Nekem is alu kézvédő van Acerbis Alu Rally Pro, nagyon sokat bír...merem ajánlani, persze egy jó kormány is kell hiozzá mert esésnél a gyári olyan mint a spagetti tészta...
Csakis acerbis kézvédő! Én spec a vaterán vettem használtan 6-ért, és kell a műanyag is rá, jóljön az erdőben holmi belógó vastag árgnál Nagyon sokat kibír, jó anyagból van. Lehet húzós az ára, de akkor is megéri, mint törött kézfejjel otthon csücsülni 2 hónapig
Kormányban található befogót, meg a másikat is lehet külön kapni párban. Vegyél alu profilt, és hajts belőle olyan formát, ami tetszik. Talán úgy megáll egy tizesbe...
hát akkor vagy az amit te néztél vagy pedig veszel egy müanyagosat és lecsavarozod róla a müanyagot és ha szépnek akarod látni akkor meg felteszed rá azt kész
4 darab nyári évjárat kb 2000 márka fulda minőségű (bnőm garázsában van), 2 darab téli Fulda asszem 2004es évjárat. nem repedezettek, 4 mm borda mindegyiken van minimum. Méretre 145/80 ballonos méret, így ugyanaz mint az agila magassága.
Igazából, mint mail-ben is említettem, érdeklődés szinten ment a dolog, mert nekem megvan a német forgalmija -ott ki lett vonva a forgalomból- és elméletileg itthon vissza lehet helyeztetni. ~80-90eFt körül lenne a mutatvány.
Nézegettem, de nem találtam nekem való bontott vázat (650-es, rendszámos). Tulajdonképpen érdekelt volna, hogy sacc/nokedli, mennyiért vesztegetnének egy vázat, és úgy mennyibe lett volna nekem a móka...
rákérdezek hogy mi pénz lehet kb megcsináltatni egy ilyet egyébként láttam neten valahol amit te is mutatsz asszem 6.000 Ft- egy ilyen sima müanyag nélküli.... ez amit linkeltél mennyibe kerül ?
Jólnéz ki de egyébként ha már ilyet akarsz ami csak simán alu akkor mért nem csináltatsz egy CNC-s csávóval mondjuk ? megcsinálná neked szerszám aluból és olyat amilyen neked kell.....
Mókának meg itt van egy kis KTM 690 SMC és EGY DRZ-E SM csapatás http://youtu.be/lb9h8ECzvfQ