Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok Keresek enduros bukósisakot M-est ,Szemüveget és ruházatot (M-L) esetleg csizmát(42-43)... de csak olcsó érdekel ( játszi ruhának )Mosonmagyaróvár - Győr környékéről Köszi további szép napot....
Elfelejtettél kijönni a hídhoz..... 1 órát vártam rád
Heló Dávid az a helyzet hogy pénteken kapok fizetést és akkor rádtelefonálok hogy hova küld a fejidomot! A fehér érdekelne engem amit beszéltünk! Ha addig nem adod el akkor kell nekem! Köszi! Csáó!
DRZ ALKATRÉSZEK NAGY VÁLASZTÉKBAN!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Helló.

Mondja meg nekem valaki legyen szíves, hogy mi a különbség a gyári S és E dob között? Előre is kösz!
Akkor jó, azért a számdat áttolhatnád, ha eltévednél........... Én ott leszek teljes harci díszben
Tuti Csumi
Na akkor odatalálsz? Csumira jó a 10?
Hali ,,S" ügynök Semmi extra, nappal gurulás a kökények meg a dombocskák között, majd este opcionálisan szalonnasütés, meg ruhaszárítás Facca kis endúrós gyakszi, mert nyáron porzik, olyan a terep varsány mellet, mint a liszt , ilyen enyhén sárgás porózus finom agyagszerű talaj, eső után mint a szappan úgy csúszik Most jó lesz, meg remélem hó is lesz addigra, de falevél az tuti van. Úgyhogy ilyen meglepis a terep Ja meg akadnak ilyen kiszáradt patakmászós részek is Kaposvár és Győr között mohás sziklákkal, úgyhogy lehet majd izzadni Na röviden ennyi.... Egyéb kveszcsön?
Pintér híd 10h kb holnap
Picit tekeregtem egy pár ismivel ma. Írtam neked mailt, de nem válaszoltál Holnap is tekerek, eljöhetnél erre, a pintér hidat gondolom megtalálod ugye? Ha balázspuszta felől jössz, akkor a lófogó tanyánál kell jobbra menni, és az a dűlőút odavisz! Fülöpháza felől ne gyere, mert ott az almáskertnél drótkerítés van végig, csak az erdőn keresztül tudsz átjönni, de arra meg telenyomták villanypásztorral Vagy ha gondolod átmegyek adacsra, és akkor tuti nem tévedsz el
Nemnem, azt majd talán májusban............
Mit lehet még megtudni erről az eseményről részletesebben?
Te meg nem Erdélyben vagy voltam ma arra felétek
Sziasztok!

Van pár eladó cuccom:

1. Nolan X-lite X701 versenybukó párszor használt új állapotú XL-es eladó vagy L-esre csere 42.000 ft.
2. Dainese motoros cipő 45ös (43-44lábra) 8.000 ft
3. Dunlop Sportmax D210F sportgumi 120/70-17 2010.40.heti mindenhol 2,6mm bordával 7.000 ft
4. Michelin Pilot Sport 120/70-17 2007/42. heti 3,9-3,3-3-8mm bordával 11000 ft
5. Bridgestone M59 Cross 80/100-21 mindenhol legalább 10 mm borda 5.000 ft
6. DRZ 400 szinter első fékbetét Lucas vagy Bendix 7500 ft/garnitúra
7. Castrol Power 1 Racing 10w50 full szintetikus olaj 2x1L = 4000 ft
8. 4 db GM Opel 13” lemezfelni 6db gumival (4mm borda) az egész 15.000 ft

Postázom is a cuccokat!

Üdv: Edem
Helló.

Gyári kipufogó eladó szép állapotban! Nincs repedt fazék hangja! 10e. Adatlapon van elérhetőség!
FaCCCCa idő van nem jön valaki tekerni ebéd után a környékből?
Persze.
üdv.
Még annyit szeretnék megtudni hogy Honda xr 400-ra feltudnám rakni szerinted? A gyári lámpám nemigazán tetszetős! Köszi!
11eft + posta.
Küld a címet sms-ben és küldöm.
üdv.Dávid.
Heló Ádám 10-be ideadnád? Többet nem tudok adni érte!
Jönne valaki velünk dec.15.-18.-ig mászni egyet a Bakonyba? Veszprémvarsány-Kaposvár-Bátaszék 3szögben? A szállás és kaja megoldott persze facca fűtéssel koponyánként 18 pézből Egyenlőre csak 1 yami meg egy kötömö van biztosra, ja meg az én dörözöm
Sziasztok !
Állítható fékkart ill. kuplungkart keresek.Ha flexibilis az még jobb.
Ha valakinek van eladó,kérem jelezze!
Továbbá

FCR karbi 45 ezer
Brembo felső radiális fékmunkahenger 25 ezer
Halihó

1 db DRZ alaktrészei eladóak !

rakok fel pár képet róla ha valakit érdekel akkor telefonon vagy email-on keresztül elér !

pár árat leírok hogy mégis mire lehet számítani.....
első fejidom 7 ezer és 10 ezer
440 es hengerszett új 110 ezer
prox hajtókar új 30 ezer
idomszett 15 ezer
fém tank 20 ezer
hátsó segédváz 10 ezer
légszűrőház 5 ezer
blokk alsórésze kompletten 80 ezer
első teló 30
hátsó teló 15 ezer
kormány kapcsoló 10 ezer (mind a két oldal)
stb...stb...

email.: apriliarx125@gmail.com
tel.: 06304170233