Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is alu kézvédő van Acerbis Alu Rally Pro, nagyon sokat bír...merem ajánlani, persze egy jó kormány is kell hiozzá mert esésnél a gyári olyan mint a spagetti tészta...

Mókának meg itt van egy kis KTM 690 SMC és EGY DRZ-E SM csapatás http://youtu.be/lb9h8ECzvfQ
Csakis acerbis kézvédő! Én spec a vaterán vettem használtan 6-ért, és kell a műanyag is rá, jóljön az erdőben holmi belógó vastag árgnál Nagyon sokat kibír, jó anyagból van. Lehet húzós az ára, de akkor is megéri, mint törött kézfejjel otthon csücsülni 2 hónapig
Kormányban található befogót, meg a másikat is lehet külön kapni párban. Vegyél alu profilt, és hajts belőle olyan formát, ami tetszik. Talán úgy megáll egy tizesbe...
hát akkor vagy az amit te néztél vagy pedig veszel egy müanyagosat és lecsavarozod róla a müanyagot és ha szépnek akarod látni akkor meg felteszed rá azt kész
az lehet de ez nekem igen drága. a 6-8-10 ezres is bőven megfelelne
az eddigi legjobb amiröl hallotam link
annyiért jó lenne nagyon, csak találjam meg
köszi a linket
keresgélj még valahol láttam én 6 ért is..... annyit meg ér simán
8-9 ezer kormánymérettől függően
Hello!

4 darab nyári évjárat kb 2000 márka fulda minőségű (bnőm garázsában van), 2 darab téli Fulda asszem 2004es évjárat. nem repedezettek, 4 mm borda mindegyiken van minimum. Méretre 145/80 ballonos méret, így ugyanaz mint az agila magassága.

Ádám
Igazából, mint mail-ben is említettem, érdeklődés szinten ment a dolog, mert nekem megvan a német forgalmija -ott ki lett vonva a forgalomból- és elméletileg itthon vissza lehet helyeztetni. ~80-90eFt körül lenne a mutatvány.
Nézegettem, de nem találtam nekem való bontott vázat (650-es, rendszámos). Tulajdonképpen érdekelt volna, hogy sacc/nokedli, mennyiért vesztegetnének egy vázat, és úgy mennyibe lett volna nekem a móka...
infóm még mindíg nicns arról ami neked kellet volna....úgy tudod megoldani ahogy leírtam neked email-be
Upsz!
Pedig olyan jó lett volna, ha nekem írsz...
a kérdés nem neked szólt

katt előzményekre a hozzászólásnál és mutatja kinek írtam
Ott van az ár. Az első, használt 8-ért, a második 11eFt, de az új.
rákérdezek hogy mi pénz lehet kb megcsináltatni egy ilyet egyébként láttam neten valahol amit te is mutatsz asszem 6.000 Ft- egy ilyen sima müanyag nélküli.... ez amit linkeltél mennyibe kerül ?
Üdv!
Leszeded a műanyagot, ha útban van... (nem az én hirdetésem)

http://www.kepesmotor.hu/motor...
http://www.kepesmoto
r.hu/motor...

Szerintem a szakik sem csinálnák sokkal olcsóbban.
De lehet, hogy tévedek...
nincs CNC-s spanom sajna

de ha vki tudna gyártatni nekem olcsóba az jó lenne
Jólnéz ki de egyébként ha már ilyet akarsz ami csak simán alu akkor mért nem csináltatsz egy CNC-s csávóval mondjuk ? megcsinálná neked szerszám aluból és olyat amilyen neked kell.....
találtam végre 1 nekem tetsző kézvédőt... minőségi véleménye esetleg van vkinek a termékről?
Szia köszi a választ ... de oldaltámasztón nem csöpög (másik oldalt a túlfolyó) csak bakon egyenesen állva , de akkor se mindig .....
Az normális,ha kicsit meg van döntve a motor vagy ilyesmi, akkor csöpög a túlfolyón!
Köszi!
Eddig oké a dolog.Még egy kérdésem lenne.A gumikról tudnál valami infót dobni?
Köszi mentem