon törtem össze magam
mivel h panelos vagyok ezért....ittfotóztam mert unatkoztam...állandóan ferde volta kormányos és mai napig nemjövök rá h mitől...pedig tök új kormány volt......de azis lehet h a kormánymagasíttóm aferde...azt fiygeltem elsősárvédő nélkül hátha jobbna tudok az első kerékhez viszonyíttani...
Amúgy jó panelpikcsör A tűzcsaptáblával együtt
De megismerem az ilyen negatív pacikat, csak a KTM-eket fikázom, mert az nem jó, de szép a hangjuk.........
ez japán cucc csak a pulcsim ktm... látom nem ismered mega drz-ket
Jujjezmiez? Ez a fricc talicska nem a japán műalkotások közé való
csak mert nekem bejön...igaz kicsit a márka árulója vagyok a KTM-es puliban:(
Komplett Lámpa burkolattal 20eft.
Lábtartó 15eft.
üdv.
Annyit még kérdeznék hogy a fekete első lámpa idommal együtt mennyi lenne? Ja és a hátsó lábtartó párba! Köszi!
Józsimájsztó olvass vissza a tegnapi 10-es pintér hídra, hameg nem, akkor szo................mat....... Azért szólhattál volna, hogy nem jössz
üdv. cserélné e valaki DRZ jét golf 3 masra. ha valakit érdekel irjon bátran.
Ezt nézzétek végig: http://www.youtube.com/watch?v...
faCCCa kis filmecske
Jó majd összeszedem, de nagyrészét már kidobáltam meg elajándékoztam Gumi meg jöhet korlátlan mennyiségben, 8 kor is rádobtam két köpenyt a kazánra, 82 fokos a víz, idebent meg 27,9 fokot mutat a bizgentyű a falon
nyomjál pár fotót mailba
aztán megyek a futóval a kacatokért
nekem is teli a padlás, motorváz, teló meg mittudomén mi van ott......
meg egy rakat gumi, ha kell elviszem fűteni, 2 garnitúra tuti kukás többi lehet jó még füstöltetni
Nem vágok, megvan az új gazdája