most jó lenne nekem is valmi vas , alkalmi áron, nézelődök mit kéne lehet vveszek egy Husaberg FS 650-t "kilóra" lelakva aztán szépen megcsinálgatom jövő nyárra, aztán legalább tudom hoyg lesz egy felújított motor a seggem alatt
DRZE 2004 Sportkipuffal +2db gyári, alu blokkvédővel, karbon deknivédőkkel, renthal kormány + magasít, alubetétes kézvédő, plusz idomszett, gyári enduro szett, +KTM 640 SM szett, friss olajcserével, fékfolyadékcserével, új lánckerekekkel, és új gyári nissin fékbetétekkel, 1,5 év műszakival 7kilóba, asszem nem voltam drága, de sazr is a piac most...
Ha nem gond leírnád, hogy milyen áron és milyen DRZ-t(típus, évjárat, tartozékok) adtál el?! Köszi, ha válaszolsz, és sok sikert a következő mocihoz :)
szevasztok kollégák, búcsút intettem a DRZ-nek, 1 évig hűségesen szolgált, minden hiba nélkül, szerettem , bátran merem ajánlani bárkinek a aki DRZ vásárlsa előtt áll.
ha tudsz szerezni valami pestitől 1 hónapra akkor érdekelne
nálunk csak nők melóznak az feltűnő
bár leszarom az egészet, úgy is valami gebasz van a bokámban legalább kikezeltetetm
B....szhatod az 52 esen kell menni, mivel a kígyóson nem tok átröppenni, utánna Dunaújváros, és onnan a körforgalomtól fel a 62-esen..... Ez a legrövidebb.........
Amúgy én mindig finom kaját főzök, mosogatni viszont átjöhetsz Dóricicámról meg lekopni, nem eladó .........
Földút meg nemnagyon van, meg a f@szom fog a sárban forgolódni, ha eksönről van szó. Nem szántani akarok, hanem minél előbb odaérni...
én ma is melóztam meg holnap is fogok..... haza sem mentem
péntek-szombat ismét ilyen akció
jövőre nem tudom hogy lesz, köcsögök még mindig nem küldték az új arcképesem, lehet nem is jövök ha baszakodnak velem, inkább kiíratom magam, úgy is minden bajom van, simán kibírom a januárt, utána meg már nincs szerződésem
Na ugye megmondtam, hogy nem szűnik meg kikötő, ne kakilj , kelletek oda....... Jóformán beszerváltam én is erdélybe mindent, csak ezeket az apró kreálásokat kell megcsinálnunk rajta, és már mehetünk is, na de előtte neked ki kell olvadnod, mert mindig meg vagy fagyva ilyenkor......... Nemtom ott a hegytetőn is a hóban dideregni fogsz? Mimeg körbeállunk majd és tüzet rakunk, meg olvasztgatjuk a töködöt
a többi köztes az munkanap
hó közepétől meg csak tervezet van, ha amit eddig írtam nem jó majd később egyeztetünk
székesfehérvárra mászkálni egy muffért? baszki én tabdiig lusta voltam néha menni
Üdv raktárnokúr Januárt majd úgy kellene kezdeni, hogy szerváltam vakszelepeket, meg nem volt kedvem kerekeket cserélni, és a 62-es út megkajálta a gumit Székesfehérvárra menet Úgysem szántott már jól, de mostmár lassan kazánba való.
Szóval jövőre egy olyan napot kellene keresni, amikor te meg én sem dolgozunk, és kormánycsapágy-vakszelep-hátsógumi cserebere
Most is gumival meg cipőkkel megpakoltam a kazánt, 98 fokos a víz, idebent meg nyár van, 31 fok.......... Szomszédok lájkolnak nagyon
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213