Na kész a pancsi Szóval akkor a szombat du nekem jó, át tudom vinni neked. De kell még valami alkatrész? Délután szöszmötöltem a garázsban és a kuplungkosártól kezdve a segédvázig találtam mindent. Összegyűjtöttem minden ilyen bizgentyűt egy ládába, még volt a 25ös kawámhoz is alkatrész. Ha kibírsz majd mászni az ágyból, akkor egyszer átjöhetnél guberálni Nekem ezekre nincs szükségem, vagy elajándékozom, vagy kidobálom apránként a kukába. Olajcserére is a szerelőmhöz viszem, nem szeretem összekenni a kezem, elvégre ezért van tartva
Jólvan olvastam, csak te előbb írtál. Na ezért használok én lángot azzal a 1,5 mm-est is fcccán össze lehet pöttyinteni bórax-al meg sárgarézzel vagy natúr hozaganyaggal.
majd megmutatom enyém kipuffot belülről, az is tökolyan mint a drz........
mondom holnap nem jövök haza így ne hozd ki
hegeszteni meg nem tudok, ami 3mm től vékonyabb azt rútul szét szoktam égetni
Ja akkor nemtom.... Átvigyem hozzád amikor otthon vagy? Bár ez szombatnál előbb úgysem lesz Megyek zuhonyozni, majd kitalálok valamit alatta Meg te is okoskodj valamit
Már 1szer kidobtam, de a kukások észrevették a kinyúló részét, és visszadobták. Szombaton délután megyek le halasra ebédelni, ha gondolod bedobom a kerítés fölött, vagy mégjobb: Holnap ugyebár mész dolgozni, és amikor jössz haza kiviszem az állomásra. Nos?
Igen itt is egész 9-12 ig pont amikor kint voltam fröcskölni ezt a jó kis felete sarat Gondolom láttad múltkor, ez nagyon mániám Ja meg a szántásról sem szabad elfeledkezni Lemosom féktisztítóval a láncot, és maradok a spray-nál. Drága cseh láncocskámat nem baszarintom el De nekedadom az egész kannával ha érdekel
Halihó rektárnokúr Ma levizsgázott az esőben a speckó szürke lánckenceficéd Nagyon jó száraz időbe, de ha vizet kap akkor annyi neki. Mire hazaértem semmi nem volt rajta a sáron kívül Modnjuk az egész motor fullra sáros lett, még a bukóm tetején is találtam gyufásdoboznyi sárrögöket
Ott van abba a gyapot, hidd el. Ha a tiédben nem volt, akkor kiégett Gondold el, egyébként minek lenne benne a perforált cső? Meg ha a perf. cső és a dob palástja között nem lenne semmi, olyan lemez hangja lenne, hogy hú...
Az S-é "labirintus" elven csillapítja a hangot és valamelyest a lovakat is, az E-ében preforált (lukacsos) cső van, ami körül van tömve gyapottal, ergo ez kevesebb teljesítménycsökkenést okoz.
amit én lefotóztam az 1000km ment úgyhogy kiégve biztos nincs,buherálva se volt,abban én nem látok semmit