Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Okéés megértettem :)
4-5 cm különbség van, de 10? max ha el vamnm tekerve az összes teleszkóp
Szia igen van nekem még olyanom ! ha érdekel akkor csörgess meg 06304170233 vagy emil apriliarx125@gmail.com
garantálom a legolcsóbb
Mondom én valahol ezt olvastam, nem néztem utána...
De akkor igazad van és én mondtam rosszul, te mondod jól, teljesen hülyeséget írtam, nem nekem volt igazam, hanem neked! NINCS 10 CM KÜLÖNBSÉG sehol S és E között. Így jó?
Nekem van gyárim.
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
65eft-85eft.
üdv.
Hali.
Lábtartóm elkelt.
Oldaldeknim van 10ért és 20 ért.
Az a külömbség hogy az olcsóbbnak az oldalát megkarcolta a váltókar és nem valami szép.
Nem ereszti az oilt.
A drágább természetessen hibátlan.
üdv.
DR-Z 400S dudát keresek.

Ha van valakinek eladó jelezzen!
Meg egy árat is írjon.
Köszi előre is!
Szia! Mennyibe kerül az enduro szett?
ilyen baromságokat írsz
E és S változat között amit írtál10cm különbség nincs
Olvastam valahol és megmaradt a fejemben, aztán meg volt 1 kérdés és én meg válaszoltam. Nem értem mi ebben a probléma...
mit tesz rajta tönkre
lehet keveri az sm kivitellel, bár ott sincs 10 centi eltérés az ülésmagasságban
akkor abban más hiba is lehetett
na mindegy az biztos hogy a pár hetes áztatás jót tesz, le van tesztelve meglepően jó eredménye volt, aki akarja az próbálja ki, aki meg fosik az melegítse hajszárítóval a blokkot
mit témázol evvel a 10cm.-r-ekkel ezt honnan szetted ?
Hali, én estem egy kisebbet és a váltókar behajlott a deklibe. DRZ-S-hez van bal oldali deklid? Vagy nem tudom minek hívják a blokk oldalsó részét de a lényeg hogy olyan kellene, ha van akkor szólj légyszi! Meg ha van hátsó lábtartód, az is kéne :)
Köszönöm
Gyere át, mutatok olyan karbit, amit úgy tönkretett, hogy ki is kellett cserélni...
DRZ-S -en van műszerfal hosszabb kb 10 cm-rel, alacsonyabb kb 10 cm-rel, 10 lóerővel kevesebb, és 2 személyes :) Meg olvass teszteket aztán dönts okosan, nem biztos hogy az erősebb a jobb :)
Szeva, nekem bal oldali dekli kéne, ami ott a váltókar mellet van, mert a váltókar benyomódott és megrepesztette, olyanod van? DRZ-S van nekem, vagy lehet hogy az ennél az alkatrésznél nem számít De a lényeg hogy ha van a jelezz légyszi!
Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben ,pÁncélt vagy protektoringet és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
Ja meg még annyit, hogy én 98-ast használok, lehet ez is játszik, de semmi gond nincs vele, ilyen szar tesco gazdaságos 95öst bele sem öntök
Raktárnokúr ennyi sz@rakodást, láttad ez enyém hogyan indul, ennek lehet hideg meg meleg is.... Azért mert rendszeresen karban van tartva, új akku van benne, meg 2 naponta folyok vele havat lapátolni az erdőbe Benned egy szerelő veszett el
Rendszeresen karban kell tartani és semmi gáz :)) Illetve azt húzni kell
Most is Székesfehérváron voltam SM cuccal, 30 perce értem haza, és semmi gond nem volt vele, csak a kö&&ög sünik állítottak meg Szabadegyházánál, de rákeféltek minden oks volt, bár a rendszámomba belekötöttek, hogy retkes.........
ilyenről még nem hallottam, amúgy teszteltem benne gumiszármazékokat (gumis tűszelep, karbi tömítés, ánc o gyűrű meg mittudomén) de semmi elváltozás
az hogy összeszedi a vizet, meglehet, de elenyésző, van ismerős aki negyedezve használja semmi gondja
amúgymeg itt nem menni kell vele hanem betenni egy kisvödörbe
havernak egész barna lett az etanol a kabiáztatáskor
Aha, csak van egy apró probléma a bioethanollal, mégpedig az, hogy hígítható vízzel. Ezért sok karbit agyonvág, ha benne marad a cucc...